Ben de değerleri okuyunca şekerle alakalı bir problem olabilir mi acaba diye geçirdim içimden ama şeker öyle tehlikeli bir hastalık değil ki canım.
Elbette eşin moral olarak sıkıntılı günler geçirdiği için böyle fevri davranıyor olabilir.
Onu da normal karşılamak lazım. Üstelik erkek için cinselliği de etkileyen hastalıklar psikolojik olarak yıpratıcı olur. Olgun karşılayamazlar bazen...Yetişme tarzı, toplum dayatmaları, bir çok etkenden dolayı.
Allahın izniyle tehlikeli birşey yoktur, doktorlar böyle maalesef. Hem birşey anlatmazlar, hem de endişeli triplere girip insanı moral olarak dibe yollarlar en ufak hareketleriyle. Bunlara aldanma, iyi bir uzmana görünsün gerekirse birkaç doktora.
Bir idrar tahliliyle öyle büyük hastalıklara teşhis konsaydı, şimdi hasta kimse kalmazdı. Tıp ne kolay olurdu...Uzman olmaya ne gerek var o zaman.
Çok kızdım doktora
Hem Şeker kontrol altında tutulabilen bir rahatsızlık. "Daha genç" dedirtecek bir sorun değil ki.
Tövbe Ya Rabbim ya, ne biçim doktormuş!
Bak benim eşimde kronik minimal hepatit b. Tedavisi yok, kontrol altında tutulmaz ise, çok tehlikeli bir hastalık. Allah göstermesin evlerden ırak, kansere, siroza dönebilme riski olan bir rahatsızlık.
Eşim de 29 yaşında henüz.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Hasta bir insanla yaşamak nedir, nasıl bir psikolojidir çok iyi bilirim.
Şu anki maneviyatını da anlıyorum canım. Ama Allah kaldıramayacağı kuluna dert vermez.
İnan hiç birşey çıkmayacak, dualarımız seninle.