Kızlarrr iyi akşamlar hepinize. Nasılsınız? Ben yarın yola çıkıyorum, eskisi kadar sık giremicem ama hepinizin güzel haberlerini bekliyor olacağım. İnşallah arada bir girdiğimde de güzel haberler verirsiniz. bblaucum sormuş bu arada ne kadar kalacağımı; 2 haftayı aşan bir süre, ama dönüş tarihim net belli değil. Halimden memnun olursam uzatabilirim.
Kociş isyan edip gel artık diyene kadar kalacağım.
Kıymetimi anlasın biraz.
Bu arada "aşk yapma" fiilini giderek yaygınlaştırıyoruz. Buna çok sevindim. Moralim düzeliyor bu kelimeyle. "Çalışmak" kelimesini yatak odasından çıkartıyorum. Çalışmak sadece masa başında olur. Yatak odasında "aşk yapılır".
Olaya çalışmak gözüyle bakmaktan sizin sayenizde de uzaklaşmış oluyorum. Sağolun kızlar.
Ovulasyon testi bu ay almadım ben. Nasılsa tatildeyim diye. Ama dönüşte alırsam Belgisel'in kullandığı iyi markalardan alacağım. Yani zaten anladım ovulasyonum ne zaman, o pahalı markalarda 5 tane filan oluyor sanırım. 14-18.günler yapsam hatta 15-19.günler bile yapsam yeter herhalde. Onun dışında arada bir ateşimi ölçüyorum. Siklusumun 7 gününde 3 kere ölçmüşüm. 36.1lerde şuan. Bir de şu akıntı olayına takılmayacağım artık. Bu ay adet öncesi aşırı sarı akıntım vardı. Adet sonrası da devam ediyor. Normalde böyle bir şey olmazdı. Demek ki arada oluyor. Yani her zaman aynı olmuyor demek ki. Hamilelik belirtisi mi vs. diye düşünmeyeyim bundan sonra, yanıltıcı olabiliyor demek ki. Sarı akıntıya bakarsak ben hamileyim o zaman.
Adetten önce ve adetten sonra yoğun bir şekilde var çünkü.
Belki benim kistimle alakalı bir durumdur. Onu bir araştırayım. Ay çok konuştum. Çıkıp hazırlanmam lazım. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayırlı akşamlar hepinize.