- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.521
7 aylık evliyim ama evlenmeden önce bebekleri çok sevdiğimi ve bebek istediğimi herkese söyledim. Yani kendi ailem, arkadaşlarım için söyleyebilirim. O yüzden şimdi saklasam kesin olmuyor ondan böyle diyor derler. Çok şükür eşimin tarafı da çok iyi davranıyor. Kayınvalidem hatta doktora gittiğimi duyduğunda "aman kızım gençsiniz siz daha olur zamanı gelince. sıkma kendini. ne doktoru daha yeni evlendin? gezin tozun." dedi bana. Sağolsun o konuda hiçbir laf edemem. Benim ailemden olmayan yakınlarım biraz sinir ediyor beni. 26. yaşında evlendim ben ve bir yakınım evlenmeden kısa bir zaman önce "sen ne işe yararsın" dedi bana. Güya şaka yaptı. Gülerek söyledi. Ama tabi ki iğrenç bir ima idi. Seviyesine inmedim ve o günden sonra tavrımı belli ettim kendisine. Ama sağolsun gördüğü zaman beni "bebek yok mu bebek" diye sorar. Yani aslında 1.derece ailem ve akrabalarımdam sorunum yok Allah'a şükür. Bugüne kadar hep yanımda oldular. Ama işte şu yakın ama 2.dereceden aileye dahil olmuş "konu komşu" dediğimiz kişiler deli ediyor beni. Bazen çok sert tepkiler veriyorum ama takmayan takmıyor, tükürsen şükür dicekler töbe töbe.
bu konu komsu gicik ediyo insani hayir sen mi bakacaksin buyuteceksin sanane
biz boyle mutluyuz desen aaa olur mu cocuk sart derler. birinciyi yapsakta bence kurtulamayiz bu seferde aaa kardes sart olmaz tek cocuk ne zaman ikinci derler