Bunların hepsi aynı. Benim bunun gibi de bir arkadaşım var! (Ne çok sorunlu gıcık arkadaşım varmış
)
Şirkette. Sürekli kızından bahsediyor. Devamlı sözleriyle "Benden üstün olduğun konular var ama, bende öyle birşey var ki, bunu ne maddi gücünle, ne zekanla, ne o çok ilgili eşinle, ne de güzelliğinle elde edemezsin" iması yapıyor. Devamlı. Elbette tüm bu saydıklarım onun gözünden benim imajım. Yoksa ne süper güzelim, ne süper zekiyim, ne de dünyanın en sosyal insanıyım.
Üstelik konu açılmasına gerek yok, aklına bişey mi geldi masasından bana seslenip kızım şunu yaptı biliyomusun diye lap diye söyleyebiliyor. Durduk yere, yanyana bile değilken.
Üstelik benim bu kadar bebek istediğimi bilmiyor yani. Bilse ne yapar.
Düşük yaptığımı tesadüfen öğrendi, artık herhalde kendine çeki düzen verir dedim ama nerdeeeeee.
Ben de tamamen ilişkilerimi minimuma indirdim. Mümkün olduğunca yanına yaklaşmıyorum, ama o masasından bağırıyor masama doğru
Düşününki servisteki erkek arkadaşlara bile bay gelmiş ki erkekler öyle ince düşünmezler, geçen yüzüne söylediler.
Bu arada düşük yaptığıma resmen sevindiğini söylememe bilmem gerek var mı.
"Ne oldu tamamen düştü mü bebek" dedi. Evet deyince de, hadi iyi iyi deyip gitti, yüzünde rahatlamış bi ifadeyle.