- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.321
İnşallah canım. Bu arada aranızda kızamıkçık aşısı olan var mı?
Ben olmadım sanırım. Konuşmuştuk aslında bu aşı konusunu ama ben unuttum. Hamilelik belirtisiydi, bilmem nesiydi, bunu unutmuşum ben. Ama bu arada ben kızamıkçık geçirdim sanırım. Yani 20 yaşındaydım ve apartmanımızda kızamıkçık geçiren bir çocuk vardı. Ondan kapmışım, aynı belirtiler bende çıkmıştı. Sonra geçmişti. Geçirsem de yaptırmam gerekli mi aşıyı?
Evet evet aynen. Hatta o zaman broşür vermişlerdi, ekledim bak.
Kızlar bir toplantım var. Katılık döneceğim..
Kolay gelsin canım. Ben de bir yandan Yemekteyiz'e bakıyorum. Bir şeyler öğrenirim belki.
:)))))
Geldim, çok eğlenceliydi
Eğlenceliyse toplantılar ne güzel. Bizimkiler çok sıkıcı oluyor.Hiç sevmiyorum toplantıları. Hatta bu haftakine gitmedim. Mazeretim var, asabiyim ben. Yemekteyiz'i izliyorum ben de. Karnım zil çalıyor. Eşim gelse de yesek yemeği.
Geyiğine diyorum, toplantı eğlenceli olur mu hiç
Eskiden çalıştığım şirkette, ki eşim hala orda çalışıyor, 13 saat süren toplantı yaptığımızı bilirim. Ay iğrençtiToplantılarıyla ünlüdür!
Ne güzel erken akşam yemeği yemek ya, unuttum desem yeri var o duyguyu.
Akşamları totomu yere koyduğumda bazen saat 11 filan oluyor
Ay kıyamam. Memur olmak böyle bir şey.Düzenli bir hayatın oluyor. Ama bazen bizim akşam derslerimiz oluyor, eşimin de benim de. İkinci öğretim olayı. O yüzden geç yemek yiyebiliyoruz bazen. Hafta da bitti çok şükür. Yarın bir gezsek, tozsak. Sinemaya gitmek, dışarıda yemek, kahve içmek, yürüyüş yapmak ne güzel olur. Haftasonlarını seviyorum.
İkinci öğretim mi? İkinci öğretim üniversitelerde olmuyor mu?
Sen üni.de mi hocasın yoksaaaa?
Benimki üniversite değil de başka bir yapı. İlköğretim gibi değil. Değişik bir yer.Eşim ama üniversitede. Final haftası bu hafta. Ondan hayır beklemiyorum bu günlerde. İyi ki ovulasyon haftam geçen haftaydı.
Benimki üniversite değil de başka bir yapı. İlköğretim gibi değil. Değişik bir yer.Eşim ama üniversitede. Final haftası bu hafta. Ondan hayır beklemiyorum bu günlerde. İyi ki ovulasyon haftam geçen haftaydı.
Sen ingilizce öğretmeniyim, şu an dersteyim çocuklara ovulasyon filan demesem bari filan diye bahsedince ben de hep ilköğretim gibi düşünmüştüm.
Üniversitedekiler öğretmen olmuyor, hoca oluyorlar çünkü
Şimdi ikinci öğretim deyince bi çekindim, dırstım. Üniversite hocalarından korkarım çünkü.
Okul biteli 8,5 sene oldu ama hala atamamışım demek üstümden psikolojisini. Bi destur çekecektim üniversitede "hocaysan"
Eşin Kocaeli Üni.de o zaman? Ne hocası, ay merak ettim
O hoca bak dikkat ettiysen
Ay güldürdün beni akşam akşam bblaucum ya.Ben İngilizceciyim evet. Lise'de çalışıyordum ben. Oradan geçiş yaptığım için "öğretmenlik" üzerimde kaldı. "Hoca" gibi hissedemiyorum kendimi. Eşim "hoca" evet üniversitede. Benim de öğrencilerim üniversite öğrencileri aslında. Ama üniversite bünyesinde çalışmıyorum. Devlete bağlı. Şimdi adını vermek istemiyorum. Çünkü burda ondan sadece bir kurum var. Kabak gibi çıkar çalıştığım yer ortaya. Meşhur bir insanım ben burada, ondan kimliğimi deşifre etmek istemiyorum. [/QUOT
Dediğin gibi bir yapı gözümde canlanmıyor zaten canım, ben deşifre edemem seni
Eşini merak etmiştim, benim eşim de Kocaeli mezunu da, ondan dolayı
Eşimi de bırakmıştır filan belki dicem ama sanırım yaşı yetmez
Dediğin gibi bir yapı gözümde canlanmıyor zaten canım, ben deşifre edemem seni
Eşini merak etmiştim, benim eşim de Kocaeli mezunu da, ondan dolayı
Eşimi de bırakmıştır filan belki dicem ama sanırım yaşı yetmez
insallah bize hayirli gelir cnmm.testler evime 2 günde gelmisti. ins en yakin zamanda güzel haberler alirizz..
Yok bazen bu şehirde yaşayanlar da bu forumu takip ediyor ve İst. gibi karışık bir yer değil burası. Çok bilinen bir yer benim çalıştığım yer de. Okuyan olduysa anlamıştır bile gerçi.Neyse eşim de üniversitede, 2000den beri orada. Ama tabi bir kısmı öğrencilik yılları oluyor bunun. Eşin de senin gibi mühendisse tanışıyor olabilirler. 11 yıl öncesinde buradaysa tabi. Ya biz çok benziyoruz da bu kadar da ortak özellik olmaz, yani bir yerlerden akraba çıkacağız diye korkuyorum. Ben de Eskişehir'de okudum. Oralardan filan da tanışıyor olabilir miyiz acaba. Bu arada ayh kociş geldi ve bir yemek yemişim. Onun tabağına da saldırdım bir ara. Kurt gibi acıkmışım. Doydum ama şimdi hamd olsun. Yemekteyiz'i izleyince iştahım açılıyor benim yaa. İzlememeliyim ben o programı.