Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın bblaucum. Günaydın kızlar. Güzel, güneşli bir haftasonuna uyandık. :KK16: Eşim, beni neden öperek uyandırmadın diye tafra yaptı. Gönlünü alıyım. Öpüldünüz kızlar.:80:

Günaydın bblaucum. Günaydın kızlar. Güzel, güneşli bir haftasonuna uyandık. :KK16: Eşim, beni neden öperek uyandırmadın diye tafra yaptı. Gönlünü alıyım. Öpüldünüz kızlar.:80:

Eşinle sabah beraber uyanmanın keyfi paha biçilmez, malesef bunu ben çok az yaşıyorum :KK59: ne mutlu sana...

Eşinle sabah beraber uyanmanın keyfi paha biçilmez, malesef bunu ben çok az yaşıyorum :KK59: ne mutlu sana...

Ben de 1 aydır filan cumartesileri çalışıyorum, marta kadar da çalışacağım. Ben evde olduğum zamanlar da eşim cumartesileri çalışıyordu. Bir pazarımız oluyor bizim de genellikle....:26:

Ben de 1 aydır filan cumartesileri çalışıyorum, marta kadar da çalışacağım. Ben evde olduğum zamanlar da eşim cumartesileri çalışıyordu. Bir pazarımız oluyor bizim de genellikle....:26:

aynen, ayrıca benim eşimin işleri uzun süredir yoğun ve pazarları da çalışıyor malesef :KK59: o yüzden bu duruma açım sanırım biraz :KK43:

aynen, ayrıca benim eşimin işleri uzun süredir yoğun ve pazarları da çalışıyor malesef :KK59: o yüzden bu duruma açım sanırım biraz :KK43:

Zor oluyor hakikaten. Bu aralar benim eşimin işleri birazcık normale döndü, cumartesileri gitmiyor ve akşamları da mesai yapmıyor. Ama az zamanı kaldı, yine yoğunlaşacak. Akşamları mesai yapacaklar, cumartesi çalışılacak. Gerekirse pazar da :KK58:

Ayy kızlar, kıyamam size. Üzüldüm şimdi. Biz işimiz gereği baya rahatız sabah birlikte uyanıp uzun uzun kahvaltı yapabiliyoruz. Eşim bazen üniversiteye 11 gibi gidiyor haftaiçi. Belli bir saati yok yani. Dersleri öğleden sonra oluyor genelde. Benim de 2 sabah dersim var. Diğer günlerde öğleden sonra gidiyorum. Yani baya rahatız ve zaten böyle olmasaydık ben ne bu şehire alışabilirdim, ne de evliliğime. 7 aydır eski ortamımdan uzağım, eşim sürekli yanımda olmasa ben daha psikopat olabilirdim. :KK37: Çok şükür o yüzden halime. Allah hepimize sevgi, muhabbet versin, eşlerimizi yanımızdan ayırmasın ve en önemlisi sağlık versin bize. Huzurumuz bozulmasın. Sizlere de kolaylık versin Rabbim.

Belgisel'den ses yok değil mi? Adet filan oldu mu acaba? Gelmez inşallah adeti sağlıkla, hayırlısıyla da bize güzel haberler verir p.tesi. :KK16:

Benim karnım, kasıklarım, göğüslerim ağrıyor. Belim de geceleri ağrıyor. Bekliyorum sabırsızlıkla...

Zor oluyor hakikaten. Bu aralar benim eşimin işleri birazcık normale döndü, cumartesileri gitmiyor ve akşamları da mesai yapmıyor. Ama az zamanı kaldı, yine yoğunlaşacak. Akşamları mesai yapacaklar, cumartesi çalışılacak. Gerekirse pazar da :KK58:

aslında daha iyi şartlarda yaşayabilmek, daha fazla para kazanabilmek için çalışıyoruz, ama o parayı harcıyarak iyi vakit geçirecek zamanımız olmuyor... bu ne yaman çelişkidir böyle :KK50:

aslında daha iyi şartlarda yaşayabilmek, daha fazla para kazanabilmek için çalışıyoruz, ama o parayı harcıyarak iyi vakit geçirecek zamanımız olmuyor... bu ne yaman çelişkidir böyle :KK50:

Kıyamam yaa. Doğru söylüyorsun. Çalışmasak ya da daha az yorucu ve az para olan işlerde çalışsak, bu devirde, daha çok vaktimiz olsa da paramız biraz daha az olsa, daha mı iyi yaşarız onu da bilmiyorum. Yani insanın alıştığı belli bir standartı var ve onu devam ettirebilmek için çalışıyoruz aslında. Yani biz çok yoğun çalışıp da çok para kazanabilecek insanlar değiliz. Memuruz sonuçta ikimiz de. :KK9: O yüzden ticaretle filan uğraşsak, belki çok para kazanır, çok da güzel harcarız gibime geliyor. Yani kendi işinin başında olsan daha rahat olabilirsin belki. Ama memur, özel sektörde çalışan kesim belli bir standartta yaşıyoruz, ve tatillerimiz belli. Ayy ne bileyim fikir yürütmeye çalıştım ama fikrim yetmedi. :KK9: Allah hepimize sağlık, sıhhat versin, yuvalarımızı huzurla doldursun da gerisi artık hayırlısı olsun. :KK34:

Bu arada ateş tablom bu şekilde devam ediyor. Bugün azıcık düştü. Geçen iki ay gelen, implantasyon lekelenmesi olarak adlandırabildiğim lekelenmem bu ay gelmedi. 21.gün nokta kadar kahverengi bir leke vardı ama çok erkendi. Geçen ay 26.günde gelen lekelenme bu ay gelmedi. Belki hiç döllenme bile olmamıştır, yerleşme olacak bir şey de yoktur. :KK43: Bilemiyorum. Bekleyerek göreceğim artık.

15ocak.jpg

mrb arkadaslar ovulasyon gunumun uzerinden 12 gun gecti dun test yaptim tek cizgi cikti hala adet olmadim ama adet olucakmisim gibide hissediyorum tabii ins olmam pazartesi tekrar test yapicam ins o zaman belli olurr :97:

Kızlar tekrar merhaba. Belgisel'den haber yok mu? Bugün gelmemiş sanırım. Umarım iyidir...

Kızlar birşey sorucam. Bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi benim 27.günüm bugün. 5 gün kaldı adetime. Bu ay kahverengi lekem gelmedi. Yani geçen ay implantasyonu oradan anlamıştım. Sonra da belirtiler başladı. Bu ay biraz belirtilerim var, şiddetli bel, bacak ağrısı, göğüs ağrısı vs. Ama kahverengi leke gelmedi. Bugüne kadar aşırı bir akıntım yoktu. Ovulasyon döneminden sonra kesilmiş gibiydi. Bugün dışarı çıktık. Eve gelene kadar çamaşırımda ıslaklık hissettim. Gelince baktım, çok afedersiniz, sarı akıntı vardı. Günlük pedimi değiştirip çıkmıştım, gelene kadar sarı bir akıntı kaplamış, baya çoktu yani, günlük pedi kaplayacak kadar. Sarı akıntı bildiğim kadarıyla iltihapla falan mı ilgiliydi? Yani iltihap filan olabilir mi sizce? Sarı akıntı neden olur, adete 5 gün kala? Yani hamile olanların akıntısının arttığını biliyorum ama beyaz oluyor o değil mi? Bilenler yorum yaparsa sevinirim. Hepinize hayırlı akşamlar.

Kızlar günaydın. Nerelerdesiniz? Arada bir uğrayın yav. Günler yaklaştıkça ben iyice sapıtıyorum. Ne düşüneceğimi şaşırıyorum. Güya bu ay çok pozitiftim. Sabaha kadar öyleydim gerçi. Dün akşam göğüs ağrım hat safhaya ulaşmıştı. Ben adet öncesi filan hiç hissetmezdim göğüslerimde herhangi şişlik, ağrı vs. Bir geçen ay hissettim hassasiyet, bir de bu ay. Bu ay ki kendini çok hissettirdi. Göğüslerim çok ağrıdı. Dün eşimin de dikkatini çekti, çünkü sürekli göğüslerime dokunuyorum. Bir yeri ağrıyan insanlar, hala orası ağrıyor mu diye dokunur ya. Ya da bastırır, ne kadar ağrıdını kontrol etmek için. Ben de o şekildeydim. 28.günüm olduğu için bugün test yaptım, geçen ay ilk silik çizgiyi 28.gün sabah gördüm, bu ay olduysa bugün çıkar dedim ama hayalet çizgi bile çıkmadı. :KK59: Biliyorum ovulasyondan 11 gün sonra çıkmayabilir. Yani 11.gün negatifi görüp 14.gün pozitifi görenler de var. Ama ben geçen ay bugün silik çizgiyi gördüğüm için bugün de göreceğimi sandım.:KK59: Gerçi bu ay kahverengi lekem gelmedi. Belki implantasyon olmamıştır, belki fertilizasyon olmamıştır zaten. Göğüs, kasık, bel ağrılarım acaba adetimin habercisi mi? Yanlış yorumladım ben bu belirtileri galiba. Şuana kadar adetten önce sadece adet sancısı çekiyordum ama herhalde artık bu tip belirtiler göreceğim. Göğüs ağrısı özellikle beni çok heveslendirmişti. Şuan hevesimin kırılmaması gerekiyor biliyorum aslında. Geçen ay çift çizgiyi gördüm de ne oldu? Yine adet oldum. Bu ay belki adetim gelmeyebilir, pozitifi de geç görebilirim. Bu ihtimali biliyorum. Ama yine de çok ümitlenmişim demek ki 28.günüm olduğu için silik de olsa bir çizgi görebilirim diye... Nasip artık. Hayırlısı Allah'tan... Bu ay olmazsa şu açıdan üzüleceğim, önümüzdeki ay ovulasyon günlerimde ben memlekette olacağım. O aydan ümidim hiç yok. Bu ay olmazsa direkt Mart'a kalıyor benim umutlarım. Oyyy oyyy bekleyeceğiz ki başka elimizden birşey gelmiyor. :97:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın. Nerelerdesiniz? Arada bir uğrayın yav. Günler yaklaştıkça ben iyice sapıtıyorum. Ne düşüneceğimi şaşırıyorum. Güya bu ay çok pozitiftim. Sabaha kadar öyleydim gerçi. Dün akşam göğüs ağrım hat safhaya ulaşmıştı. Ben adet öncesi filan hiç hissetmezdim göğüslerimde herhangi şişlik, ağrı vs. Bir geçen ay hissettim hassasiyet, bir de bu ay. Bu ay ki kendini çok hissettirdi. Göğüslerim çok ağrıdı. Dün eşimin de dikkatini çekti, çünkü sürekli göğüslerime dokunuyorum. Bir yeri ağrıyan insanlar, hala orası ağrıyor mu diye dokunur ya. Ya da bastırır, ne kadar ağrıdını kontrol etmek için. Ben de o şekildeydim. 28.günüm olduğu için bugün test yaptım, geçen ay ilk silik çizgiyi 28.gün sabah gördüm, bu ay olduysa bugün çıkar dedim ama hayalet çizgi bile çıkmadı. :KK59: Biliyorum ovulasyondan 11 gün sonra çıkmayabilir. Yani 11.gün negatifi görüp 14.gün pozitifi görenler de var. Ama ben geçen ay bugün silik çizgiyi gördüğüm için bugün de göreceğimi sandım.:KK59: Gerçi bu ay kahverengi lekem gelmedi. Belki implantasyon olmamıştır, belki fertilizasyon olmamıştır zaten. Göğüs, kasık, bel ağrılarım acaba adetimin habercisi mi? Yanlış yorumladım ben bu belirtileri galiba. Şuana kadar adetten önce sadece adet sancısı çekiyordum ama herhalde artık bu tip belirtiler göreceğim. Göğüs ağrısı özellikle beni çok heveslendirmişti. Şuan hevesimin kırılmaması gerekiyor biliyorum aslında. Geçen ay çift çizgiyi gördüm de ne oldu? Yine adet oldum. Bu ay belki adetim gelmeyebilir, pozitifi de geç görebilirim. Bu ihtimali biliyorum. Ama yine de çok ümitlenmişim demek ki 28.günüm olduğu için silik de olsa bir çizgi görebilirim diye... Nasip artık. Hayırlısı Allah'tan... Bu ay olmazsa şu açıdan üzüleceğim, önümüzdeki ay ovulasyon günlerimde ben memlekette olacağım. O aydan ümidim hiç yok. Bu ay olmazsa direkt Mart'a kalıyor benim umutlarım. Oyyy oyyy bekleyeceğiz ki başka elimizden birşey gelmiyor. :97:
canim bende bugun tekrarladim testi ama kocaman bi tek cizgi ovulasyonumun 13. gunundeyim hic umudum kalmadi artik adet olmayi bekliyorum oysaki oyle cok umidim vardiki bu ay tutturdum diye midem bile bulaniyodu demekki pskljkti o kadar cok baktimki teste belki bi cizgi vardr diye hic bisey yoktu ins sen adet olmazsin cnm ben 26.gunumde gormustum ovulasyonda cift cizgiyi bugun 40 gun oldu eger hamile olsaydim silikte olsa cikardi bence teste ins sen hamilesindir cnm benim umutlar suyu dustu ins seninki gerceklesir....

canim bende bugun tekrarladim testi ama kocaman bi tek cizgi ovulasyonumun 13. gunundeyim hic umudum kalmadi artik adet olmayi bekliyorum oysaki oyle cok umidim vardiki bu ay tutturdum diye midem bile bulaniyodu demekki pskljkti o kadar cok baktimki teste belki bi cizgi vardr diye hic bisey yoktu ins sen adet olmazsin cnm ben 26.gunumde gormustum ovulasyonda cift cizgiyi bugun 40 gun oldu eger hamile olsaydim silikte olsa cikardi bence teste ins sen hamilesindir cnm benim umutlar suyu dustu ins seninki gerceklesir....

Biraz araştırdım. Ovulasyondan 10-11 gün sonra çıkmayabilirmiş. Ovulasyondan 14-16 gün sonra bakmak gerekiyormuş en erken. Adetin geçmesi gerekiyor yani. Zaten benim de korktuğum adetimin gelmesi. Bir ay da gelmese de sağlıklı bir gebelik başladığını öğrensek, ne olur? :KK59: Çok güzel olur Allah'ın izniyle. Bekleyeceğiz artık. Bugün göğüs ağrım da pek yoktu. Ben de adetimi bekliyorum. Ama Allah'tan ümit kesilmez, bu ay olmazsa gelecek ay inşallah... Bekleyeceğiz artık canım ya...:97:

Biraz araştırdım. Ovulasyondan 10-11 gün sonra çıkmayabilirmiş. Ovulasyondan 14-16 gün sonra bakmak gerekiyormuş en erken. Adetin geçmesi gerekiyor yani. Zaten benim de korktuğum adetimin gelmesi. Bir ay da gelmese de sağlıklı bir gebelik başladığını öğrensek, ne olur? :KK59: Çok güzel olur Allah'ın izniyle. Bekleyeceğiz artık. Bugün göğüs ağrım da pek yoktu. Ben de adetimi bekliyorum. Ama Allah'tan ümit kesilmez, bu ay olmazsa gelecek ay inşallah... Bekleyeceğiz artık canım ya...:97:

benimde goguslerim sisti agriyo ama adetten oncede agrir bide ya soylmesi ayiptir vajinanin ici sanki yaniyomus gibi boyle bisey akicakmis gibi geliyo adet hissi gibi bisey iste bu ay cok umidim vardi senin adetlerin duzenlimi ne kadarda bi oluyosun cnm

benimde goguslerim sisti agriyo ama adetten oncede agrir bide ya soylmesi ayiptir vajinanin ici sanki yaniyomus gibi boyle bisey akicakmis gibi geliyo adet hissi gibi bisey iste bu ay cok umidim vardi senin adetlerin duzenlimi ne kadarda bi oluyosun cnm[/Q

ben ovulasyonda ocak 2 de gordum cift cizgiyi ama 3 den sayiyorum 1 gun sonra catliyomusya yumurta 13 gun olmus oluyo tabi boyle sayiliyosa ins dedigin gibi erkendir cnm yaa cok istiyorum yaa esimde cok umitlenmisti cok uzuldu ust uste negatiflere :KK59:

benimde goguslerim sisti agriyo ama adetten oncede agrir bide ya soylmesi ayiptir vajinanin ici sanki yaniyomus gibi boyle bisey akicakmis gibi geliyo adet hissi gibi bisey iste bu ay cok umidim vardi senin adetlerin duzenlimi ne kadarda bi oluyosun cnm

Ben 32 günde bir adet olurum. 17.gün ovulasyon gerçekleşti benim. Ateşimi ölçüyorum bir de. Sen ölçüyor musun? Testleri tek başına yorumlayamıyorum ben. Ovu.testini de 17.gün yaptım. Son anda pozitifi gördüm demek ki 18 saat sonra ateşim yükseldi. O arada olmuş ovu. 11 gün geçti. Sen de erken yapmışsın testi. Ovu.testinde pozitifi gördükten sonra 12-36 saat sonra gerçekleşiyormuş. Sandığından geç ovu. olmuş olabilir. Adetimiz gecikirse anlayacağız artık. Başka bir şey gelmiyor elimizden... Hayırlısı artık. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda kavuşuruz sağlıkla bebişlerimize.

X