Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım. Bu arada aranızda kızamıkçık aşısı olan var mı?

Ben olmadım sanırım. Konuşmuştuk aslında bu aşı konusunu ama ben unuttum. Hamilelik belirtisiydi, bilmem nesiydi, bunu unutmuşum ben. Ama bu arada ben kızamıkçık geçirdim sanırım. Yani 20 yaşındaydım ve apartmanımızda kızamıkçık geçiren bir çocuk vardı. Ondan kapmışım, aynı belirtiler bende çıkmıştı. Sonra geçmişti. Geçirsem de yaptırmam gerekli mi aşıyı?

Ben olmadım sanırım. Konuşmuştuk aslında bu aşı konusunu ama ben unuttum. Hamilelik belirtisiydi, bilmem nesiydi, bunu unutmuşum ben. Ama bu arada ben kızamıkçık geçirdim sanırım. Yani 20 yaşındaydım ve apartmanımızda kızamıkçık geçiren bir çocuk vardı. Ondan kapmışım, aynı belirtiler bende çıkmıştı. Sonra geçmişti. Geçirsem de yaptırmam gerekli mi aşıyı?

Konuştuğumuz hepatit b aşısıydı canım :KK31:
Sıyırdık galiba konuştuğumuz şeylere bak :KK37:
Herhalde geçirince bağışıklık sağlanıyordur, bir daha olmaya gerek yok herhalde... :44:

Kızlar kendimi dinlemeyeyim diyorum ama sanırım midem bulanıyor. Derin derin nefes alıyorum. Sanki böyle hafiften bir hassasiyet var gibi. Bir de geçen gün kahve yaptım kendime. Çok severim. Kokusuna bayılırım. Kahvenin yarısını lavaboya döktüm. İçemedim. İlk defa oldu böyle bir şey. Ayy 6 gün nasıl bekleyeceğim ben? Yine kendimi dinliyorum. :97:

:)))))
Geldim, çok eğlenceliydi :KK35:

Eğlenceliyse toplantılar ne güzel. Bizimkiler çok sıkıcı oluyor. :KK19: Hiç sevmiyorum toplantıları. Hatta bu haftakine gitmedim. Mazeretim var, asabiyim ben. :KK37: Yemekteyiz'i izliyorum ben de. Karnım zil çalıyor. Eşim gelse de yesek yemeği. :KK56:

Eğlenceliyse toplantılar ne güzel. Bizimkiler çok sıkıcı oluyor. :KK19: Hiç sevmiyorum toplantıları. Hatta bu haftakine gitmedim. Mazeretim var, asabiyim ben. :KK37: Yemekteyiz'i izliyorum ben de. Karnım zil çalıyor. Eşim gelse de yesek yemeği. :KK56:

Geyiğine diyorum, toplantı eğlenceli olur mu hiç :KK62:
Eskiden çalıştığım şirkette, ki eşim hala orda çalışıyor, 13 saat süren toplantı yaptığımızı bilirim. Ay iğrençti :KK37: Toplantılarıyla ünlüdür!
Ne güzel erken akşam yemeği yemek ya, unuttum desem yeri var o duyguyu.
Akşamları totomu yere koyduğumda bazen saat 11 filan oluyor :KK50:

Son düzenleme:
Geyiğine diyorum, toplantı eğlenceli olur mu hiç :KK62:
Eskiden çalıştığım şirkette, ki eşim hala orda çalışıyor, 13 saat süren toplantı yaptığımızı bilirim. Ay iğrençti :KK37: Toplantılarıyla ünlüdür!
Ne güzel erken akşam yemeği yemek ya, unuttum desem yeri var o duyguyu.
Akşamları totomu yere koyduğumda bazen saat 11 filan oluyor :KK50:

Ay kıyamam. Memur olmak böyle bir şey. :KK9: Düzenli bir hayatın oluyor. :KK9: Ama bazen bizim akşam derslerimiz oluyor, eşimin de benim de. İkinci öğretim olayı. O yüzden geç yemek yiyebiliyoruz bazen. Hafta da bitti çok şükür. Yarın bir gezsek, tozsak. :21: Sinemaya gitmek, dışarıda yemek, kahve içmek, yürüyüş yapmak ne güzel olur.:21: Haftasonlarını seviyorum.:KK52:

Ay kıyamam. Memur olmak böyle bir şey. :KK9: Düzenli bir hayatın oluyor. :KK9: Ama bazen bizim akşam derslerimiz oluyor, eşimin de benim de. İkinci öğretim olayı. O yüzden geç yemek yiyebiliyoruz bazen. Hafta da bitti çok şükür. Yarın bir gezsek, tozsak. :21: Sinemaya gitmek, dışarıda yemek, kahve içmek, yürüyüş yapmak ne güzel olur.:21: Haftasonlarını seviyorum.:KK52:

İkinci öğretim mi? İkinci öğretim üniversitelerde olmuyor mu?
Sen üni.de mi hocasın yoksaaaa?

İkinci öğretim mi? İkinci öğretim üniversitelerde olmuyor mu?
Sen üni.de mi hocasın yoksaaaa?

Benimki üniversite değil de başka bir yapı. İlköğretim gibi değil. Değişik bir yer. :KK9: Eşim ama üniversitede. Final haftası bu hafta. Ondan hayır beklemiyorum bu günlerde. İyi ki ovulasyon haftam geçen haftaydı. :KK9:

Benimki üniversite değil de başka bir yapı. İlköğretim gibi değil. Değişik bir yer. :KK9: Eşim ama üniversitede. Final haftası bu hafta. Ondan hayır beklemiyorum bu günlerde. İyi ki ovulasyon haftam geçen haftaydı. :KK9:

Sen ingilizce öğretmeniyim, şu an dersteyim çocuklara ovulasyon filan demesem bari filan diye bahsedince ben de hep ilköğretim gibi düşünmüştüm.
Üniversitedekiler öğretmen olmuyor, hoca oluyorlar çünkü :KK37:
Şimdi ikinci öğretim deyince bi çekindim, dırstım. Üniversite hocalarından korkarım çünkü. :KK37::KK37:
Okul biteli 8,5 sene oldu ama hala atamamışım demek üstümden psikolojisini. Bi destur çekecektim üniversitede "hocaysan" :KK37:
Eşin Kocaeli Üni.de o zaman? Ne hocası, ay merak ettim:KK37:
O hoca bak dikkat ettiysen :KK51:

Sen ingilizce öğretmeniyim, şu an dersteyim çocuklara ovulasyon filan demesem bari filan diye bahsedince ben de hep ilköğretim gibi düşünmüştüm.
Üniversitedekiler öğretmen olmuyor, hoca oluyorlar çünkü :KK37:
Şimdi ikinci öğretim deyince bi çekindim, dırstım. Üniversite hocalarından korkarım çünkü. :KK37::KK37:
Okul biteli 8,5 sene oldu ama hala atamamışım demek üstümden psikolojisini. Bi destur çekecektim üniversitede "hocaysan" :KK37:
Eşin Kocaeli Üni.de o zaman? Ne hocası, ay merak ettim:KK37:
O hoca bak dikkat ettiysen :KK51:

Ay güldürdün beni akşam akşam bblaucum ya. :KK9: Ben İngilizceciyim evet. :21: Lise'de çalışıyordum ben. Oradan geçiş yaptığım için "öğretmenlik" üzerimde kaldı. "Hoca" gibi hissedemiyorum kendimi. :KK53: Eşim "hoca" evet üniversitede. Benim de öğrencilerim üniversite öğrencileri aslında. Ama üniversite bünyesinde çalışmıyorum. Devlete bağlı. Şimdi adını vermek istemiyorum. Çünkü burda ondan sadece bir kurum var. Kabak gibi çıkar çalıştığım yer ortaya. Meşhur bir insanım ben burada, ondan kimliğimi deşifre etmek istemiyorum. :21::KK9:

Ay güldürdün beni akşam akşam bblaucum ya. :KK9: Ben İngilizceciyim evet. :21: Lise'de çalışıyordum ben. Oradan geçiş yaptığım için "öğretmenlik" üzerimde kaldı. "Hoca" gibi hissedemiyorum kendimi. :KK53: Eşim "hoca" evet üniversitede. Benim de öğrencilerim üniversite öğrencileri aslında. Ama üniversite bünyesinde çalışmıyorum. Devlete bağlı. Şimdi adını vermek istemiyorum. Çünkü burda ondan sadece bir kurum var. Kabak gibi çıkar çalıştığım yer ortaya. Meşhur bir insanım ben burada, ondan kimliğimi deşifre etmek istemiyorum. :21::KK9:[/QUOT

:KK61::KK61::KK61:
Dediğin gibi bir yapı gözümde canlanmıyor zaten canım, ben deşifre edemem seni :nazar:
Eşini merak etmiştim, benim eşim de Kocaeli mezunu da, ondan dolayı :KK37:
Eşimi de bırakmıştır filan belki dicem ama sanırım yaşı yetmez :KK76:

:KK61::KK61::KK61:
Dediğin gibi bir yapı gözümde canlanmıyor zaten canım, ben deşifre edemem seni :nazar:
Eşini merak etmiştim, benim eşim de Kocaeli mezunu da, ondan dolayı :KK37:
Eşimi de bırakmıştır filan belki dicem ama sanırım yaşı yetmez :KK76:

Yok bazen bu şehirde yaşayanlar da bu forumu takip ediyor ve İst. gibi karışık bir yer değil burası. Çok bilinen bir yer benim çalıştığım yer de. Okuyan olduysa anlamıştır bile gerçi. :KK9: Neyse eşim de üniversitede, 2000den beri orada. Ama tabi bir kısmı öğrencilik yılları oluyor bunun. Eşin de senin gibi mühendisse tanışıyor olabilirler. :KK9: 11 yıl öncesinde buradaysa tabi. Ya biz çok benziyoruz da bu kadar da ortak özellik olmaz, yani bir yerlerden akraba çıkacağız diye korkuyorum. :KK9: Ben de Eskişehir'de okudum. Oralardan filan da tanışıyor olabilir miyiz acaba. :KK9: Bu arada ayh kociş geldi ve bir yemek yemişim. Onun tabağına da saldırdım bir ara. Kurt gibi acıkmışım. :KK9: Doydum ama şimdi hamd olsun.:KK56: Yemekteyiz'i izleyince iştahım açılıyor benim yaa. İzlememeliyim ben o programı. :KK19:

Yok bazen bu şehirde yaşayanlar da bu forumu takip ediyor ve İst. gibi karışık bir yer değil burası. Çok bilinen bir yer benim çalıştığım yer de. Okuyan olduysa anlamıştır bile gerçi. :KK9: Neyse eşim de üniversitede, 2000den beri orada. Ama tabi bir kısmı öğrencilik yılları oluyor bunun. Eşin de senin gibi mühendisse tanışıyor olabilirler. :KK9: 11 yıl öncesinde buradaysa tabi. Ya biz çok benziyoruz da bu kadar da ortak özellik olmaz, yani bir yerlerden akraba çıkacağız diye korkuyorum. :KK9: Ben de Eskişehir'de okudum. Oralardan filan da tanışıyor olabilir miyiz acaba. :KK9: Bu arada ayh kociş geldi ve bir yemek yemişim. Onun tabağına da saldırdım bir ara. Kurt gibi acıkmışım. :KK9: Doydum ama şimdi hamd olsun.:KK56: Yemekteyiz'i izleyince iştahım açılıyor benim yaa. İzlememeliyim ben o programı. :KK19:

Günaydın canım. Nasılsın?
Bugün pek keyifliyim annem ve kardeşim gelecekler.:KK16:
Anneme doğum günü partisi yapacağız, biraz geç kalmış olsa da.
Ben de yeterince deşifre oldum galiba, okuyan varsa beni kesin bilmiştir:KK52: Artık bu da verdiğim son bilgi olsun diyerekten ben de Eskişehir'de okudum diyeyim de olsun bitsin. Zaten bi yerden tanış çıkacağız az kaldı :KK53:
Ben de düm akşam çok yedim. Daha doğrusu diyetime göre çok yedim...Pişman oldum sonra da bugün telafi etmem lazım :KK34:

X