mylife35, mesajını gördüm de cevap yazmayı unutmuşum, kusura bakma. bblau da çok güzel anlatmış zaten. :13: Ben ateş ölçmeye başladığımda ve ovulasyon testi yapmaya başladığımda bununla ilgili topiklerin ilk 100-200 sayfasını okumuştum.
Çok da güzel konulara değinmişler. Hatta şöyle bir şey oluyor. Aylar önce ateşini ölçmeye başlayan birinin mesajlarını okurken ilerleyen sayfalarda ki bu hemen olmuyor aylar geçmiş oluyor, o mesajlarında hamile kaldıklarını görüyorsun. Yani Allah nasip ederse birileri bizi seneye buralarda okursa, halimize çok güler herhalde. Ama umarım mutlu haberlerimizi verdiğimiz mesajları da okur da sonumuz muallakta kalmaz.
Sonu güzel biten filmler gibi olur bizim tablolarımız da inşallah.
Yani tavsiye ederim, boş vakitlerinde oku o topikleri. Çok eğlenceli ve bilgilendirici oluyor bence.
Bu arada Belgiselcim umutla beklemek ve dua etmekten kastım, ısrarla Allah'ım bu bebeği ne halukarda olursa olsun ver diye dua etmek değil, hakkımızda hayırsız olan bir şeyi ısrarla istemekten Allah'a sığınırım. Hani ayeti kerim var ya "Belki de sizin hoşlanmadığınız şey, hakkınızda hayırlı olur; hoşlandığınız şey ise sizin için bir şer olur. Allah bilir, siz bilmezsiniz." Bakara Suresinde geçen bir ayet olması lazım. Bilmediğimiz birşeyi ısrarla istemekten Allah muhafaza etsin. Biz inşallah hayırlısını, sağlıklısını, güzelini istiyoruz senin ve buradaki herkes için. Allah bilir sonuçta bu senin için hayırlı mı. Ve bu değeri sağlıkla katlamak, sağlıkla bir doğumun gerçekleşmesi hepsi Allah'ın elinde. Benim bir yakınıma doktor dedi ki çocuğunuz özürlü doğacak. Veriler bunu gösteriyordu. Beynindeki sıvı olması gerekenden fazlaymış bebeğin. Doğduğunda kafası çok büyük olabilirdi. Veriler bunu gösteriyordu. Sıvı olması gerekenden çok çok fazlaydı. Çok üzüldüler, endişe ettiler. Ama bebek o kadar sağlıklı doğdu ki. Beynindeki o sıvıda giderek azaldı. Maşallah hiçbir sorunu yok. Yani baştan kötü gibi gözükse bile Allah dilerse bir anda bütün problem gibi gözüken herşeyi yok eder. Sağlıkla da kavuşturur herkesi bebeğine. Senin şuan değerin düşük ama Allah nasip ederse o bir anda katlanır 3e 5e ve sağlıkla doğurursun bebeğini. Eldeki veriler bazen negatif gibi gösterse de durumu, herşeyde bir hayır vardır. Kötü giden birşeyi iyiye çevirmek de Rabbim'in elinde. O yüzden negatif düşünme, olumlu ol. Biz Allah'tan hayırlısını ve güzelini istiyoruz. Bu O'na zor değil, çok şükür. İnşallah lütfuyla bizlere rahmet eder de güzelliklerini bağışlar Rabbim. Bu Cuma vakti de dualarımız kabul olur inşallah.