- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.261
Günaydın kızlar.
Belgiselcim nasılsın? Gelişmeler var mı? Benim göğüslerim çok ağrıyor. Karıncalanma gibi. Sanki yataktan kalktığımda birşeyler hücuma geçiyor sanki. Ucuna doğru. Çok değişik bir ağrı. Kasıklarım, belim hala ağrıyor. Gece bacaklarımın ağrısından yine uyuyamadım. Hayır olsun inşallah.
mylife35, bugün daha iyiyim çok şükür. Aramız düzeldi. Sen de silmekle iyi etmişsin bence. Sonuçta dediğin gibi unutulmuş, önemsiz şeyler ama, eşin gördüğünde onu öyle algılamayabilir. Bilerek sakladığını düşünmesi gerçekten çok kırıcı. Yani ben bu yüzden çok kırılmıştım. Eşim de unuttuğunu, o maillerin orda olduğunu bile bilmediğini, bilse bana neden şifresini vereceğini söyledi. Ben de hak verdim. Bu mesele de bu şekilde hallolmuş oldu. Allah yuvalarımızın huzurunu bozmasın. Sağlıklı bebişlerle bu yuvaları daha mutlu etsin inşallah.
Hayırlı Cuma'lar hepinize.
Hayırlı Cuma’lar canım.
Çok sevindim düzeldiğine aranızın. Unutmuş olduğu çok belliydi zaten. Eğer unutmasa, sana şifreyi vermeden önce silerdi onları ya da başka bir adrese transfer ederdi. O adresten de haberin bile olmazdı… Ama için de rahat etmiş oldu, bir bakıma gündeme geldiği de iyi oldu. Aranızdaki bağı kuvvetlendirmiştir bu olay eminim, bir güven tazelemesi olmuştur
Allah inşallah bir de güzel müjde nasipe der size de bu ay katmerlenir mutluluğunuz.
Geçen ay benim de göğüslerimde o çeşit birşeyler olmuştu, kaşınma gibi...Kanalların genişlmesinden vs. olabilir diye yoruyorum...Kaç gün kaldı şimdi 6 mı?