- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.201
Bak daha ne olsun, bir insan gerçekten sevmese, uykusunun arasında sarılmaz eşine. En savunmasız, en bilinçaltının ortaya çıktığı zamandır uyku. Eşin seni seviyor, seni önemsiyor. Doğum gününde seni mutlu etmek için ne yapacağını şaşırmıştı, hatırlasana...
Senin bu hissetiklerin de normal. Zaten ne kadar bunlar tatlı heyecanlar desek de stresliyiz,bir de bir anda okuyunca o mailleri üzüldün...Bana çok benziyorsun sen, benim vereceğim tarzda da tepkiler vermişsin.Normal...
O hislerini anlattığın cümleler var ya, çıkıp gitmek istediğini ama nereye gideceğini bilmediğini söylediğin, ah o kadar tanıdık ki...
Ama inan değmiyor...En önemli şey sensin bu dünyada.Sen varsan evliliğin var, ailen var, sen varsan bebeğin var hatta...Sen güçlü olmalısın, geçmişteki ufak ayrıntıları kafana takıp güzel günlerini zehir etmemelisin...Etmeyeceksin de ben sana güveniyorum
Akşama telafi etmem gereken bir durum var. Onun doğum günü de yaklaşıyor. Bir sürpriz hazırlamam lazım bir de bütün maillerini sildiğim için bir açıklama yapmam gerekiyor. Gerekli, gereksiz ayırt etmeden bütün mailleri bir anda sildim. Eğer çalışmalarıyla ilgili mailleri varsa çok kötü olacak. :/ Ama napıyım o an çıldırdım. Neyse akşama ortamı düzeltmem gerek, en azından onun da bana o mailleri sakladığı/unuttuğu için bir özür borcu var. Halletmemiz gereken baya iş var. Ben şimdi dışarı çıkıp hem biraz hava alayım hem de onun doğum günü için birkaç sürpriz hazırlayayım. Umarım herşey daha güzel olur.
Çok teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız.