- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.841
Allah hepimize hayırlılarını versin inşallah canım. Veren de O, alan da O.
Kimi doktorlar otomatik vitese takmış öyle gidiyorlar. 2 gün gecikme var, değer 5,69. Gebelik yok, yut ilacı, mantık bu.Testi tekrar et bile demeden.
Benim doktorum, kimysalsa bile kendi kendine düşsün, neden vücudu ilaç yükleyelim mantığında.
Beklemekten yana.
Ama doktor vs. fasafiso. İnsanın önce kendisi bilinçli olacak. Yoksa maskara olursun bazı doktorların elinde. Örneğin dünkü doktor. Hipokrat yemini etmiş bir insan, bu kadar sorumsuz olamaz.
Ne sorsam doktoruna sor diyor. Yahu ben acilen sana gelmişim. Madem böyle yapıcan baştan muayeneye alma. Yüzüme bile bakmadı, ben sormasam bişey diyeceği de yoktu. Israrıma binaen lütfetti, ultrasonla baktı.
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Biz birşeyler okuyup araştırmasak, doktora güveneceğiz, yut dediği ilacı içeceğiz. O bizden iyi biliyor diye. Onlarınki terbiyesizlik tabi orası ayrı. Nasıl tıp okudularsa artık... Allah insaflı kişilerle karşılaştırsın. Ben de dün mesela doktorumu aradım. Progesteron ilacına başlayacaktım ve daha ovulasyon olmamıştım, normalde geçen aylarda ovu.gerçekleşiyor ve ben ilacı öyle içmeye başlıyorum. Bu ay ters bir durum olunca korktum, progesteron ovulasyondan önce içilirse birşey olur mu diye. Bana mantık olarak birşey olmaz gibi geldi ama yine de sorayım dedim. İlk defa telefona kendisi çıktı, çok şükür ve durumumu anlattım. Daha ovu.gerçekleşmedi bugün ilaca başlayayım mı diye. İlgisiz ve umursamaz bir ses tonuyla içebilirsin dedi. Yani içsen de olur, içmesen de olur, bana niye soruyorsun ki havasındaydı. Ayh şu kadından bir kurtulamadım. 2 doktor üzerinde duruyorum şuan. İkisi de erkek ama napıyım bayan bulamadım koca şehirde. Yaza kadar gitmem gerekirse ikisinden birine gideceğim. Bu ay bakalım ne olacak. Onu bekliyorum. Allah insaflı kişilerle karşılaştırsın. Bence doktorun yaklaşımı çok önemli ve senin doktorun maşallah içime sindi benim. Bekleyelim demesi bile önemli. Aferim ona.