- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.181
Evet spermler 72 saate kadar yaşıyor. Pek çok makale okudum 2-3 günde bir birlikte olunduğunda, ovulasyonun kaçırılmayacağına dair ama insanın içi rahat etmiyor işte. İlla o gün de çalışma yapmak lazım gibi düşünüyorum. Sanki garantiye almak için bu şartmış gibi. :26:
Yerleşme kanaması da olabilir gelen. Ovulasyon da olabilir. Bu her ne ise daha önce yaşamadığım bir şey yaşadım. Ovulasyonda kanama hiç olmadı bugüne kadar. Ömrümde ilk kez ara kanama (kanama denirse tabii) yaşıyorum. Lekelenme bile olmaz bende, akıntım olmaz(renkli akıntılardan bahsediyorum)...Çok sadeyimdir
Bu işin garantisi yok ki canım. Geçen ay doktora gittim biliyorsun ve çatlatma iğnesi oldum, üzerine çatlama olurken acayip ağrım oldu, nerdeyse kıvarandım çünkü 3 yumurta aynı anda çatladı. Yani çatladığı saati bile biliyorum. Bir önceki gün ve o gün çalıştık ama yine olmadı. Yani olmayınca olmuyor olunca da tek ilişkide bile hamile kalanlar var. En iyisi kafayı rahat tutmak bu iş hesapla kitapla çok ilgili değil. Bu ay 11. gün benim akıntım geldi demek ki yumurtlama 10. günde yada daha önce oldu hiç hesapta olmayan bir şey yani. Ovalüasyon testi yapsam bile 9. gün başlardım ve testte bile sonuç göremezdim. En iyisi 2-3 günde bir düzenli ilişki ve kafay takmamak canım ben sonuçta buna karar verdim. Bu şekilde gün kaçırmazsın ve olacaksa mutlaka olur, olmayacaksa o gün yapsanda olmuyor.