Günaydınnnn. Gerçi öğlen olmuş.
bblaucum hiç kafanı bulandırma bence. Biliyorum çok zor ama kendini yıpratma, test konusunda ben çok iradesizim, başkasına söz söylemeye bile hakkım yok. Ama Allah nasip eder de diğer aylarda şüphelerim olursa tek yapmak istediğim adet günümün geçmesini beklemek ve sonra kan testi yaptırmak. İdrar testlerimin 3 gün ardarda silik çıkması, onları yorumlamaya çalışmak, şimdi adet dönemine adapte olmak çok zor oldu benim için. Tamam atlattım iyiyim ama keşke o testleri her sabah yapıp da kendimi ümitlendirmeseymişim diyorum. Yapabiliyorsan belirtilere bile takılmadan adetinin gecikmesi. Eğer gebelikten kaynaklanmayan bir gecikmen olursa o da kötü, ben kistim olduğunu öyle öğrenmiştim. 40 gün adet olmayınca kesin hamileyim demiştim. O zaman da çok yıkıcıydı benim için. Ben de olabilecek bütün senaryoları yaşamışım.
Hepsinde de çok üzüldüm. Ama şuan iyiyim çok şükür. Çok ders çıkardım şu 6 ay içinde. Sen benden daha tecrübelisin, eminim ne yapacağını çok iyi biliyorsun ve bana da çok benzediğine göre başkalarının dediği değil senin o an ne yapmak istediğin önemli. O yüzden ben çenemi fazla yormıyım.
Kendini üzme o bize yeter. İnşallah güzel haberlerini zamanı gelince sağlıkla alırız.