Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım ovulayon testlarinin fiyatları medismart 27.5 TL, fortelin fiyatı 39 TL içlerinde 5 kit var. Oncomed tek test çubuğu 13.5 TL. Birde clear Blue Dijital test var gülen yüz falan çıkıyomuş üstünde ovulasyon günü 117 TL civarı bişi bunun içindede 7 test çubuğu var . Bunu hiç denemedim ama medismart ve forteli aynı anda kullandım bu ay yumurtlama günümü çok net gösterdi ikiside :))

Bayanlar Selamlarr Ben burda herkese bu ay ovulasyon testi alıp deneyeceğimi yazxmıştım. Bu ay kullandım çift çizgiyi yakaladım. Ve şu an hamileyim bugün test yaptım gebelik testinde de çift çizgiyi yakaladım:)) Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin canlarım.

canım biz kahverengi lekeyi görünce dozunu artırdık sonra durunca normal dozuna döndük dr bana 24 günde başlamişti ozaman betahcg 22 idi..:asigim:

ayy canımm benimm çok sevindim senin adına tebrik ederimm..sana bi sorum olcak çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günmü çalıştınız ?

ayy canımm benimm çok sevindim senin adına tebrik ederimm..sana bi sorum olcak çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günmü çalıştınız ?

Teşekkürler canım darısı başına inşallah :)) 30 günde bir regl siklusum 16.gün ikinci çizgi netti ama diğeri kadar değildi 17. gün tam netti. Ben hem 16. hemde 17. gün temasta bulundum hiç ayağa kalkmadım bide 5 gün öncesinden de ilişkiye girmedim bekledikçe sperm kalitesi artıyomuş.
Dualarım sizlerle kızlar..

tamam canım benim bende dediklerini dinlicem allah razı olsun.. bugün 13.gündeyim yarın ovulasyon testimin resmini çekip koysam yorumlarsanız sevinirim.bugünde yapayım dün ikinci çizgi vardı ama net değildi gene. zaten erken ben geçen ay 18.gün yumurtladım ondan önceki ay 15.gündü.a.s.

Resmini koy bi bakalım canım. Demekki her ay farklı zamanlarda yumurtluyosun. Bide testi sabah idrarıyla yapma öğlen 2 gibi falan yap çok su içme ki net çıksın:) Hadi bakalım inşallah sende de yararlı olsun canım ya:)

yok evet içmiyorum öğlen 2de bırakıyorum su içmeyi 4 saat öncesine kadar içmiorum 6,7 gibi de test yapıyorumhihoyyyt inşallah canımmm çoook isterimmm çooooookk.. benim kürtajdan sonra değişti normalde hep 30 gündü 2gün öne gelirdi..

Son düzenleme:
Olsun en azından şuna sevin her ay bir şekilde yumurtluyosun. Ben ilk buna sevinmiştim en azından yumurtlama hakkındaki soru işaretleri gitmişti kafamdan. Yumurtlama sorunu olan o kadar çok arkadaşımız var ki. Daha önce kürtaj mı olmuştun ne zaman?

evet cnm doğru diyorsun bende geçen ay yumurtladığımı gördüğümde sevindimdi:)) ben eylül ayında hamile kaldım cnm 27 ekimde kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum..2 ay korunma sürem vardı.ocaktan beri korunmuyoruz 4.ayımız bu olmadı kısmet allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş.

Amin ınşallah canım. Bak dün eşime haberi verdikten sonra bana eve gelince bi konuşalım dedi. Canı verende Allah alanda bu 9 aylık süre içerisinde ne olursa olsun kendimizi yıpratmayalım herşey olabilir dedi. O yüzden bunu bildiğim halde bi daha duymak beni rahatlattı ne olursa olsun her işte bir hayır var.
O güzel duyguyu Allah sana en kısa zamanda tekrar yaşatsın tatlım. Bu sefer olsun, Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına Almayı da nasip etsin ınşallah :)

aminnn canımmm inşallahh hepimize.sende ama nolursa olsun tadını çıkar olumlu düşün olumlu olsun cnmm.yarın ben sabahtan ovulayson testimin resmini koyarım.

Cook sevindim hayirli ugurlu olsun. Sorunsuz bir gebelikle bebegini kucagina alirsin umarim darisi tum bebek bekleyen anne adaylarina... Ovulasyon testiyle gebe kaldin bu test takibiyle kac ay ugrastin merak ettim? Hem bu iletiyi okuyan insanlara da umit olur.

Canım teşekürler amin inşallah.Biz 2 aydır istiyorduk. İlk ay kullanmadım,ikinci ay ovulasyon testi aldım. İlk kullanmamda başarılı oldu.
Ve kızlar önemli birşey daha ben ovulasyon testi kullandığım ay ateş ölçümüde yaptım bakalım ne kadar doğru diye. Yumurtladığım gün 36.4 dereceydi ateşim halbuki 1 ay içinde 36.1 veya 36.2 ye düştüğü günlerde oldu. Yani sanırım ben ateş ölçme yöntemi kullansaydım yanılacaktım.

kızlar bu aovulasyon testleri hakkında bilgi verir misiniz yani nerden temin ediliyo adı ne doğruluğu %kaç nasıl kullanılıyo fiyatı nedir gibi aydınlatırsanız sevinirim

kızlar bu aovulasyon testleri hakkında bilgi verir misiniz yani nerden temin ediliyo adı ne doğruluğu %kaç nasıl kullanılıyo fiyatı nedir gibi aydınlatırsanız sevinirim

cnm ben netten aldım eczanelerdede mevcut doğruluk %99 yazıyor. tabi bunun için şartlar var yakında doğum kontrol hapını bırakmadıysan vb. şeyler. fiyatları değişio 25de var 117 bile var.

kızlar üstteki 12.gün alttaki 13.gün ne dersiniz daha yumurtlamadım dimi?

Eklentiler

• $Görüntü002.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 2.167
ya sen boş durma bence benimde böyle oluyo hiç ikisi aynı koyuluğa ulaşmıyo ertesi gün tekrar yapıyorum hiç çizgi çıkmıyo testlerimizde aynı marka...
sen çalışmaya başla bu çizgiler en fazla üstteki kadar koyulaşıyor canım....

merhaba arkadaslar bı sorum olacaktıda
ben cıft cızgıyı 14. gunde gordum ıkısıde aynı koyuluktaydı 24 saat ıcınde yumurtlayacagım anlamına gelıyor sanırım bu
ertesı gunu yaptım ıkıncı cızgı sılıktı
sorum su ıkı koyu cızgıden sonra sılık de olsa ıkıncı cızgı olmalımı yoksa sadece tek cızgımı olması gerekıyor anlatabılmısımdır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…