- 13 Şubat 2008
- 8.984
- 43
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanmaya başladım adetimin 15. günü 3 gündür yapıyorum testi.test cubuğndaki çizgilerden biri koyu biri açık renk ikisinin de aynı koyulukta olması gerektiğini biliyorum ama merak ettiğim testte silik çizginin çıkması yumurtlamanın yakın olduğu anlamın da mııkafamçokkarıştıCADIARZUkafamçokkarıştı
benim kullandığımda hamilelik testi gibi olanlardan.çok güvenilir.15.günde ben çift çizgiyi yakaladım.10.günden itibaren yapmaya başladım.ilk gün hiç çizgi çıkmadı daha sonra gün geçtikçe koyulaştı.herkeze tavsiye ediyorum.bu test ile hamile kaldım..core marka ovulasyon testi gerçekci sonuçlar Coretests Türkiye den daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
saol cnm cevapladığın için walla ben 1haftadır yapıyorum hep çift ama silik daha yumurtlamayı yakalyamadık demekkii pko var bende düzensiz anlıycan 22tane testim var 1 ayda bitecek sanırım kaydirigubbakcemile3 sen sonuç aldın mı peki yani hamiş misin :ecrin_bebek: haberlerini bekliyorum cnm
evet canım.ben test ile hamile kaldım.şu an 2;5 aylık hamileyim.22 testin varsa mutlaka 1 ay içerisinde sonuç alırsın merak etme.iki çizgide aynı koyulukta olduğunda 24-48 saat içerisinde yumurtlaman gerçekleşecek demektir.iyi şanslar canım.bende iyi haberlerini bekliyorum.
çok saol cnm ii dileklerin için bilmiyorum artık bu ay yumurtam olmuycak sanırım biraz ümidim kırıldı adetimin 20. günü dünkü de silikti bugünkünü de birazdan gidip yapıcam senin adına sevindim Allah bebeğini sana bağışlasın bana da dua et hamişlerinki kabul olurmuş gelişmeleri yazarım sana:Saruboceq:
ben bu testten hiç bişi anlamadım kızlar..11.gün yapmaya başladım sadece 14-15. günler çift çizgi çıktı oda asla aynı koyulukta olmadı tabi ben bekledim çalışmadım ikiside aynı koyuluğa ulaşsın diye sonra 16. gün hiç çizgi çıkmadı hepten bıraktım şimdi hastayımsenağlama
arkadaşlar aynı koyuluktaymış merak ölücem valla bilgisi olan varmı
cevabın için çok teşekkürler düzenli ilişkiye devam ediyorum ancak benim anlayamadığım adete bu kadar az bi zaman kala test nasıl pozitif çıkar aklıma hep okuduğum bi yazı geliyor hamile bi arkadaşında ovulasyon testi hep pozitif çıkıyodu habire yumurtluyomuyum ben diyodu meğer hamileymişCanım bugün ve yarın temasta bulun Benimde 16. gün baya belirgindi ama diğerine göre yine aynı değildi ben işimi şansa bırakmak istemedim 17. gün de test yaptım aynı koyuluktaydı 2 gün de temasta bulundum.
Şimdi belim çok ağrıyor vardır bişiler İnşallah. Güzel Allahım hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldursun..:Saruboceq:
kendimi zor tutuyorum valla gebelik testi almamak için daha 4 gün var bide ümitlenmekte istemiyorum düşünmemeye çalışyorum ölçtükleri hormonlar farklı ama uygulamada böyle örneklerde var acaba hamilelikte LH hormonudamı yükseliyor araştırıyorum ama bişey bulmadım dahaLH hormonu ve beta HCG hormonu testleri kendilerine has hassasiyeti olan testler bende ilk defa duydum bak şimdi. Keşke canım inşallah hamilesindir de ondan öyledir.
Şüpheleniyorsan bi gebelik testi al bi dene canım isteren eğer bu testte çıkıyorsa beta HCG testinde kesin çıkar.