Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

teşekkürler ne bilim işte tatil ya kafayı yedim okullarda kapalı sevk alamıyorum yarın gidicem doktora rahatlıcam inş evet ya hamileyim işte sorun çıkarmaya çalışıyorum bende ha ayıptır dimi:)

progestanı dr önlem için verdi..fetusu korumak amaçlı şimdi senın yapman gereken gebeliğini dogrulatmak yanı dr ye gidip test yaptırmak cıkan sonuca göre hareket etmelisin.yerleşme kanamasıda olabılır rahat ol stres yapma..:asigim:

yarına randevu aldım umarım iyi haberler alırım zaten bu ara herşeye ağlıyorum kesin bu kafaya takma işim hormonlar yüzünden oluyor

Bende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.Akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.

eğer çizgilerden biri silikse negatifdir canım
akraban test yapmayı bıraktığında yumurtlamış olabilir
yada test yapmadan önce, sonuçda ben yıllardır yapıyorum bu testleri
aynı zamanda ultrasonla teyitde ediyorum
zaten bunların kullanma içeriğinde yazıyoryerimseniben

bende kullandım cizgi cok belirgin oluyor zaten digerlerinden ayırt edebiliyorsunuz..söyle bişey yapabilirsiniz adetiniz bittikden sonra gün aşırı ilişkiye girip yumurtlama gününü tahmin ettiğiniz günden önceki 2 günde dahil testleri yapmaya başlayın..benim adetlerim 29 günde 1 oluyordu..teste göre yumurtlama günüm 13 ncü gündü ama test yapmaya başlayınca gördümki 11 ve 12 günlerde kalın cizgiyi gördüm..buna göre hareket edin sevgiler

Ozg 73 merhaba
acaba bu testler nasıldır nasıl kullandın yazarmısın ben anlamadım da

Merhaba lalsuu
birşey soracağım ben şu an yumurta takibindeyim gonophane kullandım çatlatma iğnemi oldum ve doktor yumurtan çok güzel çatlamış bekleyip göreceğiz kanamamanı diliyorum dedi ve bana coraspirinle progestan ilaç verdi hergün iç dedi ta ki adet kanaması olursa gel dedi ben halen içmekteyim ama sen kanı görünce başlamışsın neden acaba......

bende bu ay ilk kez denedim, ama cizgileri anlamadigim icin eger o hormonu tespit ettiyse a.s gulen yuz gosteren bir testti. 18.gunde yakaladi, 19. gunde yumurtladim 20. gun testi tekrar yaptim negatif olmustu. Nisan 9 gelecek adet tarihim benim durumumda 10 gun icinde belli olacak insallah. ama ben hicbirsey hissetmiyorum, yerlesme lekelenmeside yasamadim, belki de olmadi bu ay

Bugun akrabami tekrar aradim ovulasyon testini nasil yaptigini tam olarak ogrendim. 30 gunde bi regl oluyor 7. 10.12.13.14.15.16. 17. gunler test yapmis. Sadece 14 -15- 16. gunler silik cizgi cikmis. 17 .gun negatif cikmis silik cizgi bile cikmamis. Silik cizgiyi gorunce o ayki ilk calismayi 14. aksam yapmislar. 14. gunden once iliskiye girmemis. O da aslinda pek umitli degilmis bu durumdan. Bu durumda soyle bi sey cikyor ortaya silik cizgi ciktiginda gercekten yumurtladi ya da test negatif gosterdikten sonra tekrar pozitif oldu ama o test yapmadigi icin bunun farkina varmadi. 30 gunde bir regl olmasina regmen gec yumurtlamis olabilir.
Benim asil takildigim sey 2-3 gun silik gostermis sonra silik cizgi bile cikmamis.Bu durumdan sonra tekrar pozitif olur mu? Hic basiniza boyle bi sey geldi mi? Gecekten kadin anatomisi cok karisik ne zaman ne olacaginin garantisi yok:1no2:

ayyy benim kafam karıştı niye diye soracaksanız ben digital olandan kullanıyodum geçen ay.. buay 3 tane kaldı diye normal bu testlerdende aldım dün reglim 5.günü öylesine deneyim dedim vee sonuçta ikinci çizgide belirdi yaa keşke fotosunu çekip koysaydım ilki kadar net değil tabiki ama gebelik testi olsa pozitif dencek kadar belirgindi.

geçen ay 16.günde gülen yüzü gördüm..

canımm hadi hayırlı olsun ya bende mi gebelik testi yapsam kafam karıştı seni okuyunca

canımm hadi hayırlı olsun ya bende mi gebelik testi yapsam kafam karıştı seni okuyunca
olabilir yap valla çıkarmı çıkar dün doktora gittim daha adetim geçmedi ama hamileyim dedim kadın ters ters baktı sinir etti beni inanmadı bana idrar testlerimi istedi her markadan ayrı ayrı 5 test yapmışım hepiciği pozitif çıkmış neyseki kanda 528 çıktı bhcg sezgilerime daha çok güveniyorum bu olaydan da bunu öğrendim

ama reglinin 5.günüymüş adet görürkende hamile kalmak binde birden bile düşük bi ihtimal yani etrafımda sadece bi örnek biliyorum hamileliğinin 9 ayıda adet gördü

yok cnm dün hem gebelik testi hemde ovulasyon testi yaptım :)) gebelik negatifti tabiki..ovulasyon testimde ikinci çizgi gene vardı belirgin halde ama ilki kadar net olmasını beklicem bakalım

yok cnm dün hem gebelik testi hemde ovulasyon testi yaptım :)) gebelik negatifti tabiki..ovulasyon testimde ikinci çizgi gene vardı belirgin halde ama ilki kadar net olmasını beklicem bakalım
fazla bilgim yok ama belkide erken yumurtlayanlardansın ateşini ölçüyomusun ben bu ay ölçtüm ve gerçekten doğru olduğunu düşünüyorum çünkü ateşle ilgili bildiğim herşey ateş tablosunda çıktı

evet cnm heray ateş ölçüyordum ben gerçektende aynı çıkıyor ama buay bıraktım canım ölçmüyorum..iki çizgi aynı olunca herhalde yumurtlıcam.

kızlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım.. bende üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon günlerimi hesaplıyorum ama birtürlü kalamadım bu ayda denedim nisanın 14 ünde öğrenicem inşallah hamileyimdir. Eğer yine olmadıysa bu sefer sizin bu yumurtlama gününü öğrendiğiniz testleri denicem. Hangisi iyidir bana yardımcı olursanız sevinirim. offffffff ne zor işmiş bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…