- 7 Haziran 2008
- 1.201
- 6
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
teşekkürler ne bilim işte tatil ya kafayı yedim okullarda kapalı sevk alamıyorum yarın gidicem doktora rahatlıcam inş evet ya hamileyim işte sorun çıkarmaya çalışıyorum bende ha ayıptır dimi:)canım yerleşme adetin 5.-6. günü gerçekleşir ama hcg salınımı daha geçtir
fakat genelde adete 2-3 gün kala genelde testler pozitif sonuç verir eğer hamileysen
bebişin iyice rahme gömüldüğünden bazı kılcal damarları çatlatabilir ve hafif lekelenme olur
bu herkezde olmayabilir. şu sonuçda hamilesin tebrik ederimhihoyyyt
yanlız ikiz mi tek mi onu ancak usg belirlerhihoyyyt
umarım dileklerin gerçekleşir:asigim:
kanama söyle oldu ilk bi damla kan şeklinde oldu kırmızı ve daha kan gelmedi bi damla damladı ve ertesi güne kadar kahverengiydi akıntı gibi daha doğrusu ben uğraştım acaba akıntı oluyomu diye habire siliyodum yani toplasan akıntıları o ilkdamlayan kırmızı kan kadar bişeydir bugün yok artık progestan ne için bu arada allahtan iki gündür hep yatıyorum acaip uykum var 1 aydır da su miktarını arttırmıştım zaten çok teşekkürler bu arada
yarına randevu aldım umarım iyi haberler alırım zaten bu ara herşeye ağlıyorum kesin bu kafaya takma işim hormonlar yüzünden oluyorprogestanı dr önlem için verdi..fetusu korumak amaçlı şimdi senın yapman gereken gebeliğini dogrulatmak yanı dr ye gidip test yaptırmak cıkan sonuca göre hareket etmelisin.yerleşme kanamasıda olabılır rahat ol stres yapma..:asigim:
Bende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.Akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.
bende kullandım cizgi cok belirgin oluyor zaten digerlerinden ayırt edebiliyorsunuz..söyle bişey yapabilirsiniz adetiniz bittikden sonra gün aşırı ilişkiye girip yumurtlama gününü tahmin ettiğiniz günden önceki 2 günde dahil testleri yapmaya başlayın..benim adetlerim 29 günde 1 oluyordu..teste göre yumurtlama günüm 13 ncü gündü ama test yapmaya başlayınca gördümki 11 ve 12 günlerde kalın cizgiyi gördüm..buna göre hareket edin sevgilerbende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.
eğer çizgilerden biri silikse negatifdir canım
akraban test yapmayı bıraktığında yumurtlamış olabilir
yada test yapmadan önce, sonuçda ben yıllardır yapıyorum bu testleri
aynı zamanda ultrasonla teyitde ediyorum
zaten bunların kullanma içeriğinde yazıyoryerimseniben
arkadaşlar adetim yaklaşık 4 gün var çok akıntım gelmeye başlayınca yumurta akı gibi uzayan ovulasyon testi yapayım dedim meraktan.dün yaptığım silik çıktı bugün tekrar yaptım dayanamadım neredeyse aynı çıktı yarın yapsam tam iki çizgide denk koyulukta olacak sanki bu gidişle sizce bunun açıklaması nedir adete yakın bi dahamı yumurtluyorum
olabilir yap valla çıkarmı çıkar dün doktora gittim daha adetim geçmedi ama hamileyim dedim kadın ters ters baktı sinir etti beni inanmadı bana idrar testlerimi istedi her markadan ayrı ayrı 5 test yapmışım hepiciği pozitif çıkmış neyseki kanda 528 çıktı bhcg sezgilerime daha çok güveniyorum bu olaydan da bunu öğrendimcanımm hadi hayırlı olsun ya bende mi gebelik testi yapsam kafam karıştı seni okuyunca
fazla bilgim yok ama belkide erken yumurtlayanlardansın ateşini ölçüyomusun ben bu ay ölçtüm ve gerçekten doğru olduğunu düşünüyorum çünkü ateşle ilgili bildiğim herşey ateş tablosunda çıktıyok cnm dün hem gebelik testi hemde ovulasyon testi yaptım :)) gebelik negatifti tabiki..ovulasyon testimde ikinci çizgi gene vardı belirgin halde ama ilki kadar net olmasını beklicem bakalım
fazla bilgim yok ama belkide erken yumurtlayanlardansın ateşini ölçüyomusun ben bu ay ölçtüm ve gerçekten doğru olduğunu düşünüyorum çünkü ateşle ilgili bildiğim herşey ateş tablosunda çıktı