- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.801
akşama yapacam canım aklıma taklıan acaba ovalasyon tesleri gebeliği en erken tespitte kullanılabilirmi bi buluş yapmış oluruz
Hepatit B tedavisinde asıl amaç karaciğerin hasar görmesini engellemek. Çok şükür eşimin karaciğeri hasarlı değil. Allahın izniyle yeneceğine inanıyorum. Tedavisinin bulunacağına da. Eşimin morali çok yüzsektir, Allah nazardan saklasın, 6 senedir tanıyorum moralini 2 defa bozuk ya görmüşümdür ya görmemişimdir. Hayat kalitesine de yansıyor gerçekten. Moral çok önemli.
İçimi rahatlattın Belgisel. Çok sağol. Ateş tablomun maşallahı var.Rabbim sonunu hayr etsin. Geçen ay adetimin ilk 2 günü 36.7 diye devam etti. Malum pıhtı filan geldi. Sonu güzel olmayınca bunların da bir anlamı yok. Rabbim en güzel sonuçla bizi karşılaştırsın. Kucaklarımıza mini mini bebikler nasip etsin. En hayırlı zamanda, en güzeliyle, en sağlıklısıyla inşallah.
Allah nazardan saklasınHepimize böyle yüksek moralle yaşama gücü versin inşallah :26:
akşama yapacam canım aklıma taklıan acaba ovalasyon tesleri gebeliği en erken tespitte kullanılabilirmi bi buluş yapmış oluruz
yazarım canım yazmammıBurada bazı kişilerin ovalüasyon testinde pozitif çıktı ve hamileydim dediğini biliyorum canım. Ama iki çizgi aynı netlikte çıkacak yani test tam pozitif olacak. Senin 2.ci daha bile koyu çıkmış. Bence bir umit var test yapınca bize de yaz, hayırlı haberler bekliyorum.
yani alfada olsa bende hcg ye benzzer bi hormon var dimiAslında bir buluş yapılmış değil canım. Biliyorsun gebelik testlerinde HCG hormonu ölçülüyor.
HCG hormonunun alfa ve beta olmak üzere iki ayrı alt grubu var. Alfa HCG, kanda dolaşan LH ve TSH ile oldukça benzer yapıda. Bence ov.kitleriyle yakalanan bu alfa HCG.
yazarım canım yazmammı
yani alfada olsa bende hcg ye benzzer bi hormon var dimi
Evet ben de kan testlerine güveniyorum en çok. Hatta ultrasonda keseyi görmeye, kalp atışlarını duymaya güveniyorum. Kan testlerinde bile hatalı pozitifler oluyormuş bu hcg'nin alt gruplarının karışması sebebiyle, okuduğum bir makaleye göre.
yazarım canım yazmammı
yani alfada olsa bende hcg ye benzzer bi hormon var dimi
Kızlar sohpetinizi bölüyorum ama birşey sormak istiyorum tükürükle yapılan mikroskoplu ovülasyon testlerinde en güvenilir hangi markanınki sizce almak istiyorum hangisini almalıyım tavsiyede bulunabilir misiniz_?
Benimki babystart ve iyi bir marka. Benim hormon sorunlarım olduğu için çok faydalanamadım ama diğer kullananların memnun olduğunu biliyorum.
Sen beni de aştın canımHaklısın kan testinde de sorun oluyor. Bu ay hormon testlerimi yaptırdım ve fsh her zamankine göre çok düşük çıktı. Tabi şüpheledim ve bir daha bakın dedim. Hata olmaz dediler ama ısrar ettim bu fsh mantıken bu kadar düşemez ben tekrarını istiyorum dedim. Bir daha kan verdim ve bu sefer çıkan değer çok farklıydı. Yani kan testlerine bile fazla güven olmuyor. Düşün aynı şey beta hcg ölçümünde başıma gelseydi itirazda etmeyecek ne derlerse kabul edecektim. Yani haklısın ultrasonda görene kadar inanmak yok
İnşallah hamilesindir canım senin daha önceki hamileliginde de aynı şey olmuş. Bu senin yeniden ovalüasyon testinden gebeliğini öğrenme şansını arttırıyor. Herkesin bünyesi farklıdır, herkeste farklı şeyler olabilir. Sen akşam testini yap, inşallah hamilesindir. Pozitif vermezse de üzülme bir hafta sonra bir daha yaparsın. Eğer bir şey yoksa da canın sağolsun, önümüzdeki ay yeniden denersiniz.
Ben de ilk denediğimiz ay senin yönlendirmenle yapmıştım, negatifti ovülasyon testi regle 1-2 gün kala. ve gerçekten gebelik de yoktu. Ama bu durum bu testlerin gerçekliğinin göstergesi olamaz tabi.
Bu arada sende FSH yüksek seyrediyordu di mi canım?
Çünkü sanırım FSH ve LH aynı merkezin uyarması sonucu salgılanıyor ve ilişkililer. Sende ov.testinin regle yakın pozitif vermesinin sebebi bununla alakalı olabilir mi acaba?
Sadece basit bir mantık güdüyorum...
Lh hormonumda reglin 3.günü bir sorun görünmüyor canım normal değerlerde çıkıyor ama luteal fazdaki durumunu bilmiyorum tabi, belki de senin dediğin gibi fsh dan etkileniyordur. Benim sanki regl belirtilerim başladı gibi yada bana öyle geliyor ama hiç kafaya takmıyorum bu ay bende bir dinginlik var. Reglin 3. günü hormon testlerimi bile yaptırmayacağım tamamen zihnimi boşaltmak istiyorum
Canım, bu ay gerçekten çok dirayetlisin. Helal olsun sana.Bu moralle üstesinden gelemeyeceğin bir durum yok. Hepimiz kendimize seni örnek almalıyız.
Reglin 3. günü benim de testlerimi yaptırmam lazım, eğer hamile kalamazsam. Ama ben de bir ay bekleyip iyice zihnimi boşaltsam mı diyorum...