- 11 Ocak 2010
- 2.801
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.761
bnde burda bi topikte okudum tersten ilşki girin snr yüzüstü yatın fln diyodu ama işkence yani
kaynatmışsınız oku oku bitiremedim
yeni tv lerimiz takıldıda onlara bakıyorduk biri sony niri arçelik inanmazsınız ama arçelikin görüntüsü daha güzel biz de şaşkın şaşkın ona bakıyorduk
konuyu amma dağıttım ama demi benim gündemimde bu vardı bu akşam napayım
yookk cnm öle deill yani dizlerinin üstünde ilşki gene vajinaya giriyo yaniNasıl yani ya anus ile rahmin ne ilgisi varmış. ters ilişkide spemler bağısağa gider, rahme değil. Allah akıl fikir versin onu söyleyene. Sen ona inanma canım, istersen bir doktora da danış kafan rahat eder. Ters ilişki hem çok sağlıksız bir şeydir, mikrop kaparsın Allah korusun hem de dinen de günahtır. Bir doktora sormanı öneririm ama böyle bir şeyin olmasına pek imkan vermiyorum.
seninde mi ters cnm bebkin warmı
aaa çok sewindim allah bağışlasın cnmnaz benim rahimimde ters canım ters demek rahim geriye doğru hafif yatık demek canım gebe kalmaya engel değil allah bağışlasın 5 yaşında kızım var benim seninde olur canım
çok geçmş olsun cnmbenim bebiş yok ama 3 ay önce hamileydim, düşük oldu.. yani gebe kalmada bir problem olmaz...
yookk cnm öle deill yani dizlerinin üstünde ilşki gene vajinaya giriyo yani
yookk cnm öle deill yani dizlerinin üstünde ilşki gene vajinaya giriyo yani
ölee tabii cnm öteki türlü olurmu hiççters ilişki derken ? anlamadım ve sadece yine vajinal yoldan ama (ayıp olcak sorry) sırt diilde yüz üstü şeklinde anladım. Naz Allah aşkına deki sen doğru anladın diğeri ise ne alaka arkadaşım yaaaaaaa akıl var mantık var
ters ilişki derken ? Anlamadım ve sadece yine vajinal yoldan ama (ayıp olcak sorry) sırt diilde yüz üstü şeklinde anladım. Naz allah aşkına deki sen doğru anladın diğeri ise ne alaka arkadaşım yaaaaaaa akıl var mantık var
tmm çok sağolun kıslar rahatlattınız beniAnladım canım . ama yine de pozisyonla bunun ilgisi olacağını sanmıyorum. Rahmin ters olması zaten gebeliğe engel değil ki, raha ol.
hayırlı olsun cnmmm hp güzel şeyler seyret inşallah ama kocayı kaybetme tv nin başında kalmasın :)
sağol canım evd değişiklik güzel oluyor 9 yıldır tüplü tv den sonra değişiklik oldu bize
Ben çıkıyorum kızlar bugün adetimin 10.günü mesai başlıyor
Hepinize iyi geceler ve iyi sohbetler
o nasılmış kii:)gebe kalmak istenildeğindeki en doğru pozisyonun misyoner olduğunu okudum çoğu yerde