Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benimde fertil focus marka seninkinden
canım sen ne zaman görüyon otları ve yumurtlama olduktan sonrada otlar oluyormu
ben geçen gün 2 gün üst üste yarı otlu gördüm ve dün akşamda uzayan akıntı gördüm
ama emin olamadım çünkü tam otlu değildi

ben adetimin 14-15 günde göruyorum,ve gittikçe kayboluyorlar,ama dün yaptım tekrar bir sürü ot gördüğüm fisfisfis sana dedimya yumurtlama günümden itibaren göğüslerim ağrımaya başladı,ayın 23'ünde adet olmam lazım,3 aydır adetim düzene girdi çok şükür.

ben adetimin 14-15 günde göruyorum,ve gittikçe kayboluyorlar,ama dün yaptım tekrar bir sürü ot gördüğüm fisfisfis sana dedimya yumurtlama günümden itibaren göğüslerim ağrımaya başladı,ayın 23'ünde adet olmam lazım,3 aydır adetim düzene girdi çok şükür.

canım yani toplamdan 2 gün falan görünüyor o zaman :uhm:

ebrulicim şu mikroskop konusunda bizi aydınlatman
emin olki ben dahil bir çok arkadaşı çok mutlu edecek
toplamda 4 arkadaş aynı marka mikroskpu kullanıyoruz
ama hiçbirmizde tam olarak çözmüş değiliz

bak canlarım,şu mikroskob gün içinde değil,sadece sabah uyanırken,hiç bişey içmeden,dişlerinizi fırçalamadan yapılıyor,doğru sonuç ozaman çikıyor.
Mesele ben adetim bitti gün yapmaya başlıyorum her sabah,günler geçtikçe otlar da çok belirgin oluyorlar,yumurtladıktan 2 gün falan otlar belirgin,sonra yavaş yavaş seyrek olmaya başlıyor.kayboluyorlar.

bende bu mikroskobu kullanmayanlardanım canım ronyanın dediği gibi yapıyorum az otlu 4 saat sonra yapıyorum hiç ot yok mantıklı mı şimdi bu yani 4 saat içinde östrojen düşüyormu ertesi gün bir daha yapıyorum yine hafif otlu yine 6 saat hiç ot yok manyak etti beni bu mikroskop zaten bütün ay boyunca hiç tam eğrelti otu görmedim

cnm sabah kalktığında yap yeterlidır.doğru sonuç ozaman beli olur.

Merhaba arkadaşlar,

Bilen birisi varsa yardimci olursa çok sevinirim. Ovalüasyon testim 12. gün pozitif verdi ve o günlerde çalıştık. 14. gün tekrar ovalüasyon testi yaptim ve 2.cizgi artik çok çok silikti, nerdeyse zor görünüyordu. Buradan bazı kişilerin adete yakın ovalüasyon testi pozitif verince hamile olduklarını okudum. Bende bir test daha yaptım. İlki kadar koyu olmasa da 2. çizgi çok net göründü yani silik değildi. Kullandığım marka fortelin ovalüasyon testi yani kaliteli bir marka. 14. gün çok silik olan çizgi 18.gün çok koyulaşmıştı. Buna güveneyim mi yoksa ciddiye almayayım mı ne dersiniz eyvahedigeldismile

canım bazı arkadaşlar böyle bir şey yaşamış
yani adet olmaya yakın pozitifi görmüşler ve akabinde hamile olduklarını öğrenmişler
ama bu herkes için geçerli değil
canım sen boşver boşa harcama testlerini seninkiler baya pahalı
sen günün geldiğinde test yap
sabretmek zor oluyor ama yinede sabıır diliyorum sevgili arkadaşım

ebruşşş kız anlat nasıl geçti romanya tatilin
orda tedavinide olmuşun ne güzel
inşallah yakında bebiş gelir

ebruşşş kız anlat nasıl geçti romanya tatilin
orda tedavinide olmuşun ne güzel
inşallah yakında bebiş gelir

çok güzel geçti cnm,1 buçuk ay kaldım,abimin düğünü çok güzel geçti baya eğlendim hihoyyyt buraya dönmek zor oldu vallah,aylem orda ben burda :çok üzgünüm:

çok güzel geçti cnm,1 buçuk ay kaldım,abimin düğünü çok güzel geçti baya eğlendim hihoyyyt buraya dönmek zor oldu vallah,aylem orda ben burda :çok üzgünüm:

üzülme canım :nazar:
sen aşinle mutlu olda inşallah yakındada bir bebiş gelir
mutluluğunuz daim olur

inşallah canım,isteyen herkeze allah bebiş versın.haaa bayıramda d.bakıra gittim da yeni geldim pazar günü,orda eşimin yegeni beni aldı Hz.Suleyman ziyaretine götürdü ,onun ablası da kızı'dan sonra hamile kalamıyordu ve o ziyarete gitti ve bir erkek bebeği oldu adı da suleyman koymuş,inşallah bu ziyaretler faydası olur bana.
Bu göğüs hassasıyeti araştırdım,yumurtlama gününden başlayan göğüs ağrıları hamilelik olabiliyormuş,bir kız yazmış onunki de boyle oldu ve bakmış hamişmış.inşallah olur yaw 3 günüm kaldı.

inşallah canım,isteyen herkeze allah bebiş versın.haaa bayıramda d.bakıra gittim da yeni geldim pazar günü,orda eşimin yegeni beni aldı Hz.Suleyman ziyaretine götürdü ,onun ablası da kızı'dan sonra hamile kalamıyordu ve o ziyarete gitti ve bir erkek bebeği oldu adı da suleyman koymuş,inşallah bu ziyaretler faydası olur bana.
Bu göğüs hassasıyeti araştırdım,yumurtlama gününden başlayan göğüs ağrıları hamilelik olabiliyormuş,bir kız yazmış onunki de boyle oldu ve bakmış hamişmış.inşallah olur yaw 3 günüm kaldı.

canım biliyormusun bende diyarbakırda o türbeye gittim
eşim diyarbakırlı 2005 yılında orda oturuyorduk
hatta hala eşimin annesi kardeşleri o türbeye giderler cumaları
söylüyemde bizi dua etsinler
canım inşallah seninde orda ettiğin duaların kabul olur

canım biliyormusun bende diyarbakırda o türbeye gittim
eşim diyarbakırlı 2005 yılında orda oturuyorduk
hatta hala eşimin annesi kardeşleri o türbeye giderler cumaları
söylüyemde bizi dua etsinler
canım inşallah seninde orda ettiğin duaların kabul olur

gızzz benim eşimde d.bakırlı,biraz araştırsak akraba çikarız haaa kaydirigubbakcemile3 ben bildim kadarıyla perşembe günleri ziyaret günüymuş.Ben görümcelerime dedim bana bol bol dua edin,allah razı olsun onlardan beni çok sevıyorlar,onun için eltilerim kıskanıyorlar beni sevmıyorlar kaydirigubbakcemile3 çokta umrumda sanki,kocam sevıyor ya yeter bana.
İnşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq:

gızzz benim eşimde d.bakırlı,biraz araştırsak akraba çikarız haaa kaydirigubbakcemile3 ben bildim kadarıyla perşembe günleri ziyaret günüymuş.Ben görümcelerime dedim bana bol bol dua edin,allah razı olsun onlardan beni çok sevıyorlar,onun için eltilerim kıskanıyorlar beni sevmıyorlar kaydirigubbakcemile3 çokta umrumda sanki,kocam sevıyor ya yeter bana.
İnşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq:

bak sen kocişlerimiz hemşehri desene kaydirigubbakcemile3
nerde oturuyorlar hangi semtte
canım benim bildiğimde cuma gidiliyordu türbeye :uhm:
bende kayınvalideme dedim bana meryem süresi oku
okucam dedi kadıncağız sağolsun

Merhaba arkadaşlar,

Bilen birisi varsa yardimci olursa çok sevinirim. Ovalüasyon testim 12. gün pozitif verdi ve o günlerde çalıştık. 14. gün tekrar ovalüasyon testi yaptim ve 2.cizgi artik çok çok silikti, nerdeyse zor görünüyordu. Buradan bazı kişilerin adete yakın ovalüasyon testi pozitif verince hamile olduklarını okudum. Bende bir test daha yaptım. İlki kadar koyu olmasa da 2. çizgi çok net göründü yani silik değildi. Kullandığım marka fortelin ovalüasyon testi yani kaliteli bir marka. 14. gün çok silik olan çizgi 18.gün çok koyulaşmıştı. Buna güveneyim mi yoksa ciddiye almayayım mı ne dersiniz eyvahedigeldismile

hemen kan testi yaptırrrrr !!! burada çok var o şekilde hamile kaldığını örenen
ay hadi inşallah ya bi güzel haber gelsin şuraya kıralım şeytanın bacaanı :)

hemen kan testi yaptırrrrr !!! burada çok var o şekilde hamile kaldığını örenen
ay hadi inşallah ya bi güzel haber gelsin şuraya kıralım şeytanın bacaanı :)

Yanıtın için tesekkur ederim canim a.s.

Benim fsh sorunum var kendi kendime hamile kalma olasılıgım çok az. Ama umudumu asla kaybetmiyorum. Reglime daha 8 gün var acaba kanda çıkar mı bilmiyorumkismile.

Yanıtın için tesekkur ederim canim a.s.

Benim fsh sorunum var kendi kendime hamile kalma olasılıgım çok az. Ama umudumu asla kaybetmiyorum. Reglime daha 8 gün var acaba kanda çıkar mı bilmiyorumkismile.

merhaba canım, umarım hamilesindir senden güzel bir haber alırız. Geçen ay ben de adetime 7 gün kala bekleyemeyip kan testi yaptırdım. Yaptırmadan önce de neredeyse 7-8 doktora danıştım ama hiç birisi de evet çıkar demedi. hepsi adetinin geçmesini bekle dedi. Pozitif çıkarsa kesindir, ama negatif çıkarsa kesin hamile değilsin diyemeyiz dediler. Adet geçince yine tekrarlanmalıymış. Ben bekle derim. Bu ay bekliyorum ben adet tarihimi...Acele etmeyeceğim daha yıpratıcı oluyor...

merhaba canım, umarım hamilesindir senden güzel bir haber alırız. Geçen ay ben de adetime 7 gün kala bekleyemeyip kan testi yaptırdım. Yaptırmadan önce de neredeyse 7-8 doktora danıştım ama hiç birisi de evet çıkar demedi. hepsi adetinin geçmesini bekle dedi. Pozitif çıkarsa kesindir, ama negatif çıkarsa kesin hamile değilsin diyemeyiz dediler. Adet geçince yine tekrarlanmalıymış. Ben bekle derim. Bu ay bekliyorum ben adet tarihimi...Acele etmeyeceğim daha yıpratıcı oluyor...

Ben de daha önce adet günüm gelmeden test yaptırdım ve negatifi görünce çok üzüldüm. Artık bekleyeceğim kan testi çok yıpratıcı oluyor ama beklemek çok zor, ya da ben de o sabır yok eyvahedigeldismile

İnşallah bu ay ikimizde hamile kalırız. Allah isteyen herkese versin. a.s.

Ben de daha önce adet günüm gelmeden test yaptırdım ve negatifi görünce çok üzüldüm. Artık bekleyeceğim kan testi çok yıpratıcı oluyor ama beklemek çok zor, ya da ben de o sabır yok eyvahedigeldismile

İnşallah bu ay ikimizde hamile kalırız. Allah isteyen herkese versin. a.s.

Amin canım inşallah...Dediğin gibi kan testi yıpratıcı...Beklemek de zor...Evde bakılan kitlere de tam güvenemiyorum ben...Negatif çıkınca hala umut besliyorum, hormon belki daha idrara geçmemiştir diye...Her halükarda yıpratıcı...Ben geçen ay 24ünde regl oldum ama benim bazen 1-2 gün önce bazen 1-2 geç oluyor. Bu pazar gününden itibaren gergin bekleyiş bekliyor beni.Ama nedense içimde bir his var sanki %100 hamileyim gibi...Tuhaf...Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Şu an iş yerindeyim yanımda ovulasyon testi var, yapsam mı acabaa? Demişsin ya adete yakın pozitif sonuç vermiş bazı arkadaşların diye. Sen yaptın mı?:CüvCüv:

Amin canım inşallah...Dediğin gibi kan testi yıpratıcı...Beklemek de zor...Evde bakılan kitlere de tam güvenemiyorum ben...Negatif çıkınca hala umut besliyorum, hormon belki daha idrara geçmemiştir diye...Her halükarda yıpratıcı...Ben geçen ay 24ünde regl oldum ama benim bazen 1-2 gün önce bazen 1-2 geç oluyor. Bu pazar gününden itibaren gergin bekleyiş bekliyor beni.Ama nedense içimde bir his var sanki %100 hamileyim gibi...Tuhaf...Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Şu an iş yerindeyim yanımda ovulasyon testi var, yapsam mı acabaa? Demişsin ya adete yakın pozitif sonuç vermiş bazı arkadaşların diye. Sen yaptın mı?:CüvCüv:

Ben yumurtlamadan 2 gün sonra yaptığımda tam negatifti. Daha sonra dün yani 18.günümde yaptığımda tam pozitif değildi ama bayağı koyuydu yani pozitife yakındı. 14.gün silik olan çizgi 18. gün kalınlaşmıştı. Bazı belirtilerim var, gögüslerim hassaslaştı, karnımda bir gerginlik ve midemde yanma var. Sanki adet görecek gibiyim. Ama hepsi piskolojik de olabilir tabi. Bunlardan şüphelendim ve burada bir kaç kişide pozitif olduğunu okuyunca dün yaptım. Bugünde yapacağım ama akşam üzeri yapmak lazım hormon daha fazla oluyor. Eğer elinde varsa sende bugün bir tane yap. Tabi kesin sonuç değil yani çıkmasa da hamile olmadığını göstermez ama çıkarsa bir bilgi vermiş olabilir.

X