Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aman iyi olun yaaa...ölüm yokya sonunda...sağlığımız yerinde olsun gerisi boşşşşş..ama böyle yaarak bizler sağlıklarımızdan da olacağız

lightlife bak böyle bunalım takılmakla olmaz
olacak inşallah bak ne güzel yumurtlamayıda yakaladın maşallah :nazar:
canişkom bak benim bugün 26.günüm yarı otlu gördüm diye havalara uçtum :1shok:
birde ben yumurtlasamda olmuyor eşimdede problem var
yani sipermenler yavaş gidemiyor yumurtaya sempatiksalakcinni
netcez kuşum sabretcez beklicez elden bişey gelmiyor

bide sipermen derdi var demii kafamçokkarıştı

bu arada ronyacım ben 13. gun görmüştüm ya pozitifi 17. gun elimde kalan son testi de yaptım yine cızgı cıktı kontrol cizgisine göre daha silik ama elimde olsa hala yapıyor olurdum ama yok :sinifsinif::sinifsinif:

bide sipermen derdi var demii kafamçokkarıştı

bu arada ronyacım ben 13. gun görmüştüm ya pozitifi 17. gun elimde kalan son testi de yaptım yine cızgı cıktı kontrol cizgisine göre daha silik ama elimde olsa hala yapıyor olurdum ama yok :sinifsinif::sinifsinif:

canım 13.gün görmüşsün pozitifi tamamdır sen yakalmışsın artık
lh hormonu 6 saat kadar en yüksek seviyede kalır
17.gün silik çıkması normal.
yani pozitif olması için kontrol çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olmalı
canım sen zaten akıntı durumundan kasık ağrısından anlmışındır

canım 13.gün görmüşsün pozitifi tamamdır sen yakalmışsın artık
lh hormonu 6 saat kadar en yüksek seviyede kalır
17.gün silik çıkması normal.
yani pozitif olması için kontrol çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olmalı
canım sen zaten akıntı durumundan kasık ağrısından anlmışındır

yaa nebilim 17. gun görünce acaba hemen tuttuda hamilemi kaldım diye dusundum ama dediğin gibi lh seviyesinden kaynaklanıyor heves bizimkiside işte boshayallersmile

tanselcim benim adetim 28 günde bir.düzenlidir.adetin 16. gününde pozitif oldu test.hatta 15. gün burda yazdım hatırlarsan hep negatif diye.inanmazsın 15. gün testi yaptıktan 2-3 saat sonra bir akıntı gelmeye başladı.su gibi.gece öyle ertesi gün falan.ben hep şu internetteki hesaplıyıcılara göre ilişkiye giriyordum.demek ki yanlış zamanlarda girmişim.böyle adete 15 gün kala falan akıntı oluyodu ama ben hiç yormuyordum.demek 28 günde olsa geç yumurtlama oluyor insanda.
2. kutu testi almıştım.ama dün yaparken saldım artık kendimi.olmazsa olmaz dedim.ne olucaksa hayırlısı dedim.gerçekten şartlanmamak ve sabretmek gerekiyormuş.ansızın oluveriyor.ben çok sıkmıştım.şimdi inşallah bebiş gelir allahın izniyle. hepiz için hayırlısı.

canım testinin markası ne ? Bende hamile kalmazsam bu ay öbür ay farklı bi marka alıyım diyorum.. Baklaım

Kızlar merhaba;

Kullandığınız ovulasyon testi markasını ve düşüncelerinizi bana bildirirmiisniz? Bu ay hamilelik olmazsa diye ovulasyon testlerini araştırıyorum. Eğer marka yazmak sorun olursa bana özel mesajla bildirirmisiniz...
Görüşmek dileğiyle...

Selam arkadaşlar,
Bana bu dükkanı gamyoncuiremsu ronya tavsiye etti kaydirigubbakcemile2 .Idrarla ovulasyonu bırakmaya karar verdim;çünkü tükürük tavsiyesini de ronya yaptı..sonsuz teşekkürler ronyacım (yağ-bal)alkisalkisalkis -hem de beleş olacak sempatiksalakcinni

Ben benim testi 40 yıllık mikroskobumla yaptım; çalıştı: topiğin ilk sayfasındaki şekillerden 1.cisinin aynısını gördüm:Yani yumurtlamıyorum.Bu beni çok sevindirdi;çünkü bu ay eşim uzakta olduğu için tek gün şansımız vardı o da mecburen 12.günümdeydi.11.gün idrarda ovu yapmıştım negatifti; son kitim olduğu için başka yapamadım ama 13. ve 14. günler hem kasıklarım ağrıdı hem de ateşim yükseldi.Bugün 16.gün ve otsu görüntünün çıkmaması hiç olmazsa 13.&14 civarı yumurtladığımın göstergesi anladığım kadarıyla.Sizlere sorum:Yorumlarım doğru olabilir mi? Sevgiler

öyle ronyacım hayırlısı bakalım.. yarında görümcemin bebek mevlüdüne gidicem ordada bebek ne zaman yokmu diye bombardımana tutarlar artık beni :1no2:
ovulasyon testim negatif....

Kızlar merhaba;

Kullandığınız ovulasyon testi markasını ve düşüncelerinizi bana bildirirmiisniz? Bu ay hamilelik olmazsa diye ovulasyon testlerini araştırıyorum. Eğer marka yazmak sorun olursa bana özel mesajla bildirirmisiniz...
Görüşmek dileğiyle...

Mikroskop en iyisiymiş.Denedim ve gördüm;hele bir de evinde zaten varsa daha ekonomik oluyor...
Yok ama uğraşamiicam hazır birşey isterim dersen idrarda ovu.ya bakan testlerden benim kullanmış olduğum medismart şimdiye kadar hep bildi;27,5 TL ve 5 kit var içinde( kullanma talimatındaki listeden siklus sürene göre test yapıyorsun mesela 28 günde bir oluyorsan 12.gün ilk testi yapın diyor ) pozitifi gördüğün an testinin kalanını bir dahaki aya saklıyorsun çünkü pozitif 24-36 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyor;o gün ve ertesi gün çalışıyorsunuz olumunekankayizsmile

gebemi fertil focus mu denedin

[

yok canım fertil focusmuyor benimki :KK1: dedim ya 40 yıllık eski bir ışık mikroskobum var;onunla genelde bazı arkadaşların bildiği üzre deney yapıyordum.Şimdi tükürük testi yaptım;oldu.

Yalnız şunu da belirtmeliyim.Mikroskobun ışık kısmı artık çalışmadığı için alttan led fenerimi yerleştirmiş durumdayım kaydirigubbakcemile3

Kızlar,siz o mikroskpları kaça aldınız? Bir pazarlama hilesi yok di mi;"sadece bu mikroskop gösterir tükrükteki otu" vb gibi???

Selam arkadaşlar,
Bana bu dükkanı gamyoncuiremsu ronya tavsiye etti kaydirigubbakcemile2 .Idrarla ovulasyonu bırakmaya karar verdim;çünkü tükürük tavsiyesini de ronya yaptı..sonsuz teşekkürler ronyacım (yağ-bal)alkisalkisalkis -hem de beleş olacak sempatiksalakcinni

Ben benim testi 40 yıllık mikroskobumla yaptım; çalıştı: topiğin ilk sayfasındaki şekillerden 1.cisinin aynısını gördüm:Yani yumurtlamıyorum.Bu beni çok sevindirdi;çünkü bu ay eşim uzakta olduğu için tek gün şansımız vardı o da mecburen 12.günümdeydi.11.gün idrarda ovu yapmıştım negatifti; son kitim olduğu için başka yapamadım ama 13. ve 14. günler hem kasıklarım ağrıdı hem de ateşim yükseldi.Bugün 16.gün ve otsu görüntünün çıkmaması hiç olmazsa 13.&14 civarı yumurtladığımın göstergesi anladığım kadarıyla.Sizlere sorum:Yorumlarım doğru olabilir mi? Sevgiler

Kızlar,siz o mikroskpları kaça aldınız? Bir pazarlama hilesi yok di mi;"sadece bu mikroskop gösterir tükrükteki otu" vb gibi???

gebemi canım zaten sen yumurtladığın
tek atışı yakaladın inşallah
yani verimsiz görünmesi normal
ateşinde senin yumurtladığını teyit ediyor artık beklemedesin sempatiksalakcinni
canım bizim mikroskop 120 tl baya bir para verdik
aslında ben hala şunu kullanmayı çözme aşamasındayım
ama tükürükle yapılan test %98 doğru sonuç veriyormuş
umarım benim gibi yumurtlamayan yada ne zaman yumurtladığını bilmeyen
polikistik overli arkadaşlarım ve hepimiz fayda görürüz CADIARZU

gebemi canım zaten sen yumurtladığın
tek atışı yakaladın inşallah
yani verimsiz görünmesi normal
ateşinde senin yumurtladığını teyit ediyor artık beklemedesin sempatiksalakcinni
canım bizim mikroskop 120 tl baya bir para verdik
aslında ben hala şunu kullanmayı çözme aşamasındayım
ama tükürükle yapılan test %98 doğru sonuç veriyormuş
umarım benim gibi yumurtlamayan yada ne zaman yumurtladığını bilmeyen
polikistik overli arkadaşlarım ve hepimiz fayda görürüz CADIARZU

umarım.len şööööle bütün hepimiz aynı anda gebe kalıyormuşuz bi de....nügüzel olur:Kutlarız o zaman bir gün buluşup heee?
Neyse ben çıkmak zorundayım;sonra gelirim tekrar byee

X