-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #9.921
kızlarrr çift çizgiyi bugün yakaladım.öyle üzülmüştüm ki.dün ağladım açtım anneme bile söyledim.bende yumurtlama olmuyor diye ağladım.allahım a dua ettim her zaman ki gibi.bugün 16. gün yakaladım.çok şükür.darısı başınıza arkadaşlarım.çok korkmuştum.şimdi çalışmaya yarından itibaren başlayayım değil mi?2 gün süreyle.
benimkide verimsiz çıktı...ha hele benim durumum hepinizden beter...kanda hcg değerim 300küsür çıkıyo orda pozitif yazıyo ama ben onun aslında öyle olmadığını biliyorum ne kadar acı bilemezsiniz...o değerin gerçek olmasını ve her 3 güne bir katamasını ne kadar çok isterdim yaaa...haa birde bu arada adette yok..bu ayrı bir dert...göğüslerim o kadar ağrıyoki elimi bile soramıyorum...mehde çoooooooook kaşınıyo ama acıdığı için kaşıyamıyorumda...uffff yaaaaaa....
Kaç günde bir adet oluyorsun?
selam bayanlar,
biz 7 aydir deniyoruz. ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandim. 30 gunde bir regl oluyorum.
13. gunde teste baslayin diyor ama ben 10. gun basladim ve 12. gun iki farkli marka testte pozitifi yakaladim. yani orda yazana baksam ve 13. gun baslasam pozitifi kaciracaktim ve belki de yumurtlamiyorum sanacaktim. belki birilerine faydasi olur diye paylasmak istedim.
Allah herkesin gonlune gore versin.
gamzeli güzel benim hcg hergün düşüyo....yani artık yok
ilk öğrendiğimde 451 di canım..tama bu kez sıkı sıkı tutndu dedim ama meğer öyle değilmiş...rabbim bunu layık görmüş demekki...hayırlısı demekten başka çaremiz mi var...allahım yaaa demekki yüksek beta hcg,de bile düşüş olabiliyo demekki..
canım üzüldüm halbuki 300 görünce bu defa oldu demişsin..
demekki hayırlısı buymuş canım..:sinifsinif:
ilk öğrendiğimde 451 di canım..tama bu kez sıkı sıkı tutndu dedim ama meğer öyle değilmiş...rabbim bunu layık görmüş demekki...hayırlısı demekten başka çaremiz mi var...
çok sağol bitanem...herkese dilediğini versin rabbim inşallah yaaa...anladım canım..evet hayırlısı olsun demekten başka bişiy yok..:sinifsinif:
allahım inş. tekrar hamiş olduğunda sağlıklı kalp atışlarını duyup kucağına almayı nasip estin...:Saruboceq:
bütün kalbim ve dualarım seninle..:gitme:
bugünkü testim negatif..
canım negatif olması iyi
demekki bizim test doğru sonuç veriyor
canım benimde bu sabah yarı otlu çıktı kaydirigubbakcemile3
boğazımda bir düğüm... ağlasam geçecek gibi... gözlerim dolu dolu... yanağımdan gözyaşlarım süzülüyor... ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra... çok doluyum..
boğazımda bir düğüm... ağlasam geçecek gibi... gözlerim dolu dolu... yanağımdan gözyaşlarım süzülüyor... ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra... çok doluyum..
ağla canım açılırsın
hepimiz bazen böyle doluyoz ağlamak iyi gelir
merhaba canım topiği genelde takip ediyorum yazını gördüm
bazen senin durumunda hepimiz oluyoruz canımm ağlamak iyi geliyor ama biliyosun herşeyin başı stres ne yapıyosak kendimize yapıyoruz buna inan sonra olan hormonlara oluyo ya lh hormonunu pik yaptırıp çatlattıramıyoz ya östrojeni azdırıyoz falan lütfen kendini strese sokma hepimiz yaşıyoruz hamile kalamamanın nedemek olduğunu düşüğün ne demek olduğunu ama yapabilecek de bişeyimiz yok inan elimden gelse eve ultrasyon aleti alcam gerçi bu uğurda harcadığımla alırdım ben düşünsene ne gusel olurdu ne test ne ot ne çöp
lütfen daha fazla strese sokma kendini olurmu arkadaşımm
eşim gelirde beni böğürerek ağlarken görürse adam korkar benden :) rahat rahat ağlamalıyım yaa... gelirse şimdi nolduuuu diye dehşete düşmesin :)