Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adetimin 12.gunu cift cizgiyi gordum bugun 13.gunu adetimin,,,,,,,,bide 26 gunde bir adet oluyorum..
bazen degisiyor siklus donemim 24 gun...
yani her ay ayni sabit olmuyor..:ben bu yuzden reglim bittigi gun teste basladim hemen siklus donemi degisiyor diye,,kacirmamak icin...(

Son düzenleme:

Kaç günde bir adet oluyorsun?

duruşah ne oldu canım..
hamişlikte bir sorunmu var...değerinde gayet güzel aslında...

selam bayanlar,

biz 7 aydir deniyoruz. ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandim. 30 gunde bir regl oluyorum.
13. gunde teste baslayin diyor ama ben 10. gun basladim ve 12. gun iki farkli marka testte pozitifi yakaladim. yani orda yazana baksam ve 13. gun baslasam pozitifi kaciracaktim ve belki de yumurtlamiyorum sanacaktim. belki birilerine faydasi olur diye paylasmak istedim.
Allah herkesin gonlune gore versin.

Kaç günde bir adet oluyorsun?

tanselcim benim adetim 28 günde bir.düzenlidir.adetin 16. gününde pozitif oldu test.hatta 15. gün burda yazdım hatırlarsan hep negatif diye.inanmazsın 15. gün testi yaptıktan 2-3 saat sonra bir akıntı gelmeye başladı.su gibi.gece öyle ertesi gün falan.ben hep şu internetteki hesaplıyıcılara göre ilişkiye giriyordum.demek ki yanlış zamanlarda girmişim.böyle adete 15 gün kala falan akıntı oluyodu ama ben hiç yormuyordum.demek 28 günde olsa geç yumurtlama oluyor insanda.
2. kutu testi almıştım.ama dün yaparken saldım artık kendimi.olmazsa olmaz dedim.ne olucaksa hayırlısı dedim.gerçekten şartlanmamak ve sabretmek gerekiyormuş.ansızın oluveriyor.ben çok sıkmıştım.şimdi inşallah bebiş gelir allahın izniyle. hepiz için hayırlısı.

canım bende 30 günde bir oluyorum...
bende 10. gün başlıyayım diye düşünüyodum...canım aydınlattığın için sağoll..
benimde bugün 10. günüm bende başlıyayım yapmayaa o zaman..
allahım seninde gönlüne göre versin inş....

allahım yaaa demekki yüksek beta hcg,de bile düşüş olabiliyo demekki..
canım üzüldüm halbuki 300 görünce bu defa oldu demişsin..
demekki hayırlısı buymuş canım..:sinifsinif:
ilk öğrendiğimde 451 di canım..tama bu kez sıkı sıkı tutndu dedim ama meğer öyle değilmiş...rabbim bunu layık görmüş demekki...hayırlısı demekten başka çaremiz mi var...

ilk öğrendiğimde 451 di canım..tama bu kez sıkı sıkı tutndu dedim ama meğer öyle değilmiş...rabbim bunu layık görmüş demekki...hayırlısı demekten başka çaremiz mi var...

anladım canım..evet hayırlısı olsun demekten başka bişiy yok..:sinifsinif:
allahım inş. tekrar hamiş olduğunda sağlıklı kalp atışlarını duyup kucağına almayı nasip estin...:Saruboceq:
bütün kalbim ve dualarım seninle..:gitme:

çok sağol bitanem...herkese dilediğini versin rabbim inşallah yaaa...

boğazımda bir düğüm... ağlasam geçecek gibi... gözlerim dolu dolu... yanağımdan gözyaşlarım süzülüyor... ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra... çok doluyum..

boğazımda bir düğüm... ağlasam geçecek gibi... gözlerim dolu dolu... yanağımdan gözyaşlarım süzülüyor... ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra... çok doluyum..

merhaba canım topiği genelde takip ediyorum yazını gördüm

bazen senin durumunda hepimiz oluyoruz canımm ağlamak iyi geliyor ama biliyosun herşeyin başı stres ne yapıyosak kendimize yapıyoruz buna inan sonra olan hormonlara oluyo ya lh hormonunu pik yaptırıp çatlattıramıyoz ya östrojeni azdırıyoz falan lütfen kendini strese sokma hepimiz yaşıyoruz hamile kalamamanın nedemek olduğunu düşüğün ne demek olduğunu ama yapabilecek de bişeyimiz yok inan elimden gelse eve ultrasyon aleti alcam gerçi bu uğurda harcadığımla alırdım ben düşünsene ne gusel olurdu ne test ne ot ne çöp
lütfen daha fazla strese sokma kendini olurmu arkadaşımm

a.s :lepi: :teselli: :1rolleyes: vereliniortak olumunekankayizsmile :1ninca: :smiley-cool:

eşim gelirde beni böğürerek ağlarken görürse adam korkar benden :) rahat rahat ağlamalıyım yaa... gelirse şimdi nolduuuu diye dehşete düşmesin :)

walla canım bende dun aynen öle odaya cekildim nası dua ediyorum öle dalmışımki eşim ne oluya diye geldiğnde ödum koptu nası bağırdım adamıda korkuttum onlarada yansıtmak istemiyoruz oyy ne olacak bizim bu halımızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…