Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aynen tatlım ben de her okuduğum habere şükredior, maşallah diorum darısı bizimde başımıza hayırlısıyla :) senin regl tarihi ne biz tannsel ve oğlak ile aynı zamandayız aynı heyecanla 25 ekimi beklioruz

evet kızlar muhteşem 3lü olduk sizin ilk bebekleriniz yanlış bilmiyorsam allah size daha önce nasip etsin inşallah

Kızlar buraya bir zamanlar bende takip ediyordum bende ovulasyon ve ateş ölçme yöntemi vede allahın izniyle hamile kaldım şükürler olsun bebeğim 10 aylık oldu darısı sizlerin başına olsun sağlıkla kavuşun inşallah...

evet tatlılarım 25 ekimi umutla bekliyoruz........................alkisalkisalkis

sağol canım inşallah bizede kısmet olur.........

kızlar bende ovulasyon testi aldım; 12.gun '.çizgi silik çıktı, 13.gün biraz koyulaştı, 14.gün ikiside aynı koyuluktaydı,15.gün tekrar silik çıktı. 14.gün yumurtladığımı düşündüm, adetim 1hf geçti idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı. dr a gittim pko var dedi adet olmam için laç verdi. şu an 40.günüm hala olmadı adetim, ilacı kullanıyorum zaten. ama anlamadığım şu eğer yumurtlamadıysam neden çift çizgi çıktı, yok eğer yumurtladıysam neden adet olmadım, bilen varsa yardım lütfeeen

kizlarrr bugun yeni test aldim bu defa digital almadim(cunku cok pahali) normal olanini aldim cift cizgi cikti...:1shok:
ay icim bi tuhaf oldu....resmini koycam nasil resim konuyo bilemedim

Son düzenleme:
kızlar benim negatif
sabah hep negatif çıkıyor
bende yumurtlamadığımı biliyorum zaten

ronyacım dün negatifti bugün yarısı otlu yarısı boşşş... bu negatifmi demek oluyo yani idrar testlerinde çizgi tam koyu çıkana kadar negatif oluyoya bunda da böyle mi acaba :) sıkıldım valla heeee...... offffffffff.........
bu arada hanımeller reklamında minik çocuk şiir okuya ya ona bayılıyorum ben verseler banada mıncıkacam biraz :))) çok şeker çocuk yaaaa...

canım yarı otlu olunca geçiş dönemi oluyor diye biliyorum
pozitif diyebilmek için her tarafta otların görünmesi gerek
canım sanırım ben bu mikroskopu çözdüm
sadece sabah yapcan ve 15 dk. içnde yorumlucan

15 dk da kurumuyoki. tükürükler akıyo :)) ayrıca ne geçişi bu bende :uhm:

kızlarrr çift çizgiyi bugün yakaladım.öyle üzülmüştüm ki.dün ağladım açtım anneme bile söyledim.bende yumurtlama olmuyor diye ağladım.allahım a dua ettim her zaman ki gibi.bugün 16. gün yakaladım.çok şükür.darısı başınıza arkadaşlarım.çok korkmuştum.şimdi çalışmaya yarından itibaren başlayayım değil mi?2 gün süreyle.

benimkide verimsiz çıktı...ha hele benim durumum hepinizden beter...kanda hcg değerim 300küsür çıkıyo orda pozitif yazıyo ama ben onun aslında öyle olmadığını biliyorum ne kadar acı bilemezsiniz...o değerin gerçek olmasını ve her 3 güne bir katamasını ne kadar çok isterdim yaaa...haa birde bu arada adette yok..bu ayrı bir dert...göğüslerim o kadar ağrıyoki elimi bile soramıyorum...mehde çoooooooook kaşınıyo ama acıdığı için kaşıyamıyorumda...uffff yaaaaaa....

smyrna bende pozitifi dun gordum ve dun gece iliskiye girdik. bu gece ve yarinde calismalara devam...
cift cizgiyi gordukleri gun giren ve hamile kalan cok okudum ovulasyon topiklerinde..
insallahh yarabbim bu ay hepimiz guzel haberler aliriz :Saruboceq:

Son düzenleme:

durusah senin durumun hepimizden beter filan degil sakin oyle dusunme arkdasim
rabbim nasip ettiyse er gec melegine kavusursun..yeter ki rabbim nasip etmis olsun..
en kisa zamanda insallahh cok icten soyluyorum bunu gercekten:Saruboceq:

Son düzenleme:

Jose senin adetin kaçıncı günü, bide kaç günde bi adet oluyorsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…