Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ya okumaya calıstımda kafam daha fazla karıstı sakın kafaya tekrar okumam azım bakalım bısı anlıcakmıyım bu sfeer ((

Canım hamilelik belirtileri için erken. Ksık ağrın üşütmekten olabilir havalar bi garip. Seninde adet gün 25 ekim ozaman. Sen, ben oğlak75 aynı günleri bekliyoruz. Bakalım ne olacak....

bende gebelik beklemiorum (nedense öle bi his yok içimde) bulantı da var ya apandist mi die dertlendim

canım ben normalde ayın 24 de adet oluyorum gecen ay 10 da dusuk yaptım en son dun gece yanı ekım 14 de adet oldum.sonuc olarak son uc adet 24-10-14

canım ben normalde ayın 24 de adet oluyorum gecen ay 10 da dusuk yaptım en son dun gece yanı ekım 14 de adet oldum.sonuc olarak son uc adet 24-10-14

slm işin çok bilgilisi değilim ama geçen ay düşük yaptıysanız 3-4 ay beklemeniz gerekmez mi?

ya bu bırazda yapıyla alakalıymıs benım komsum 3 aylık dusukten 20 gun sonra tekrar hamıle kaldı.3- 4 ay beklemek benı bıraz sabırsızlndırıyor acıkcası(

ya bu bırazda yapıyla alakalıymıs benım komsum 3 aylık dusukten 20 gun sonra tekrar hamıle kaldı.3- 4 ay beklemek benı bıraz sabırsızlndırıyor acıkcası(

20 gün 3-4 ay hayırlısı ne ise sonucunda bebeğine ulaşacak bir yolculuk başlar inşallah senin için. Moralini yüksek tut hep

oyle yapmaya calısıyorum canım o heycanı azda ola yasadım ya testlerın pozıtıf cıkması annelık heycanı vs... o ınanılmaz bısı onun ıcın sabırsızlanıyorum ınsallah darısı bele beraber herkese olur tamamına erer ((

amin cnm hayırlısı hepimize

adetin 20.gününden sonra olmaz herhalde demi yumurtlama bugün 19.gün mü18.gün mü ne 2 gün daha çalış sonra hayırlısı diyorum artık

Canım seni çok iyi anlıyorum bende temmuz ayında düşük yaptım. Ama sana tavsiyem 2 adet döneminin geçmesini bekle.. Ancak düzene girer...

adetin 20.gününden sonra olmaz herhalde demi yumurtlama bugün 19.gün mü18.gün mü ne 2 gün daha çalış sonra hayırlısı diyorum artık

Canım buğün 19. gün 21. günde yapıp bu ayı kapatalım ve sonucu bekleyelim artık..

Canım düşük sebebin neydi benimki boş gebelikti...

benımkıde boş gebelıktı canım ama ben okdara sartlanmıstımkı dusuk yaptıgımda cok yıkıldım halen ruyalarımda goruyorum.ya o testın cıft cızgı cıkması bıle harıka bısey

kızlar fertil sjopu aradaım aynen aktarıyorum
mikroskop kesinlikle sabah kalkar kalkmaz yapılacakmış gün içinde yapılınca yediğimiz tuzlu yiyecekler bile etkileyebiliyormuş
tükürdükten sonra ilk 15 dakika açık bırakabiliriz sonra üzerine merceği takıp bekleticekmişiz 1 saat bile bekletmek gerekliymiş ama ot görüntüsü 1 saatle bile değişiyormuş otu gördün diyor 1 saat sonra göremeyebilirmişsin eee bne ne anladım bu işte dedim devamlı yapmak lazım o zaman da doğru olmayabilirmiş ısrarla sabah aç karına diyor diş bile fırçalamadan diyor
işte bu hiç de aydınlatıcı olmadı ama benim sonuç olarak güvenim kalmadı

oğlakçım anlamadığım birşey var 1 saat değil 1,5 saat bekletirsek görüntü değişiyormu yani.. ama burda kullanan başka bi arkadaş sabah tükürüğü koyuyorum öğleden sonra bakıyorum demişti.
ayrıca kutunun içinden çıkan kağıtta şöyle yazıyor;
test eniyi sonuç için örnek kurur kurumaz okunmalıdır(yaklaşık 5 dk) ancak tükürük tarafından oluşan desen bozulmazsa günlerce kalabilir ve sonuçlarınızı doktorunuza göstermek için kullanılabilir. bu demektirki testler arasında lensin iyice temizlenmesi önemlidir.

bence konuşan kişi sallamış.. otu gördüğünde yükürük kurumuş ve mikroskopun ekranı bulanık oluyo zaten yani kuruduğu çıplak gözle belli oluyo. kurumuş tükürüğün şekli şemali zaman geçtikçe enazından gün içinde değişirimi?

canım anlamadığım ilk 1 saat içindeki görüntüyümü dikkate almak gerekirmiş
yani sabah yapıp akşam baktığımızda değişiyormu
bende kesinlikle sabah yapılması gerekir diye düşünüyorum
çünkü gün içinde yediklerimizden etkilenebilir
bilmiyorum ama geçmişe bakarsan bir çok kişi çok memnun
ve bu mikroskop sayesinde hamile kaldım diye yazan bir çok kişi var
canım sanırım biz hala bunu çözemedik

ronyacım bugün 4 saat hiçbişey yemeden içmeden yaptım oda negatif çıktı..
eğer bundan sonra pozitifi görmezsem doğru sonuç veriyor diyebilirim.
ayrıca tesadüf müdür bilmem ateşimle doğru orantıda gitti? tabiki önceden almış olsaydım ateş yükselmeden önceki halinide bilebilir kıyaslayabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…