- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #54.021
Şu an en merak ettiğim soru zira adet günüm bugün ya da yarın ,ovu testi yaptım bu şekilde çıktı,sizin de ayni şekildeyken gebelik mi varmışGebelik testi ile ovulasyon testi ayni sey midir? Gebelik testi pozitif cikarsa 48 saat sonra adet olabilecegimiz de ihtimal dahilinde mi? Bilen cevaplarsa sevinirim.
Normal gebelik testinde cift cizgi cikti. Ovu yapmadim. Bulanti koku hassasiyeti vs tum belirtiler vardı evet gebeyimŞu an en merak ettiğim soru zira adet günüm bugün ya da yarın ,ovu testi yaptım bu şekilde çıktı,sizin de ayni şekildeyken gebelik mi varmış
Ovulasyon testi sabah yapılmıyor içinde anlatan bir kağıt çıkmış olması lazım orada yazmasi lazım canım .gebelik testi ilk idrar ile yapılıyorSabah idrarıyla yapılmıyor mu? Bana öyle dediler.. yanlış yaptım o zaman hep..
Darisi bize inşallah . Kaç ay sonra hamile kaldınız acabaNormal gebelik testinde cift cizgi cikti. Ovu yapmadim. Bulanti koku hassasiyeti vs tum belirtiler vardı evet gebeyimAllah iateyen herkese nasip etsin
Ovulasyon testi sabah yapılmıyor içinde anlatan bir kağıt çıkmış olması lazım orada yazmasi lazım canım .gebelik testi ilk idrar ile yapılıyor
Resmi varsa atabilir misin belki geç yumurtluyorsunuzdur çok mu koyu ikinci çizgiTüh ya.. bana öyle dediler az dalgalanma olur diye demek ondan bi türlü koyu çıkmadı testler. Ama şimdi adetime 2 gün var çift çizgi çıktı koyu. Bir iki saat önce yaptım
Resmi varsa atabilir misin belki geç yumurtluyorsunuzdur çok mu koyu ikinci çizgi
Evet var ama telefondan yükleyemedim. Bilgisayardan deneyeceğim şimdi. Normalde yaptıklarımı bekletiyordum başta silik çıkıyordu ama sonra incecik kıl gibi oluyordu hatta silinen bile oluyordu. Şu testi yumurtlama günüm de görmeyi bekledim hepPiXiEE
Eki Görüntüle 2641077
Yumurtlama gününde bu kadar da mi köyü olmadı canım . Testlerde yeniyim bende ama bu test anladığım kadarı ile yumurtlama göstermiyor ama epeyce koyu çıkmışEvet var ama telefondan yükleyemedim. Bilgisayardan deneyeceğim şimdi. Normalde yaptıklarımı bekletiyordum başta silik çıkıyordu ama sonra incecik kıl gibi oluyordu hatta silinen bile oluyordu. Şu testi yumurtlama günüm de görmeyi bekledim hepPiXiEE
Eki Görüntüle 2641077
Desene haziranın ortasına sarktı reglYumurtlama y
Yok yok eksik yazdım orda sonrasında başka mesaj yolladım :) yumurtlama değil bu sanırımDesene haziranın ortasına sarktı regl
Yumurtlama gününde bu kadar da mi köyü olmadı canım . Testlerde yeniyim bende ama bu test anladığım kadarı ile yumurtlama göstermiyor ama epeyce koyu çıkmış
Off bilemedim ki bende ama ilk idrarla yapilmiyor bence o yaptıklarını yok say bundan sonraReglden sonra 10. Günden itibaren yaptım ayın 20sine kadar onlar çıktı ama bu kadar belirgin değildi hiçbiri. Sabah idrarıyla yapıyordum bekleyince kıl gibi ince kalıyorlardı. Sonra gittikçe yok oldu zaten. Şimdi yaptım böyle çıktı uçmadı da kuruyunca anlamadım ben de yeni mi yumurtladım acaba
Off bilemedim ki bende ama ilk idrarla yapilmiyor bence o yaptıklarını yok say bundan sonra
Keske içindeki yazıyı okusaydin canım gitti onca test :) vardır her şeyde bir hayır zamanla öğreniyoruz ben bir haftada o kadar çok şey öğrendim ki ohooooobundan sonra öyle yapıcam... her söyleneni dinlememek lazım demek ki
Keske içindeki yazıyı okusaydin canım gitti onca test :) vardır her şeyde bir hayır zamanla öğreniyoruz ben bir haftada o kadar çok şey öğrendim ki ohooooo
Himm gerçi benim testtede iki saat öncesinden sıvı almayı kesin yazmiyordu ama buradan öğrendim bunu da ben öğlen 12 den sonra yapmaya çalışıyorum iki saat sıvı almıyorumkağıtta saat vermiş, akşam 8den önce sabah 10 dan sonra yapın yazıyodu ya.. öyle hatırlıyorum..
Ilk on dk çıkan sonuç önemli çok sonra renk degisiyorOvulasyon testi çift çıkıp sonradan t çizgisinin rengi açılan varmı acaba.