Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar merhaba. Adetim bittikten 3 gün sonra ovulasyon testine başladım. Bugün ilk defa aynı eşitlikte koyu oldugunu gördüm. Sizde degerlendirirseniz cok sevinirim. Bugün yumurtlama günüm mü oluyor güzel hanımlar 😀🙄
canım fotosunu atarmisin

canım fotosunu atarmisin
IMG_20200309_114330.jpg
fotosu burada.

Bu geçerli mi acaba ya peki silik gibi biraz anlamadım ben

Eklentiler

• 7666D528-80C5-46D5-844E-A54670D969B7.jpeg
    7666D528-80C5-46D5-844E-A54670D969B7.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 142
Arkadaslar buda benim ovulasyon testim resim paylaştım biz 2 gün kopkoyu çizgiyi yakaladık ve değerlendirdik sonra siliklesmeye başladı şuan adetime 6 gün var ve bugün yine koyulasmaya başladı bu şekilde olan oldu mu bana yardımcı olun lütfen 🥰

Eklentiler

• IMG_20200311_180655.jpg
    IMG_20200311_180655.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 155
Yumurtlama olduktan Sonra gebelik yoksa muhakkak 14 gün sonra mi adet olunur daha erken olması mümkün değil mi daha erken olan yok mu yani

Ben kızıma onunla hamile kalmıstım 3yıl once...
Ama bu ay ki denediğim innovita idi... Ben o testlerin artık kendisini bzodıgunu düşünüyorum...
Sebebi de temmuzda denemistm 2.çpcuk meselesini laboquik ile bi silik bi koyu kafamı karıstrmıstı.. Pişman olmustum
Mrhaba acaba çift çizgiyi yakaladığınızda kaç gün ilişki olduda gebelik oluştu ? Ayrıca farklı yöntem denediniz mi kimisi ayaklarını kaldır falan diyor bu ay bende deneyeceğim de

Mrhaba acaba çift çizgiyi yakaladığınızda kaç gün ilişki olduda gebelik oluştu ? Ayrıca farklı yöntem denediniz mi kimisi ayaklarını kaldır falan diyor bu ay bende deneyeceğim de
Merhaba, kızımda üst üste 4gün oldu ilişki bunda da aynen 4gün oldu.. Şubatın 18inde hafif koyu gördüm ilişki oldu.. 19unda en koyuydu ilişki oldu.. 20sinde silindi yne ilişki oldu... 21inde tam silikti ilişki oldu.. Baska da olmadı o ay. Evet her iki gebeliğimde de ayaklar havadaydı benim 😁

Arkadaslar merhaba , ben 3 Nisan da hasta oldum , bu aralar 3-4 gun sürüyor az az, Nisan'ın 7sinde ilk ovulasyon testimi yaptım 2. çizgi çok koyu değildi ama silikte değildi , o gunu değerlendirdik. Dün ve bugün yaptım silik çıktı. Adetlerim bu son 5-6 aydır uzun döngüde ve düzensizleşti. Kontrollerim için doktora gitmiştim ve rahimde küçük bir miyom var ,bu çocuk için engel olusturmaz demişti. Sormak istediğim miyom Lh hormonunu artırrır mı, o yuzden mi adet bitimimde çift çizgi çıktı,yoksa gerçekten ben adet döneminde mi yumurtluyorum ? yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Kizlar benim adetim normalde 6-7 gun arasi surer. Bugun 6. Günüm ovulasyon testi yaptim c ye yakın bir koyuluk cikti. Adetim tam bitmedigi icin mi yoksa yumurtalama oldugu icin mi acaba kafam karıştı nolur yardımcı olun

Arkadaslar merhaba , ben 3 Nisan da hasta oldum , bu aralar 3-4 gun sürüyor az az, Nisan'ın 7sinde ilk ovulasyon testimi yaptım 2. çizgi çok koyu değildi ama silikte değildi , o gunu değerlendirdik. Dün ve bugün yaptım silik çıktı. Adetlerim bu son 5-6 aydır uzun döngüde ve düzensizleşti. Kontrollerim için doktora gitmiştim ve rahimde küçük bir miyom var ,bu çocuk için engel olusturmaz demişti. Sormak istediğim miyom Lh hormonunu artırrır mı, o yuzden mi adet bitimimde çift çizgi çıktı,yoksa gerçekten ben adet döneminde mi yumurtluyorum ? yardımcı olabilir misiniz ?
Bende bunu merak ediyorum aslında

Kızlar SAT 29 Mart
Adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım.
Akşam saat sekizde yapıyorum. Altı buçuk gibi hiç birşey yemiyorum, içmiyorum.
Testin markası laboquick.
İkinci testi koyu göremedim hiç. Ama sanki silinmeye başladı.
Yorumlar mısınız?
Teşekkürler 🌼

Eklentiler

• IMG_20200411_201909.jpg
    IMG_20200411_201909.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 168
Hanımlar bir sorum var bakar mısınız :halay:..ben bugün ilk kez ovülasyon testi denedim kalem tipi ama c ibaresi bile çıkmadı yanlış mı yaptım acaba ..idrardan çubuğu çıkarınca kapağına geri takıp bekledim o yüzden mi kullanımını yanlış mı yaptım 😕

Kızlar SAT 29 Mart
Yorumlar
Kızlar SAT 29 Mart
Yorumlar mısınız?
Teşekkürler 🌼
araştırmalarıma göre 10. Gün yumurtalamanızdı sanırım videolarda c çizgisi kadar ya da daha koyu deniliyor bana 10.gününüz müş gibi geldi ama tecrübeli ark vardır daha iyi yorumlayacak ..

Gebelik testi ile ovulasyon testi ayni sey midir? Gebelik testi pozitif cikarsa 48 saat sonra adet olabilecegimiz de ihtimal dahilinde mi? Bilen cevaplarsa sevinirim.

X