Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hanımlar. Ovulasyon testinde ikinci çizgi kopkoyu çıktığında yumurta çatlamış mi oluyor. Yoksa çatlamak uzeremi oluyor. Ve koyu çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki olmali

Yumurtlama gerçekleşmiş oluyor o günü değerlendirin ertesi gün testi tekrarlayın silikleşmiş olursa çatlamış oluyor. Silikleşmesi görene kadar testi tekrarlayın. Ve o günleri de değerlendirin

Hanımlar. Ovulasyon testinde ikinci çizgi kopkoyu çıktığında yumurta çatlamış mi oluyor. Yoksa çatlamak uzeremi oluyor. Ve koyu çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki olmali
Koyu olunca lh pik yapıyor yani yumurtanın tüpe geçeceğine işaret...
Silinince yumurta tüpe geçmiş oluyor.. Koyu gün, silinince bu zamanlar hep değerlendirilmeli..

laboquick ovulasyon testini kullananlar var mi tavsiye eder misiniz? Diger markalara gore cok daha ucuz oldugu icin pek guven vermedi bana.

laboquick ovulasyon testini kullananlar var mi tavsiye eder misiniz? Diger markalara gore cok daha ucuz oldugu icin pek guven vermedi bana.
Ben kızıma onunla hamile kalmıstım 3yıl once...
Ama bu ay ki denediğim innovita idi... Ben o testlerin artık kendisini bzodıgunu düşünüyorum...
Sebebi de temmuzda denemistm 2.çpcuk meselesini laboquik ile bi silik bi koyu kafamı karıstrmıstı.. Pişman olmustum

Ben kızıma onunla hamile kalmıstım 3yıl once...
Ama bu ay ki denediğim innovita idi... Ben o testlerin artık kendisini bzodıgunu düşünüyorum...
Sebebi de temmuzda denemistm 2.çpcuk meselesini laboquik ile bi silik bi koyu kafamı karıstrmıstı.. Pişman olmustum
evet birisi daha bidaha kullanmam o testi demisti bende guvenemedim ucuz etin yahnisi iste😊

Evet olmaz onlar.. Neymşs onlar öyle 😁
Benimki 30ovu 6gebelik 70tl idi kargo dahil.. İnnovita markası n11den aldım
bikac ay once de eczanden bi markaninkini aldim unuttum adini 5 ovu 35 liraydi o da cok gelmisti bana

bende aldım bu Ay laboquick marka daha yeni başladım iyi mi kotu mu bende bilmiyorum suanda benim cizgilerde silik çıkıyor ama yumurta olmadığına eminim çünkü hiç akintim yok benim yumurta geç oluyo galiba yani ben öle tahmin ediyorum

Oğluma o testle hamile kalmıştım. Hatta adet günü yine yapmıştım kopkoyu iki çizgi çıkmıştı. O koyu çizgiden şüphelenip gebelik testi yapmıştım çıkmıştı. Şimdi ikinci için kullanıyorum. Gayet memnunum. Fiyatı da çok uygun n11 den alıyorum

Oğluma o testle hamile kalmıştım. Hatta adet günü yine yapmıştım kopkoyu iki çizgi çıkmıştı. O koyu çizgiden şüphelenip gebelik testi yapmıştım çıkmıştı. Şimdi ikinci için kullanıyorum. Gayet memnunum. Fiyatı da çok uygun n11 den alıyorum
ben pek guvenemedim ovula aldim kismet bakalim ben zaten bu ay umitli degilim daha yeni kimyasal gebelik yasadim

ben pek guvenemedim ovula aldim kismet bakalim ben zaten bu ay umitli degilim daha yeni kimyasal gebelik yasadim
Geçmiş olsun bende iki ay önce yaasadim kimyasalı. Bu ay nolur bilmiyorum. Oğlum çok istiyo kardeşi olsun. Bazen diyorum bir tanede daha doguruyum başka istemiyorum diye. Kadın olmak çok zor. Oğlum önce iki boş kese iki kimyasal gebelik oldu. Oglumdan sonrada iki kimyasal gebelik. Pıhtılaşma bozukluğu var iğne oluyorum hamilelikte. Üç ay öncede pco olduğumu öğrendim. O yüzden çok sıkıldım bu gebelik muhabbetlerinden bir daha olsun dükkanı kapatacam :halay:

Geçmiş olsun bende iki ay önce yaasadim kimyasalı. Bu ay nolur bilmiyorum. Oğlum çok istiyo kardeşi olsun. Bazen diyorum bir tanede daha doguruyum başka istemiyorum diye. Kadın olmak çok zor. Oğlum önce iki boş kese iki kimyasal gebelik oldu. Oglumdan sonrada iki kimyasal gebelik. Pıhtılaşma bozukluğu var iğne oluyorum hamilelikte. Üç ay öncede pco olduğumu öğrendim. O yüzden çok sıkıldım bu gebelik muhabbetlerinden bir daha olsun dükkanı kapatacam :halay:
cok zor isler gercekten bende troidlerime baktircam annemde guatr vardi belki bende de vardir ondan mi kimyasal oldu acaba diyorum kismet bakalim

Kızlar merhaba ben ovulasyon taki yaptırmadı hiç sadece doktora gidince ben bu gün çok güzel bir gelişme yaşadım hiç kimse ümitsiz olmasın ben ileri seviyede pcos hastasıyım 2.5 yılık evliyim ve he gitigim doktordan senin yumurtaların gelişmez büyümez diyim morelimi bozuyordu yani klomen kulandım hiçbir işime yaramadı ve hata dozu artırdıkları haldehiç adet olmuyorum etrafi daki insanlar aman adet olmayanın çocugum olurmuş dediler hepten içim karardı neyse bu gün sabah çok şiddetli bir agrıyla uyandım gögüs lerim şiş akıntı fena yani neyse akşama kadar zor dayandım eşim geldi hemen hastane ve doktorumm çok sevgili PELİN ERGENEKON bakar makmaz inanamıyorum dedi çok güzel bir yumurta oluşmuş dedi ve ben aglama ya başladım çünkü beni o kadar çok çevrem ve önceden gitigim doktorlar piskolojik anlamda çökertigi için EVET GELELİM NEDEN BUNU ANLATIMA BEN HEP FORMDA GEZERKEN BÖYLE HİKAYELER GÖRMEK İSTİYORDUM ACABA BENİM GİBİ BİRİ VARMI DİYE İŞALLAH BAŞKALARIDA BENİMGİBİ ÜMİTSİZLİGE KAPILMAZ ETRAFONIZDAKİLLERİ ÇOK FAZLA DİNLEMEYİN ALLAH TANDA ÜMİDİNİZİ KESMEYİN İNŞŞALAH BEBEK HABERLERİYLEDE GELİRİM LÜTFEN DUA EDİN İŞALLAH SİZİNKİDE OLUR❤️❤️❤️❤️

Arkadaşlar merhaba. Adetim bittikten 3 gün sonra ovulasyon testine başladım. Bugün ilk defa aynı eşitlikte koyu oldugunu gördüm. Sizde degerlendirirseniz cok sevinirim. Bugün yumurtlama günüm mü oluyor güzel hanımlar 😀🙄

X