- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.441
Spermin yaşama süresi en az 3 en fazlada 7 gün deniliyorO zaman yanlış bilmiyorum dimi tatlım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spermin yaşama süresi en az 3 en fazlada 7 gün deniliyorO zaman yanlış bilmiyorum dimi tatlım :)
tatlım kusura bakma benim bilgim çok az pıc ne demek anlamadım.şöyle ki benim pic anından 60 saat önce oldu son ilişkim. oncesi de ilişki olmuştu içerde kaliteli spermler kalmıştır. yani önces ve sonrası her zaman şansın varıdr.
Kaliteli spermin omru 72 saat cnm. 7 gun yasayamaz.Spermin yaşama süresi en az 3 en fazlada 7 gün deniliyor
ŞİMDİ ANLADIM PIC ÇİFT ÇİZGİ YANI. SENİN BEBİŞİN VAR MI TATLIM SADECE TEK BERABERLİKTE Mİ OLDU BEBEĞİN BİRDE 60 SAAT ÖNCESİ DEDİĞİN İÇİN SORDUM DAtatlım kusura bakma benim bilgim çok az pıc ne demek anlamadım.
Canim valla benimde öyleydi bugün bi test yaptım sıvı tuketimine dikkat etmedigim halde belirgin olmaya başladı anlamadım. Bi kaç gün silik çıkıp bugün belirgin olmasını da anlamadimarkadaşlar bnm yumurtlama günümden bir gün önce test yapmaya başladım yumurtlama günümde ve yarınsı gün çift çizgiyi gordum ondan sonra 5 gün hep silik cıkmaya devam etti sizce boyle mi olması gerekiyor tamamen silik çıkar mı
adetinr kac gün var senin cnmCanim valla benimde öyleydi bugün bi test yaptım sıvı tuketimine dikkat etmedigim halde belirgin olmaya başladı anlamadım. Bi kaç gün silik çıkıp bugün belirgin olmasını da anlamadim
Daha 10 gün var tatlım pozitif çizgi 8-9 nisanda belirgin olarak çıktı sonra hiç çıkmadi. Bugün su falan içtim dikkat etmedim testi yapayım dedim ne olacak böyle çıktı bak resmini koyuyorumadetinr kac gün var senin cnm
Canim zaten bu testler bir gün sonrası yumurta olacak diye gösteriyormus ben bayagi baktım belki ondan doktor yok demiştir sordun mu bunu yumurtlama öncesinde la artıyormus silik olunca yumurtlama oluyormusTest bu yumurta yok dedi dr. bugün
Eki Görüntüle 1995956
Canim zaten bu testler bir gün sonrası yumurta olacak diye gösteriyormus ben bayagi baktım belki ondan doktor yok demiştir sordun mu bunu yumurtlama öncesinde la artıyormus silik olunca yumurtlama oluyormus
cizgi de baya koyu ama ben birsey anlamadım benim de bu ilk test dnemem
Ama test pozitif resmen :O anlamadım valla
Test bozuk mu acaba
Anlamadım tatlım inan hamile olanların da pozitif çıkıyormusBu akşam tekrarlıyım bakiim bozuk olunca genelde negatif yada yarım çizgiler çıkıyor diye biliyorum. Sebepsiz yere LH neden yükselir diye bakıyorum ama bişey bulamadım nette. Pko görünümü olsa yine bi ihtimal pozitif çıktı dicem o da yok :/
Anlamadım tatlım inan hamile olanların da pozitif çıkıyormus