- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 35
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.161
İnşallah canım vardır da yerleşir gobusume..daha yerleşme zamanındasın 7 gün olmuş
Aynen canım benimde öyle...birde oturduğm yerden kalkarken sanki kasiklarim çatliyor ve sürekli gazım var aynen yapış yapış krem akıntı var bende de bakalım nasip bekleyeceğiz...canim.hic belli olmax belki de vardir.. aci tarifi soyle kasikta batma gbi boyle bsy mesela parmagnla kasigina bastiriyo gbi dusun aci oyle.... onun disindaaaa gogus agrisi dokununca oluyor... ben dusunyorum da addetten 7 gun once bende krem akinti ve goguste kasonti hafif agri kasiklatda gaz vardi
olur canım at anladığımız kadar yorumlarız bide su içimine dikkat saat 12 civarları yapTşkler canım yarın 2 Tane yapacam atarım buraya ağrıtırım azıcık başınızı
Ben adet olmuştum ve 10 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım çok az birşeydi. Lekeleme tarzındaydı.Canim adetime daha çoook var 4 u gösteriyor takvimim yani 7 gün var ama dediğin belirtiler bende de var Karnım ağrıyo gogsume nadir de olsa ağrı giriyo adet öncesi hafif ağrılar olur ya onlardan var..ya bu arada bilen ve yaşayan varsa şu yerleşme kanaması adet döneminden sonra mı oluyo(bu da geç döllenme oluyo?)adet öncesi de olabiliyomu veya ilişkiden kaç gün sonra oluyo???
Nasıl yani baya adet oldun sonra yerleşme kanaması mi oldu?peki bebeğin sagliklimiydi canım?Ben adet olmuştum ve 10 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım çok az birşeydi. Lekeleme tarzındaydı.
insallah cnm ya insallah :)Aynen canım benimde öyle...birde oturduğm yerden kalkarken sanki kasiklarim çatliyor ve sürekli gazım var aynen yapış yapış krem akıntı var bende de bakalım nasip bekleyeceğiz...
ben simdiki gebeligimde bildiginz ustune gordum pihtili falab annem de oyle olurms bizde genetik meselaBen adet olmuştum ve 10 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım çok az birşeydi. Lekeleme tarzındaydı.
annelerinize sorun kizlar genelde aynisi oluyor. anne ustine giruyosa kizi da goruyo meselaben simdiki gebeligimde bildiginz ustune gordum pihtili falab annem de oyle olurms bizde genetik mesela
annelerinize sorun kizlar genelde aynisi oluyor. anne ustine giruyosa kizi da goruyo mesela
bugunu de yarini da degellendir canm muhakkak duae et ve ceviz ye 2 gun tutar ins.Merhaba arkadaslar ben bu ay klomen kullandim en son pazartesi yumurtam 21mm ydi catlatma ignesi kullanmadim kendisinin catlamasini bekliyoruz bu arada ovulasyon testi yapiyorum bugun ve dun cift cizgiydi dun esim goreve gitti bugunu degerlendirebilecegiz zaten cift cizgi siliklesmeye baslayinca catliyor yumurta dimi burada cok tecrubeli arkadaslar var bilgileri ni paylasabilrse benimle cok mutlu olurum
Insallah canim dua ediyorum ceviz ve incir tuketmeye calisiriz surekli ama bugün yok evde yumurtlamaya etkisi mi oluyor hic duymamistim cevizibugunu de yarini da degellendir canm muhakkak duae et ve ceviz ye 2 gun tutar ins.
erken yumuertlaya bilirsn illa adetine 14 gun kala yada once olck die bi sart yok bilimsel olarak ta yok canm sen nie takilysn ona bisver sen degerlendirmeye bakben bu yumurtlama testlerini bir türlü çözemedim. normalde adet döngüm 29 günde 1 dir. mesela bu ay 28 inde yumurtlamam olmalıdyı ama test bende 23 ve 24 martta pozitif verdi sonra negatife döndü. her zaman takvime göre olan yumurtlama tarihimden 3 4 gün önce pozitif veriyor. ama adetim yine 29 günde bir oluyor. çözemedim bir türlü. farklı markalarda da aynı testi yaptım ama sonuuç hep aynı :)
artık hem teste göre hem takvime göre sevişiyoruz napalım :)
valla yumurtlamayi bilmem ma tutmaya etkisi oldu canmInsallah canim dua ediyorum ceviz ve incir tuketmeye calisiriz surekli ama bugün yok evde yumurtlamaya etkisi mi oluyor hic duymamistim cevizi
Hmm tamam o zaman canimvalla yumurtlamayi bilmem ma tutmaya etkisi oldu canm