- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.121
kizlar soktayim suna bakin bugun gebelik testi yaptim
Canim cok silikte olsa var çizgi ama kurumasını bekleyip su damlatsan daha net anlaşılır gebelik olduğu. ..bide bence testi 2 gün sonra sabah tekrarla...inşallah kalıcı çizgidir canım buharlaşma değildir.bişey sorucam adetin kaç gün geçti?
bugun adet gunumdu canm ama hemen poztf oldu 1 dk gecmediCanim cok silikte olsa var çizgi ama kurumasını bekleyip su damlatsan daha net anlaşılır gebelik olduğu. ..bide bence testi 2 gün sonra sabah tekrarla...inşallah kalıcı çizgidir canım buharlaşma değildir.bişey sorucam adetin kaç gün geçti?
suyu nasil damlcm canmbugun adet gunumdu canm ama hemen poztf oldu 1 dk gecmedi
Hadi inşallah buharlaşma çizgisi değildir. Bildiğin idrar damlatır gibi yapıyordu kızlar. Ama bence testi yarın sabah tekrarla. Kolay kolay çıkmaz hayalet çizgi de olsa.suyu nasil damlcm canm
Canim aynen idrari damlattigin gibi damlatcaksin eğer çizgi gitmezse gebeliktir...hadi inşallah haberlerini bekliyoruzsuyu nasil damlcm canm
kimse yokmukızlar sizce yumurtam çatlamışmı birini saba biri akşamın testi akıntımda çokEki Görüntüle 1972919
hayalet cizgi fegilki canm ya bildgn cizgi cikti koyu degil ama resim cekerken netlesmyo sadeceHadi inşallah buharlaşma çizgisi değildir. Bildiğin idrar damlatır gibi yapıyordu kızlar. Ama bence testi yarın sabah tekrarla. Kolay kolay çıkmaz hayalet çizgi de olsa.
catlamak uzere canmkızlar sizce yumurtam çatlamışmı birini saba biri akşamın testi akıntımda çokEki Görüntüle 1972919
teşekkür ederim canım cevabın için seninde test pozitif bence belirtilerin nelercatlamak uzere canm
hayalet cizgi fegilki canm ya bildgn cizgi cikti koyu degil ama resim cekerken netlesmyo sadece
kızlar acil cevap lütfen şimdi yaptı sizce çatlamışmı bu gecemi değrlendirsem yarınmıEki Görüntüle 1973036
aynen dediğin gibi yapcam inşallah sonu bebiş olurBence bugün degerlendir. Yarın da degerlendirirsin
saol canm ama kesin bsy yok ki daha belki kimyasal belki de yok ama insallah vardir. Allahim insallah hepimize nasip etsn canm yaCanım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın çok sevindimmm aklımdaydın hep ne oldu ne bitti diye merak ediyordum sanki benmisim gibi sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol canm ama kesin bsy yok ki daha belki kimyasal belki de yok ama insallah vardir. Allahim insallah hepimize nasip etsn canm ya
aynen dediğin gibi yapcam inşallah sonu bebiş olur
canim belirtiler sanki hic belirti yok gbi simdilik adetim gecti 2gun sadece onun disinda.. ara sira karnima sanci giriyor bide goguslerimde hafif hassasiyet cevresinde sivilveler hafif koyulasms olduteşekkür ederim canım cevabın için seninde test pozitif bence belirtilerin neler