Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovlsyn testleri yum.gününü tesbit amaçlı olarak yapıldığından ,gebelik için belirleyici olmaz,,
çok koyu çıkıp adet olanları ve çok silik çıkıp gebe kalanları biliyorum onum için en sağlamı hcg testi
yapmanız,bazen 4-5 gün kalada çıkabilir çok silikte olsa...

Merhaba kızlar benim bu ay çok aşırı koyulaşmadan çizgi silindi. Cuma akşamı hafif çıktı. Cumartesiden beri çizgi hiç Yok. Yumurtanın çatladığını mı gösteriyor

Aynen böyle kızlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 133
Eki Görüntüle 1969978
Kızlar testi tekrarladım.. Umut var mı sizce? Bata 4 var
CANIM ümitlendirmek istemem aslında ama benim adetim 2 gün geçmişti seninki gibiydi.aradan 4-5 gün geçtikten sonra yine yaptım t çizgisi çok koyu çıktı.kuzenimde hamile onada ovulasyon testiyle dene bakalım dedim onunkide t çizgisi çok koyu çıkmış.birde idrarı koyar koymaz t çizgisi hemen koyulaşmaya başladı umarım sende hamişsindir canım iyi haberlerini duymak isteriz.

image.jpeg
Arkadaşlar ovülasyon testlerinde çift çizgi görülen gün mü, yoksa çift çizgi gördükten sonraki gün mü ilişki olmalı? 18 mart cumartesi saat 11.00'da aşılamam oldu, çatlamamış yumurtam olması ihtimaline karşı 18 martta itibaren ovülasyon testi yapıyorum ve bugün de dahil hala çift çizgi görmeye devam ediyorum. 19mart sabah ve akşam ilişki oldu. 2.aşılamam olduğu için işi şansa bırakmakistemiyorum bunun için test konusunda kafama takılan bu soruyu sormak istedim cevaplarsanızsevinirim

Eki Görüntüle 1970553 Arkadaşlar ovülasyon testlerinde çift çizgi görülen gün mü, yoksa çift çizgi gördükten sonraki gün mü ilişki olmalı? 18 mart cumartesi saat 11.00'da aşılamam oldu, çatlamamış yumurtam olması ihtimaline karşı 18 martta itibaren ovülasyon testi yapıyorum ve bugün de dahil hala çift çizgi görmeye devam ediyorum. 19mart sabah ve akşam ilişki oldu. 2.aşılamam olduğu için işi şansa bırakmakistemiyorum bunun için test konusunda kafama takılan bu soruyu sormak istedim cevaplarsanızsevinirim
Çatlatma iğnesi etkiliyor diye biliyorum. Vuruldun mu?

Çatlatma iğnesi etkiliyor diye biliyorum. Vuruldun mu?
Çatlatma iğnesini ayın 16'sında akşam 10'da vuruldum. Biri 21mm, diğerleri de 15-17mm arası değişen 3 yumurtam daha vardı, aşılama günü hepsi çatlamamış olabilir diye ovülasyon testi takibi yapıyorum ilişki için. İğnenin bu kadar uzun etkisi olmaz herhalde?

Çatlatma iğnesini ayın 16'sında akşam 10'da vuruldum. Biri 21mm, diğerleri de 15-17mm arası değişen 3 yumurtam daha vardı, aşılama günü hepsi çatlamamış olabilir diye ovülasyon testi takibi yapıyorum ilişki için. İğnenin bu kadar uzun etkisi olmaz herhalde?
Her bünyeye farklı etki yapıyormuş cnm. @butterfly_gns mesela epey etkiledi onu. Zaten en az 7 güne kadar etkili olabiliyor. En çok da olan var.

arkadaşlar birşeyler sormak stiyorum bilgisi olan varsa sevinirim..
şimdi 8 martta regl oldum 28 günde bir regl döngüm ovulasyon testi yaptım çatlamayı anlamak için (genelde anlıyorum test yapmadan da çok ağrım oluyor akıntı oluyor ve çatlayınca ağrı branda kesiliyor) ovulasyon testini 10 gün başladım ve çift çizgiyi gördüm 4 gün devam etti ve o gün ağrım bitti çatlama oldu bana göre 15 gün test yaptım tek çizgi ertesi günlerde devam ettim hep tek çizgi ... benim sormak istediğim şuan çok ağrım ve akıntım var ama test tek çizgi acaba yumurta çatlamadımı ...

arkadşlar banada bi el etın lütfen ya şimdi ben ayın 7 sinde rengl oldum buğün çok akıntım var uzayan şeffav ama test ne gatif ne oluyo sizce adetlerim düzenli 7 sinde 7 sine yardım edinya bu geceyi değerlendireyimmi

arkadşlar banada bi el etın lütfen ya şimdi ben ayın 7 sinde rengl oldum buğün çok akıntım var uzayan şeffav ama test ne gatif ne oluyo sizce adetlerim düzenli 7 sinde 7 sine yardım edinya bu geceyi değerlendireyimmi

sadece bugün mü yaptın testi?

arkadaşlar birşeyler sormak stiyorum bilgisi olan varsa sevinirim..
şimdi 8 martta regl oldum 28 günde bir regl döngüm ovulasyon testi yaptım çatlamayı anlamak için (genelde anlıyorum test yapmadan da çok ağrım oluyor akıntı oluyor ve çatlayınca ağrı branda kesiliyor) ovulasyon testini 10 gün başladım ve çift çizgiyi gördüm 4 gün devam etti ve o gün ağrım bitti çatlama oldu bana göre 15 gün test yaptım tek çizgi ertesi günlerde devam ettim hep tek çizgi ... benim sormak istediğim şuan çok ağrım ve akıntım var ama test tek çizgi acaba yumurta çatlamadımı ...

yumurtan çatladığında test tek çizgiye düşüyor zaten

hayır canım ya dün hastane işi vardı yapamadım ondan öceki gün yaptım negatifti bidw bugün işte yaptım

acaba dün pozitif oldu da bugün silikleşmeye mi geçti diye düşündüm.. testin varsa tekrarla bakalım bir kaç gün ama her ihtimale çalışma olsun.

acaba dün pozitif oldu da bugün silikleşmeye mi geçti diye düşündüm.. testin varsa tekrarla bakalım bir kaç gün ama her ihtimale çalışma olsun.
çok sağol canımya yarın tekrarlarım olmadı ama geçen ay hatırlıyosan adete bir hafta kalmışken koyulaştı aca diyom şimdi kafam karıştı ya bide bugün çok bel hafif karon ağrım var akıntı iç çamaşırı yapış yapış sanki ama test negatif hiç suda içmememe rağmen sadece bi bardak çay okadar neyse bekliycez ve görücez çok sağol canımya buraya bişiy yazınca hemen yardımaa koşıyon çokk teşekkür ederim:KK49::halay::KK19:

çok sağol canımya yarın tekrarlarım olmadı ama geçen ay hatırlıyosan adete bir hafta kalmışken koyulaştı aca diyom şimdi kafam karıştı ya bide bugün çok bel hafif karon ağrım var akıntı iç çamaşırı yapış yapış sanki ama test negatif hiç suda içmememe rağmen sadece bi bardak çay okadar neyse bekliycez ve görücez çok sağol canımya buraya bişiy yazınca hemen yardımaa koşıyon çokk teşekkür ederim:KK49::halay::KK19:

Hepimiz birbirimizden destek alıyoruz canım benim :KK19: vakit buldukça buralardayım :) akıntın gebelige elverişli olduğunu gösteriyor mutlaka değerlendir :KK66: sonu bebek olsun inşallah :emir_bebek:

Eki Görüntüle 1969978
Kızlar testi tekrarladım.. Umut var mı sizce? Bata 4 var
Canim benimde 20 martta açıkta olsa tam çizgiyi vermişti sonraki günler siliklesmisti...Bu aksam saat 7bucuk civarı tekrar yaptım ve tekrar belirginlesmeye başladı bende hiç anlamıyorum bu testlerden aslında daha kafa karistiriyor:KK54:

X