- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.041
offf bugunu degerlendirdim canim hic degerlendirmk isteniyor pskolojim bozuldu 3 aydir... artk vazife gbi geliyrneyse yapck bsy yok artk mecburEn alttaki pozitif canım gün aşırı bu haftayı değerlendir testleri yapmaya devam et bakarız yine
offf bugunu degerlendirdim canim hic degerlendirmk isteniyor pskolojim bozuldu 3 aydir... artk vazife gbi geliyrneyse yapck bsy yok artk mecbur
offf bugunu degerlendirdim canim hic degerlendirmk isteniyor pskolojim bozuldu 3 aydir... artk vazife gbi geliyrneyse yapck bsy yok artk mecbur
bu ay olur ins hepimizin kiTakip yaparken insanda psikoloji kalmıyor canım haklısın ama dediğin gibi mecbur :)
bu ay olur ins hepimizin ki
Bana da oyle geldi yumurta catlicak gibiKizlar ben bu ay 2 kere yumurtluyor olabilir yim? 14ci gün çift çizgiyi görmüştüm. Bugün 17ci gün öğlen ve akşam ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi. Anlamadım bir sey.
Hayırlısı artık bakalım.Bana da oyle geldi yumurta catlicak gibi
canm resm gozukmuyor kiKizlar lutfen testleri bi yorumlar misiniz
canm ben daha once bi kac yerde okudum 2 kwre yumurtluyor olabilirsn ama hamile likde olabilirsn lh yukseliyor cunkuKizlar ben bu ay 2 kere yumurtluyor olabilir yim? 14ci gün çift çizgiyi görmüştüm. Bugün 17ci gün öğlen ve akşam ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi. Anlamadım bir sey.
telefonunun cekim pikselini en dusuge getirip dosya yukleden resmini cekerek tekrar yukleye bilirsnKizlar lutfen testleri bi yorumlar misiniz
Son iki bugun icinde yaptiklarim sizce benim bugun catlama olmus mu
Son iki bugun icinde yaptiklarim sizce benim bugun catlama olmus mu
catlama olmamis canm sonucuda lh yukselmis buda 24 36 saat icersinde catlck demek:)olmus yani 3 gunu iyi degerlendr
Tesekkurler kizlarÇatlama testin pozitif olduktan 24-36 saat aralığında catlayacagi anlamına geliyor canım. Ov. Haftasindasin gün aşırı değerlendir bol şans.
takma kafana olur insallah ...Tesekkurler kizlar
calstgm icin ovulasyona bakalmdm eve gdnce yapcm artk.. bilyrmsn doktor kendi sokugnu dikemez demek bu. bende devlet hast saglik personeliym ama kendme hc bi faydam yok ... bugun kasik agrim ve kasilmalarjm cok fazla akintim yok deneck kadar az sadece cok kucuk kurdan ucu kadar beyz bibakintm oldu oda belki dun gecedeb icerde kalanlar dir bilmyrm sol kasigim cok agryo diz kapagima vuran bir agri ve cok afedersn 1 haftatir asiri siskknlik ve gaz hali.