Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Acaba adetten 1-2 gün önce yumurtlama oluyor,her kadında bir değil yumurtlama zamanı..İnşallah hamilesinizdir.birde hamilelik testi alıp yapın bakalım.gonlunuzce olsun

Acaba adetten 1-2 gün önce yumurtlama oluyor,her kadında bir değil yumurtlama zamanı..İnşallah hamilesinizdir.birde hamilelik testi alıp yapın bakalım.gonlunuzce olsun
Gebelik testi negatif çıktı canım. Bu ay iki kere yumurtlamıştım belki de geç döllenme o yüzden gebelikte çıkmadı. Allak bullağım

Son düzenleme:
Gebelik testi negatif çıktı
Canım demekki senin yumurtlamadan adete yakın,birkaç ay daha takip et bakalım fark olacak mı? Bende oğluma hamile kaldigimda adetin ilk günü tek ilişki olmuştu sanırım o zaman yumurtladim.(adetin ilk günü hafif leke gelir belirti olarak,tamamen kesilmez kan) bende bu ay ilk defa ovu takibindeyim.bugun 14.gunum çizgiler aynı koyuluga gelmedi henüz.Allahim mübarek gün hürmetine herkesin kalbine göre versin inşallah..İlk önce sizlere sonra bana

Amin canım. Ama ben bu ay test yaptım hergün. Yumurtladım 22 sinde.

Kizlar bu gun adetimin 9. Gunu ben erken mi yumurtluyorum acaba yarin kontrolum var ama ben bu geceyi degerlendirsem mi acaba

Eklentiler

• 20170310_171620-1.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 136
Usttekini savah 8 de yaptim digerini yeni yaptim

Kizlar bu gun adetimin 9. Gunu ben erken mi yumurtluyorum acaba yarin kontrolum var ama ben bu geceyi degerlendirsem mi acaba

Canım bir iki güne pik yapar gibi görünüyor ama biliyorsun pozitif olduktan sonra 24-36 saat aralığında çatlıyor yumurta.. Acele etme ama gün aşırı ilişkiye başlayabilirsin

Evet biliyorum cnm gecen ay 9. Gunu hic cizgi yoktu 14. Gunu cikti sadece o gunde catlamisti zaten o zaman bu aksam degerlendirim. Ben dededigin gibi gun asiri yapacagim. Zaten yarin kontrolum var bakalim dr ne diyecek

kizlar yorunlaya bilirmisin bugun 14. gunum 2 gundur ovulasyon hep pozitif sizce neden boyle daha catlamamismi yani ustteki renkler soluk gbi ama o da en sonuncusu gbiydi bekledigi icin o sekilde. lutfen yorunlarmisinz

Eklentiler

• 1489312303662-951788520.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 121
kizlar yorunlaya bilirmisin bugun 14. gunum 2 gundur ovulasyon hep pozitif sizce neden boyle daha catlamamismi yani ustteki renkler soluk gbi ama o da en sonuncusu gbiydi bekledigi icin o sekilde. lutfen yorunlarmisinz

En alttaki pozitif canım gün aşırı bu haftayı değerlendir testleri yapmaya devam et bakarız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…