- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.021
Yok canım, tertemiz t çizgisi. Ovü testi yanılttı beni. Gebelik testi doğru çıkar mı hep? Daha adet olmadım ya, ne düşünmeliyim bilemiyorum
Bıktım artıkAllah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canım ya bayaa ümitliydim bende
Camim hata veriyor fotoları yükleyemiyorum neden böyle bisey oluyotestlerini yükler misin cnm?
Bak canım ovulasyon testimide yaptım gebelik testinden daha koyu çıktı.sen bence biraz daha bekle inş yaptığın gebelik testi yanlıştırYok canım, tertemiz t çizgisi. Ovü testi yanılttı beni. Gebelik testi doğru çıkar mı hep? Daha adet olmadım ya, ne düşünmeliyim bilemiyorum
Camim hata veriyor fotoları yükleyemiyorum neden böyle bisey oluyo
Benimkiyle aynı çıkmış. Sagol canım. Acaba geç mi dölleniyo gebelikte çıkmadı benimki
Bu ay iki kere yumurtlamıştım ben. Diğeri 19 subatta çatlamıştı, geç çatlayan. Acaba mı diyorum ama kendimi mi kandırıyorum .Bak canım ovulasyon testimide yaptım gebelik testinden daha koyu çıktı.sen bence biraz daha bekle inş yaptığın gebelik testi yanlıştır
Olabilir canımmm neden olmasın hayat sürprizlerle doluBu ay iki kere yumurtlamıştım ben. Diğeri 19 subatta çatlamıştı, geç çatlayan. Acaba mı diyorum ama kendimi mi kandırıyorum .
Acaba adetten 1-2 gün önce yumurtlama oluyor,her kadında bir değil yumurtlama zamanı..İnşallah hamilesinizdir.birde hamilelik testi alıp yapın bakalım.gonlunuzce olsunKızlar bugün 27.günüm. Bugün yada yarın adet günüm. Bugün hala olmadım. Az önce ilk idrarımla ovü testi yaptım. Neden çift çıktı bu ? Gebelik testi değil sonuçta ama yumurtlamada olamaz dimi ?
Gebelik testi negatif çıktı canım. Bu ay iki kere yumurtlamıştım belki de geç döllenme o yüzden gebelikte çıkmadı. Allak bullağımAcaba adetten 1-2 gün önce yumurtlama oluyor,her kadında bir değil yumurtlama zamanı..İnşallah hamilesinizdir.birde hamilelik testi alıp yapın bakalım.gonlunuzce olsun
Canım demekki senin yumurtlamadan adete yakın,birkaç ay daha takip et bakalım fark olacak mı? Bende oğluma hamile kaldigimda adetin ilk günü tek ilişki olmuştu sanırım o zaman yumurtladim.(adetin ilk günü hafif leke gelir belirti olarak,tamamen kesilmez kan) bende bu ay ilk defa ovu takibindeyim.bugun 14.gunum çizgiler aynı koyuluga gelmedi henüz.Allahim mübarek gün hürmetine herkesin kalbine göre versin inşallah..İlk önce sizlere sonra banaGebelik testi negatif çıktı
Canım demekki senin yumurtlamadan adete yakın,birkaç ay daha takip et bakalım fark olacak mı? Bende oğluma hamile kaldigimda adetin ilk günü tek ilişki olmuştu sanırım o zaman yumurtladim.(adetin ilk günü hafif leke gelir belirti olarak,tamamen kesilmez kan) bende bu ay ilk defa ovu takibindeyim.bugun 14.gunum çizgiler aynı koyuluga gelmedi henüz.Allahim mübarek gün hürmetine herkesin kalbine göre versin inşallah..İlk önce sizlere sonra bana
Bir önceki adet döngüsü öncesi olmasın o yumurtlama? O zaman hamilelik olabilir mı? Kan ver bakalım sağlık ocaginda,inşallah hamileliktir.yeniyse hemen çıkmayabilir testteAmin canım. Ama ben bu ay test yaptım hergün. Yumurtladım 22 sinde.
Usttekini savah 8 de yaptim digerini yeni yaptim
Kizlar bu gun adetimin 9. Gunu ben erken mi yumurtluyorum acaba yarin kontrolum var ama ben bu geceyi degerlendirsem mi acaba
kizlar yorunlaya bilirmisin bugun 14. gunum 2 gundur ovulasyon hep pozitif sizce neden boyle daha catlamamismi yani ustteki renkler soluk gbi ama o da en sonuncusu gbiydi bekledigi icin o sekilde. lutfen yorunlarmisinz