- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.061
malesef yok ...Allah kolaylık versin inşallah. Yok mu bi gelişme felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef yok ...Allah kolaylık versin inşallah. Yok mu bi gelişme felan
malesef yok ...
amin hic belli olmazki ben bi gebelik gecirdim 1 ay kan testinde hic bsy cikmadi normal adetimi de oldum 6. haftada pozitif oldumBende de yok malesef günüm 1 gün geçti ama kan tahlilinde birşey çıkmadı.. hayırlısı olsun hakkımızda
amin hic belli olmazki ben bi gebelik gecirdim 1 ay kan testinde hic bsy cikmadi normal adetimi de oldum 6. haftada pozitif oldum
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak. Benim yumurtalarimda çatlama problemi var. İğneyle bile catlamamisti. Şimdi ovulasyon testi ile çatlayıp catlamadigini anlayabilir miyim. Nasıl oluyor. Yardımınızı bekliyorum
ama bilymsn bu cok.kotu hemen cikanlae ne sansli malesef bu biraz genetik bsy sanrim sonraki gebeliklerimizde de boyle olma sansj cok yuksekmisBenim diğeri de öyle olmuştu. Kan testinde çıkmadı ilk başta sonra üstüne gördüm 10 gün sonra ısrar testinde çıktı öyle kan da çıktı ama bilmiyorum hayırlısı valla
canm bunu ov testisyle ayin basindan beri yapmaya baslarsn renkler hep koyuysa ancak kan testiyle anlarsn ama eger ov testin basta acik sonradan koyulastiysa catlamis demektrArkadaşlar merhaba bi sorum olacak. Benim yumurtalarimda çatlama problemi var. İğneyle bile catlamamisti. Şimdi ovulasyon testi ile çatlayıp catlamadigini anlayabilir miyim. Nasıl oluyor. Yardımınızı bekliyorum
ama bilymsn bu cok.kotu hemen cikanlae ne sansli malesef bu biraz genetik bsy sanrim sonraki gebeliklerimizde de boyle olma sansj cok yuksekmis
gecmis olsn cnm ya dikkat et kendine lokosit cok yuksek olmadigi durum da her bayanda biraCk enf. olabiliyirYarın doktora randevu aldım tekrar düşük tehlikeli bi gebeligim olmaması için tedavi gerekiyorsa tedavi olurum en azından. Bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı başıma öyle böyle sancilanmiyorum yani.
gecmis olsn cnm ya dikkat et kendine lokosit cok yuksek olmadigi durum da her bayanda biraCk enf. olabiliyir
amín canim insallah hepimizn yuzunu guldursunAllah razı olsun canım. Rabbim herkese her türlü şifa versin inşallah
Bu gun adettimin 14. Gunu ama bu ay hic yumurtam olusmadi sinirden deli gibi agliyorum ben cok yoruldum 15. Ve 13. Milim di pazartesi bu gun gene ayni ve hic buyumemis ben artik ne diyecegimi nasil dua edecegimi sasirdim sigmiyorum hic bir yere rabbim dr bu aydan umut yok dedi
Uc aydir cok iyiydi bu ay ilacla bile buyumedi o neki nasil bir ilacCanım Agnucaston bi arastirsana Bunu ben bu ay başladım çok da öneren var
Uc aydir cok iyiydi bu ay ilacla bile buyumedi o neki nasil bir ilac
Cnm uc aydir kilomen kullaniyordum hep cok guzel di hatta benim erken gelisiyordu 12. Gunu genelde 22 mm oluyordu bu ay fiyasko yok dedi neden boyle oldu anlamadim dedi ara verelim onumuzde ki ay dedi dinlensiz vucudun dedihayıt ın tablet şekli yumurta geliştiriyor ayrıca inofolic kullanıyorum bu ay.. İncir kürü ve nar suyu da faydalı.. He birde diğer topik de bir arkadaş adet bitimi hamile kaldı, biz ov. testlerini pozitif gördükçe çalışma yap dedik ama o meğer hamileymiş o yüzden pozitif çıkıyormuş testler. Yani seninde ov. gününün farklı olabileceğini düşünüyorum artık. Dr. klomen ile ilgili bişey dedi mi ne düşünüyor önümüzdeki döngü için?
caniiiim bak sana ne dicem... oncelikle insallah rabbim gonlumuzun dilegini versin ... ama hersyin bi vakti saati var supriz ilk denemeden hmile kalan arkdaslar eger bu denemeyi 1 yil once yapmis olsaydi o vakit o saat gelene kadar belki tukenecek belki yorulacak ama o vakit de saatte hic degismeyecekti... emin ol senin meleginin de bi saati var ... hepimiz ayni umuttan ayni sebepten buradayiz uzulmeBu gun adettimin 14. Gunu ama bu ay hic yumurtam olusmadi sinirden deli gibi agliyorum ben cok yoruldum 15. Ve 13. Milim di pazartesi bu gun gene ayni ve hic buyumemis ben artik ne diyecegimi nasil dua edecegimi sasirdim sigmiyorum hic bir yere rabbim dr bu aydan umut yok dedi