Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bugün 27.günüm. Bugün yada yarın adet günüm. Bugün hala olmadım. Az önce ilk idrarımla ovü testi yaptım. Neden çift çıktı bu ? Gebelik testi değil sonuçta ama yumurtlamada olamaz dimi ?

gebelik testi yap canım dün bir arkadaş ov. testi bir haftadır pozitif çıkıyor diye gebelik testi yaptı ve pozitif çıktı :) elinde varsa hemen yap bakalım :KK66:

Senin yorumun ne peki ? Bildiğin ikisi de aynı koyulukta? Ne diosun ?
Test yapmak için erken olmaz mı? Bugün olmadım daha yarın da olmazsam ptesi yaparım testi .

Sen bilirsin canım ben senin kadar sabırlı olamadığım için yapardım. Bat gününe yakın eğer gebelik varsa Ov. testleri de pozitif çıkıyor. Daha dün yaşadık böyle bir olayı.. Sen ne yapardın dersen dakika beklemezdim :KK70:

Sen bilirsin canım ben senin kadar sabırlı olamadığım için yapardım. Bat gününe yakın eğer gebelik varsa Ov. testleri de pozitif çıkıyor. Daha dün yaşadık böyle bir olayı.. Sen ne yapardın dersen dakika beklemezdim :KK70:
İlk defa yapıyorum böle testleri, boşuna ümitlenmek de istemiyorum açıkcası. Şimdi okudum evet net çıkanların çoğu böle öğrenmiş ama sonu hüsran olanda az sayıda değil. Pko falan dicem ama pkolu değilim. Belki kist oluşmuşsa ondan da böle çıkma şansı çok olabilir. Yahu çok enteresan şeyler yaşıyorum. :kahve::işsiz:

En son 2 mart ta yaptığım testi de koydum

Eklentiler

• IMG_2878.JPG
    IMG_2878.JPG
    22,3 KB · Görüntüleme: 83
Valla ben olsam hemen test yapardım hiç sabırlı değilim doğrusu Bende dün gebelik testi yaptım çok şükür çift çizgiyi gördük Rabbim isteyen herkese sağsalim hayırlı evlatlar versin inşallah
Kaçıncı günündü dün peki ? Bi de ovülasyon testinde böle bişey yaşadın mı

Son düzenleme:
Yalnız canım dünde bugünde yaptığım gebelik testlerim ikinci çizgi çok koyu değil yani silik.onunda fotosunu paylaşayım hemen.yarın inş kan testi yaptıracağım inş iyi güzel haberlerle dönerim

Sende sağol canımda kafanda soru işareti kalmasın derim bence hemen bir gebelik testi al ve yap güzel haberlerini bekliyoruz canımmm
Şimdi geriye sayıyorum mesela, ovü testinde subat 22 pik olmuştu. 23 ünde çatladı desek bugün 14.gün oluyor tam. Evet yapsam iyi olucak testi, yoksa kafa sarcak sürekli... :işsiz: seninde olumlu geçer inş herşeyin :KK24:

Yaptım erken gebelik testinden , yok ki gebelik , ekşın yaşattı sabah sabah ya. Olsa bunda çıkardı
Hayırlısı diyelim canım ya.37 yaşındayım Rabbim bana evlendikten 8 yıl sonra bebek verdi çok uğraştım aşılama tüp bebek iki düşük rezerv azlığı sperm azlığı derken kendiliğinden oldu.şimdi yine tüp bebek yaptıralım dedik yine sürpriz bi gebelik oldu.demem o ki canım herşeyin bir vakti var dilerimki hepiniz çok beklemeden yavrularınızı kucağınıza hemencecik alırsınız.çok şeyler yaşadım İnan bana şimdi anlatsam çok uzun olur o yüzden sabırlı olmak dua etmek ve fazla düşünmemek gerek

X