- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.401
Cnm üç aydir böyle adet oluyorum acayip bir kasilma oluyor picak gibi rahimde sanci oluyor ve bir iki güne adet geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm aminAl benden de okadar bende de basladi bu ay ovulasyonda bi ise yaramadi yumurtlamada allahim sen yardimcimiz ol
Kizlar benim bat 2subat bana yakin tarihte olanlar var mi onumuzdeki ay topluca moral acisindan birbirimize destek verelim
Cnm bir sey sorucam benim 4 gundur ovulasyon da bir sey cikmiyordu bu sanah gebelik testti yaparken birde ovu testi yaptim aninda cif cizgi cikti t cizgisi birazcik acik ama 4 gündür hic cikmiyordu kistten olabir mi seninde cikiyordu dimi oylesen nasıl hissediyosun ya ben hiç anlamıyorum.. bi de kistim vardı 3cm şimdiye ne olmuştur Allah bilir :/ Ağrılı bi adet bekliyodum ama tık yok şimdilik
Çocuk olana kadar biz pakolojiyi bozmuş olacaz bizim bebeklere kim bakacak valla biraz önce ovulosyonlari testleri çöpe Boca ettim. Yapacağım tek şey soğan suyu içip kıstim i eritmek iki senedir yoktu kist falan stresten olsa gerek düşündükçe olmuyor ben bıraktım peşini rabbim verirse olur diyerekten zamana attım kocam da artık dalga geçmeye başladı herif yumurtluyorum diyorum terayagda pişirde yigek diyo kendimi tavuk gibi hissediyorumAl benden de okadar bende de basladi bu ay ovulasyonda bi ise yaramadi yumurtlamada allahim sen yardimcimiz ol
Bak cnm böyle cikti yarin sabahta yapicam kistten korkuyorum yaEki Görüntüle 1947057 dün sabah yaptim hic bir sey çıkmadı bu gun sabah direk böyle çıktı valla korkuyorum ins kisttim yoktur
Oo cok iyi yalniz degilimmmmvar canım var :) neredeyse hepimizin aynı :)
O adetle atilan kisttir insallah canimmm haklisin ama insan dayanamiyor merakk ve sabirsizlik bende hat safhadaÇocuk olana kadar biz pakolojiyi bozmuş olacaz bizim bebeklere kim bakacak valla biraz önce ovulosyonlari testleri çöpe Boca ettim. Yapacağım tek şey soğan suyu içip kıstim i eritmek iki senedir yoktu kist falan stresten olsa gerek düşündükçe olmuyor ben bıraktım peşini rabbim verirse olur diyerekten zamana attım kocam da artık dalga geçmeye başladı herif yumurtluyorum diyorum terayagda pişirde yigek diyo kendimi tavuk gibi hissediyorum
Cnm bir sey sorucam benim 4 gundur ovulasyon da bir sey cikmiyordu bu sanah gebelik testti yaparken birde ovu testi yaptim aninda cif cizgi cikti t cizgisi birazcik acik ama 4 gündür hic cikmiyordu kistten olabir mi seninde cikiyordu dimi oyle
Bak cnm böyle cikti yarin sabahta yapicam kistten korkuyorum ya
Cnm bu sabah yaptim direk böyle cikti dun değil ondan onceki gün t de hic bir aey çıkmadı korktum bende bu gün birden çıkınca sabahta yapicam bakalim ne olacak ins adetle gider cnm ya tedavi uygulamak iatemiyorum yoruldum artikkuzum benim hep böyle.. Yumurtalıkta oluşan kistten korkma adetle gidiyor onlar
Grs cnm allaha emanet ol rabbim seninle olsun hayırlı gecelerKızlar öpüyorum sizi ben kaçar yarın sabahtan yine koşturmacam var akşama görüşürüz inşallah :)
Ee bende 4 gündür hiç yoktu neden birden cikti acaba yaa. Birden mi büyüdü kisstimT çizgisi ov. kadar koyu değilse olabilir canım ama koyu olduğunda gebelikten şüphe ediyorlar. Ben hiç tek çizgi görmedim mesela
Canim normal i seninki çünkü bi problemi olmayan yumurtanin büyüdüğünü ve çatlamak için yola çıkacağını haber veriyor yani catma nin gerçekleşeceği haberi önceden silikte olsa çizgi çıkması kiste yorumlanıyor ve sevinmen lagzim bol sans iyi gecelerEe bende 4 gündür hiç yoktu neden birden cikti acaba yaa. Birden mi büyüdü kisstim
Canim allah rahatlık versin insalalh kırmızılar gelmez ve bize müjdeli haberler versin gece yi Yaradan rabbim sabahlarımızı aydın eyle ve bize güzel haberler vermeyi nasip etBak cnm böyle cikti yarin sabahta yapicam kistten korkuyorum ya
Amin cnm ins hepimiz buraya güzel haberler yazariz allah rahatlik versin cnmCanim allah rahatlık versin insalalh kırmızılar gelmez ve bize müjdeli haberler versin gece yi Yaradan rabbim sabahlarımızı aydın eyle ve bize güzel haberler vermeyi nasip et