- 7 Şubat 2012
- 265
- 9
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.361
evet canım çok şükür,period kısaldı buda hamilelik için sevindirici bir haber :) nasılda pozitifim hahah :) türkish polyanna :d
:d :)))))) :) :) :) :) :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım çok şükür,period kısaldı buda hamilelik için sevindirici bir haber :) nasılda pozitifim hahah :) türkish polyanna :d
Ayyy ne guzel bi hamile haberi daha. Hayirlisi olsun canim
hayırlı olsun canım darısı başıma ..dua et bizede pazartesi rahim filmi çekilcem çok tedirginim :18::18:
Ay canım çok mutlu oldum :) Darısı başıma inşaAllah canım.Şimdi daha çok heyecanlandım :) Kaç çıktı değerin?Birde sende hiç belirti olmuş muydu?
doktora başladık ilaç verdi ama adet olunca içeceksin dedi eğer olursam mart ayında içicem bu arada bu da bugünkü test ile Eki Görüntüle 1003242
arkadaşlar bu da bugünkü testim..bugün 22. günüm ve hala tam koyuluk yokkkk.adetime 7 gün kaldı..çatlamazsa çatlamasın bu yumurta..ben çatladım yaa
Eki Görüntüle 1003267
7 tane var canim 50 tl benimkide ama aksam cok gec yapma sabah 10 ile aksam 8 arasi cok sivii almadan yapilmaliymis ve ilk idrarla yapilmamasi lazimmis. Icerisindeki talimatlarda oyle yaziyodu benimkinde
Kizlar bana acil yardim edermisiniz.telden resim yukleyemiyorum.bugun adetimin 26. Gunu.daha iki gun var ama ben sirf meraktan ovulasyon testi yaptim.ovulasyon testleri gebeligi silik de olsa gosteriyor diye okumustum burda.ikinci cizgi silik cikti.hamile olabilir miyim sizce varmi basina boyle bir durum gelen.ne olur cevap verin bana cok heyecanlandim
Merhaba canim basima boyle birsey gelmedi ama bende bu forumda hamilelik testi yerine ovaluasyon testi yapip hamileliklerini ogrenenleri okumustum. Cok fazla umitlendirmek istemem ama insallah seninde oyledir.. bekle bakalim belki tecrubeli bir arkadas cvp verir birzdan yada forumda benzer bir baslik vardir bakalim yeniden
Tamam canim cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin. Bu ayda bunu deneyeyim bakalim, hakkimizda hayirlisi olsun insallah:80:
Rica ederim canim insallah hayirlisiyla olur. Bende dun yaptim kirmizi cikti ikiside ilk kez yaptim birde adetim duzensiz buyuk sans oldu benim icin calismalara basladik hsyrlisi artik
canım ben yumurta takibi yaptırmıycam 4 ay ilaç kullan gelmene gerek yok dedi
bu arada sen bu testi yapacağında kaç saat idrar tuttun? su falan içtinmi
Aaa cok sevindim canim her iste vardir bir hayir, kismet belki bebis geliyordur bu ay
Insallah canim bende cook sasrdim belkide sogan kurunun faydasi oldu duzene girmesi icin hadi hayirli iyi degerlendirmek lazim bu gunleri
arkadaşlar bu da bugünkü testim..bugün 22. Günüm ve hala tam koyuluk yokkkk.adetime 7 gün kaldı..çatlamazsa çatlamasın bu yumurta..ben çatladım yaa
Eki Görüntüle 1003267
her gün yaptınmı testlerini birde erken saatlerde yapılmaz mış adetlerin düzenlimi canım senin..kusura bakma çoktan gelemediğimden geçmişini bilemiyorum
adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım canım..yani adetin 10. günü oluyodu.her gün hiç ara vermeden saat 3 dört arası yaptım testlerimi..testten önce sıvı alımına dikkat ettim.gebelik düşünmeye başlamadan önce düzenliydi adetim.ne zaman başladık gitti benim düzen.mesela bi ay beş gün gecikti.son adetim beş gün öce geldi.ama soğan suyu içmiştim geçen ay.bu ayda içtim soğan suyu acaba ondan mı çatlamadı hala,yada adetim biter bitmez test yapmadığım o üç günde mi çatladı anlamadım gitti