- 28 Eylül 2013
- 147
- 14
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.401
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1005016 Eki Görüntüle 1005016
Merhabalar ovulasyon testim 3.testi biraz once ysptim ve cizgi iyice diliklesti birinciye gore birinci testi yaptigim gun iliski oldu acaba dogru zamandami olmus. Yani yumurtlama zamanina denk gelmis degilmi. Heycanla cvblarinizi bekliyorum bu arada normalde cizgiler daha koyu resimde acik cikmis.
eşim görevdeydi il dışında o yüzden malesef 25ini beklemek zorunda kaldık
Merhabalar ovulasyon testim 3.testi biraz once ysptim ve cizgi iyice diliklesti birinciye gore birinci testi yaptigim gun iliski oldu acaba dogru zamandami olmus. Yani yumurtlama zamanina denk gelmis degilmi. Heycanla cvblarinizi bekliyorum bu arada normalde cizgiler daha koyu resimde acik cikmis.
tatlım iki çizgiyi aynı koyulukta gördükten sonra 24 ila 36 saat içinde çatlıyor yumurta.sen 48 saat beklemek zorunda kalmışsın.bilmiyorum ama fazla ümitlenme bu ay ama Allah bilir tabi ol derse olur umarım da olur [/QUOT
evet nehirdenizcim bende oyle dusunuyorum ama tek umudum cift cizgiyi gormeden onceki aksam alan iliski. Umarim spoşlar yasamistir da tutmustur. Cunku 3 gun canli kalabiliyo diye biliyorum
1 nolu testten sonra iki gün üst üste değerlendirseydin canım
Saniyorum sansin cok yuksek cnm inssss tutar
canım şimdi geldim eve .çok şükür HAMİLEYİMMMM ve şaşkınım hala :) ama pazartesi bir daha yapılcak test değerlerin yükselip yükselmediğine bakılcak. şimdi de pazartesiyi bekliyoruz. inş. sen de hamilesindir. seni de çok merak ediyorum sonuçları alınca hemen haber ver canım senden de mutlu haberleri alalım.
Insallah canim sogan kurude yapiyorum bu arada duzensizlik icin ama gebligede faydasi oluyomus hayirlisiyla insaaaalllhh olur. Peki gebelik olussa en erken ne zaman ogrenilir. Kac gun sonra cikar testlerde adetim duzendiz cunku sanirim sogan kurunden yumurtllamam oldu hormonel veya yumurtaliklarimda bi sorun yok ama
Sagol canim nasil beklicem o kadar bilmiyorumWalla cnm bunyeden bunyeye digisiyor bi suru yorum okudum bunla ilgili ama yumurtlama olduktan sonra 10 15 gun arasi en erken kanda cikar sanirsam.
canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin.Yükselir allahın izniyle.Darısı bizim gibi tüm bekleyenlerin başına işşallah
Kizlar kahve akintim geldi en gec yarina adet olurum. Yasadigim tum belirtiler psikolojikmis.yumurtlama gunune denk getirdigime cok eminim ama allah nasip etmeyince olmuyor. Insallah bi dahaki sefere...
ya adetin biter bitmez iki gün sonrasında çaylamış mı yanii.peki doktora söylemiş miydin test yaptığını?? kimisinin öyle erken çatlıyo.burda bi arkadaş doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırırken adet bitiminn iki gün sonra çatlamış yumurtası..demekki seninde öle bişi oldu.. ahh ahh hemde nasıl stres yapıyo varya..
arkadaşlar bu da bugünkü testim bugün 24. günüm.resimde tam belli olmamış ama gerçekte bundan daha koyu gözüküyo..şimdii dün çalışma yapmıştık, bugünde yapmama gerek var mı? yarın ve sonraki gün üst üste mi yapmam lazım? bende iltihap çok var o yüzden spremlerin iki gün yaşayacağını düşünmüyorum hııı ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1006674
arkadaşlar bu da bugünkü testim bugün 24. günüm.resimde tam belli olmamış ama gerçekte bundan daha koyu gözüküyo..şimdii dün çalışma yapmıştık, bugünde yapmama gerek var mı? yarın ve sonraki gün üst üste mi yapmam lazım? bende iltihap çok var o yüzden spremlerin iki gün yaşayacağını düşünmüyorum hııı ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1006674