- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.301
bence bu gayet koyu kaçıncı günün adetten??[/Q
Canim pozitif bu. Denemelere başla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu gayet koyu kaçıncı günün adetten??
Eki Görüntüle 999503 Eki Görüntüle 999503
kızlar şimdi bu negatif demek mi oluyo? silik olunca böyle mi oluyo. ovulasyon testini ilk defa denediğim için soruyorum.
dün gece denedik. bugün yine denemelimiyim ki. testi yapıp öyle mi karar vermeliyim?
amin canım inşallah .zaten öğrenir öğrenmez yazarım hemen buraya bende . alalım hepimiz de mutlu haberleri
Canım naptın öğrendin mi çok merak ettim:) Bende yarım saat önce kan verdim geldim.Bakalım 2 saate kadar çıkar sonuçlar.Ay çok heyecanlıyım :)
canım şimdi geldim eve .çok şükür HAMİLEYİMMMM ve şaşkınım hala :) ama pazartesi bir daha yapılcak test değerlerin yükselip yükselmediğine bakılcak. şimdi de pazartesiyi bekliyoruz. inş. sen de hamilesindir. seni de çok merak ediyorum sonuçları alınca hemen haber ver canım senden de mutlu haberleri alalım.
canım şimdi geldim eve .çok şükür HAMİLEYİMMMM ve şaşkınım hala :) ama pazartesi bir daha yapılcak test değerlerin yükselip yükselmediğine bakılcak. şimdi de pazartesiyi bekliyoruz. inş. sen de hamilesindir. seni de çok merak ediyorum sonuçları alınca hemen haber ver canım senden de mutlu haberleri alalım.
Canım naptın öğrendin mi çok merak ettim:) Bende yarım saat önce kan verdim geldim.Bakalım 2 saate kadar çıkar sonuçlar.Ay çok heyecanlıyım :)
Eki Görüntüle 1000721
bu yumurta neden çatlamıyor acaba kızlar halen aynı dimi????
Ay canım çok mutlu oldum :) Darısı başıma inşaAllah canım.Şimdi daha çok heyecanlandım :) Kaç çıktı değerin?Birde sende hiç belirti olmuş muydu?
Senin sonuclar nasil canim catladim burda.
senin sonuç belli oldu mu canım merak ettim..inşallah hamilesindir :18::18:
:) Canım maalesef hamile değilim,bu ay kısmet değilmiş.
Hadi yaaaa herseyde vardir bi hayir sikma sakin canini. Bende yarin ovu testi mi yapsam acaba
Canım maalesef hamile değilim 0.01 çıktı sonuç.Artık önümüzdeki aylara kaldı.