Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Duman cim ben de dr umla konuştum beklemene gerek yok gel keseye bakalım dedi muhtemelen alttan bakacak sen karindan mi baktirdin bu arada hayırlı olsun gözün aydın

teşekkür ederim:) alttan baktı canım ama ben karından bekliyordum dedim güldü alış artık bunlara dedi:)sat göre 5 ama döllenmeye göre daha 3 haftalık inşallah büyüdüğünü de görürüm.git tabi inşallah sende görürsün canım:)

Gunaydin kizlar. Ben de cumartesi günü kesecigimi gördüm :) persembe gunu de kalp atislarina bakmak icin cagirdi. Karindan bakti bana ama persembe gunu kalp atisini karindan duyamazsak alttan bakariz dedi. Darısı isteyen herkesin başına kızlar, her yorumumda söylüyorum ama belki birinin isine yarar diye tekrar tekrar soyliycem: lütfen adetten sonra gün aşırı deneyin! Öpüyorum sizleri :)

Gunaydin kizlar. Ben de cumartesi günü kesecigimi gördüm :) persembe gunu de kalp atislarina bakmak icin cagirdi. Karindan bakti bana ama persembe gunu kalp atisini karindan duyamazsak alttan bakariz dedi. Darısı isteyen herkesin başına kızlar, her yorumumda söylüyorum ama belki birinin isine yarar diye tekrar tekrar soyliycem: lütfen adetten sonra gün aşırı deneyin! Öpüyorum sizleri :)

inşallah bebegini sagasalim kucagınıza alırsınız,ben 8.günümdeyim,düngece başladık çalışmalara:KK17:bugün dururum,yarın tekrar yani günaşırı deneyecez bakalım,testi yapmaya henüz başlamadım,daha erken diye düşünüyorum sence

Aynen cnm gun asiri iliski yeterli ayriyeten gozunaydin hayirli olsun senin sat neydi cnm

teşekkür ederim:) alttan baktı canım ama ben karından bekliyordum dedim güldü alış artık bunlara dedi:)sat göre 5 ama döllenmeye göre daha 3 haftalık inşallah büyüdüğünü de görürüm.git tabi inşallah sende görürsün canım:)

Ben yarın sabah gidicem inşallah cnm hayırlı haberle donmek nasip olur

ayyy caım benim minicik daha annesi o,allah kucagına almayı nasip etsin:nazar:

Duman cim ben de dr umla konuştum beklemene gerek yok gel keseye bakalım dedi muhtemelen alttan bakacak sen karindan mi baktirdin bu arada hayırlı olsun gözün aydın

seninkide artık gözükmüştüe,minicik bi kesede uyuyordur annesi,çok tatlı bi duygu hamilelik yaa demii

diğer mesajını önce görmüştüm. iyi canım işte heyecan falan var tabi. bugün çok yoğundum gidemedim. yarın gidicem inşallah yazarım gelince.
umudunu hiç kaybetme. beni düşün mesela bana 1 yıl önce pcos dediler. bizde daha düşünmüyoduk. tekrar gitmedim bile doktora. bu eylülden beri olsun mu acaba derken. aralıkta çok istedik. çok şükür oldu. eşim bile şaşırıyodu bana nasıl emin olabiliyosun olur diye diyodu. bende allahtan diliyorum diyodum. en önemlisi kafanın rahat olması ve umutlu olmak.

canım çok sevindim adına işşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allahım ,böyle haberler alınca daha olumlu bakıyor insan :) bende senin gibi relax olmaya çalışacağım.

Canim cok sagol, darisi sana inşallah. Bence sen bu ay hic yapma ovulasyon testi falan, gecen ay biraz stres yaptin çünkü. Sadece gun asiri dene. Bakalim neler olcak :)

ayyy evet ya neydi o halim öyle,ben bile kendime şaşırdım sanki ilk kez gebe kalacakmışım gibiydim,ama bu ay kalmadı o panigim heyecanıovu.testine gelince aslında bende öyle düşünüyorum ama kendimi tanıyorum dayanam kesin:KK37:

seninkide artık gözükmüştüe,minicik bi kesede uyuyordur annesi,çok tatlı bi duygu hamilelik yaa demii
Evet cnm ya bugun minicik kesemizi gordum darisi senin basina inşallah
canım ovülosyon testi ilemi hamile kaldın banada bilgi veririmisin yarın başlıcam bende teste 8.günüm
Evet cnm ovulasyon testi kullandim ben 2 saat sivi almiyordum saat sabah 10 ve akşam 8 gibi uyguladim 14. Gun cifti yakaladim 13. Gun iliski oluncabi de 15. Gun cwlistik sonucta sperm üç yumurta bir gun yasiyor
Canim benim son adet tarihim 24 kasim. Yani 6 haftalik falan bebik.

Sen ben ve duman eylul annesi olucaz inşallah

Gittim canım cok şükür kesemizi gorduk son adet tarihimle uyumlu dedi doktor 14 gun sonra kalp atisi için gel dedi sen ve miska siz kalp atisi icin ne zaman gideceksiniz

ben haftaya çarşamba gideceğim inşallah.9 gün sonrası yani.senin kesen kaç mm çıktı canım.beklemek çok zor olacak bizler için:)

Ben yavas yavas kizarmaya basladim kizlar yarin cizgim mora yakin koyulasir sonrada siliklesir dun calisma yaptik bugunde yaptik ama $SAM_1183.jpg

X