- 3 Aralık 2013
- 136
- 19
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.701
bunu bana mı yazdınız yoksa amora1985 e mi...
Tabiyki sana yazdım arkadaşım amora yeni ona hşg dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bana mı yazdınız yoksa amora1985 e mi...
teşekkür ederim canım benim.yakın görüp dertleştiğin için.. bende yazın keseyi gördükten 3-4 gün sonra düşük yaşadım.. şimdi diyorum acaba erken öğrensem tutunması için ilaç falan verirler belki. bu yüzden biraz da merakım..işte sabredip beklemek çok zor.. bakalım elimden gelir inş.
Tabiyki sana yazdım arkadaşım amora yeni ona hşg dedim
testi tekrar yaptım.. bu sefer bir şey çıkmadı. kasık ağrım var diye belki olabilir mi diyodum ama pek umut kalmadı.erken adet olucam sanırım..
fotoğraf kalitesi biraz düşük ama yakınlaştırma imkanınız varsa öyle daha net görünüyor. adetime yaklaşık 1 hafta varken yaptığım yumurtlama testi.. sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi.. yumurtlamadan sonra hiç bi şekilde çizgi çıkmamıştı..
Eki Görüntüle 918833
arkadaşlar yardımcı olun lütfen ovulasyon testi yapıyorum. dün eşit koyuluğa yakındı çizgi bugün silikleşti. dün gece yüzücü transferi yaptık. dün akıntım uzamayan şeffaftı bugün uzayan akıntım var.sperm olabilir mi diyorum ama şeffaf(( ara ara kasık ağrısı, bel ağrısı, mide bulantısı var. ovulasyon testini görünce moralim bozuldu( ne şimdi bu((((((((((((
sorma ya aynen vallacanım hamile kaldığında böyle silik mi çıkıyor ??
Ayyy bu ovulasyon testi benim aklımı iyice allak bullak etti yaaa aaaa
ilişkiden bahsediyo galibacanım yüzücü transferi ne?
canım yine silik çıkmış!Bence erken olduğu için belirgin deği bence sen Hamilsein
günaydın canlaarr,ben geldim özledinizmi beni heayyy haftasonuya pek açıp bakamıyorum,çocuklar evde eşim evde,allahtan eşimin haftasonlarıda öglene kadar ders vermesi gerekiyor,çocuklarda uyuyorken bakıverim dedim,buarada dün ovu.testlerim geldi,bugün adeti geçenlere ugurlu gelsin test yapın pozitifi görün,ama hemen bize söyleyin,senem vardı topikte hatırladınızmı hamile kaldı topigi terketti,siz yapmayın aman ha,merak ediyoruz sonra ne oldu nasıl diye,benim adetin 5.günü bekleyip duruyoruz,herkezi