ayyy aşkolsuunnn,kız olurmu hiç öyle şey burada hepimiz arkadaşız,kimbilir belkide aynı şehirlerde yaşayanımız bile vardır,bende habire bekleyip duruyorum,adet olsaydım bi,otamatik hesaplara göre yarın olmalıyım,
vallaa ne bileyim ben zaten kendimi cok yalniz hissediyorum , Londra da yasiyorum, esimden baska kimsem yok ( onunla da oturup sohbet etmeye vakit kalmiyor, adam aksam 8 de eve geliyor, 1 saat banyo yapiyor , skype da annesiyle konusuyor, sonra da yorgunluktan saat 10 da uyuyakaliyor ), evde tv yok, internet kisitli , cikip gezeyim desem hava soguk hem tek basina bir yere kadar , dertlesecek birileri de olmayinca hepten bunaliyorum. Kafamda dusunceler endiseler habire donup duruyor , ben daha once KK da baska topiklere de takiliyordum oralarda cok guzel sohbetler ediyorduk dertlesiyorduk , burada da okuyorum insanlar birbirini teselli ediyor yaziyor ciziyor , ama benim yazdiklarima pek yorum yapan olmayinca...
herneyse iste oyle
ben dun ikinci kez ovulasyon testi aldim bu sefer farkli ve daha kaliteli oldugunu zannettigim bir marka. Ingilizce oldugundan her yazilani cok iyi anlayamiyorum ama , anladigim kadariyla sabah ilk idrarla test yapiliyormus, 26 gunluk periyodda 10 ve 11. gunler yanip sonen gulen surat , 12. ve 13. gunlerde sabit gulen surat cikiyor digital sonuc ekraninda , esime de gosterdim dun aksam o da onayladi , bu sabah yaptim testi , adetimin 12. gununde olmama ragmen gulen surat ya da yanip sonen gulen surat cikmadi :44:
otomatik hesaplamalara gore yarin ovulasyon gunum , testte de ayni sonuc cikar diye bekliyordum cikmayinca gene kafam karisti zaten adet periyodlarim da cok duzenli degil, bakalim yapmaya devam edicem testi ama acaba yumurtlamiyor muyum diye de endiselenmeden edemiyorum...
sen de galiba tekrar anne olmak istiyorsun, hayirlisiyla bir an once gonlune gore olur insallah ( galiba kiz istiyordun
)
Allah hepimize bir an once nasip etsin.