- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.301
Canim benim umutsuzluğa kapilma yarinda olmazsan kan ver bakalom birde ;(Yarin adet olma gunum..ve cok sitresliyim.gebelik testi yaptim nagtif malesefssz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim umutsuzluğa kapilma yarinda olmazsan kan ver bakalom birde ;(Yarin adet olma gunum..ve cok sitresliyim.gebelik testi yaptim nagtif malesefssz:
Kızlarrr hamileyiiiiiiiiiiiiim:))) yaşasın allahım sana sonsuz şükürler olsun darısı sizlere inş değerim 17 yaklaşık olarak 2 haftalık melelğim:)
Kızlar benimde son 4 :) iki gündür yemek yiyemiyorum sadece yoğurt ekmek yiyorum açligimi bastirsin midem bulanıyor işyerinde çalışıyorum bugün burnuma dibi yanmis yemek kokusu geldi zor tuttum kendimi kolonyali medil kokladim birdr yüzüm sapsarı neden acaba yaaa
Hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn.
Ama ben dün akşam yatmadan önce idrar testi yaptım bişey çıkmadı İnş. dedğin gibi hamileyimdir ama bilmiyorum
Ama ben dün akşam yatmadan önce idrar testi yaptım bişey çıkmadı İnş. dedğin gibi hamileyimdir ama bilmiyorum
Ha 4 günün varmış yazmışsın. Daha erken çıkmamış olabilir. Sabah ilk idrarınla yap bence yarın.
Sanırım en güzeli p.tesi idrar testi yapmak benim ovulasyon 04 kasımda başladı daha erken herhalde çıkmaz yani
Evet Pazartesi yapsan kesin çıkar. Şu an çok erken. Ama ovulasyondan 10 gün geçmiş bir iki güne de çıkabilir.
Off beklemek ne kadar zor ya allahım sen hayırlısıyla bir bebek nasip et isteyen herkese
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :) Ne zamandır deniyosunuz?
sende mi aldatıyorsun bizi
Bu topik benim ilk göz ağrım nan arada bakıyom. Bildiğim şeyleri cevaplıyorum maksat halka faydam dokunsun
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :) Ne zamandır deniyosunuz?
Arkadaşlar bişey soracaktım. Dun akşam 7 gibi ovulasyon testi yaptım c ye yakın koyulaktaydı. Ama daha koyulaşır diye dun akşamı değerlendirmek. Az önce tekrar test yaptım t nerdeyse tamamen silinmiş. Bu akşamı değerlendırsek geçmi kalmış oluruz
Arkadaşlar bişey soracaktım. Dun akşam 7 gibi ovulasyon testi yaptım c ye yakın koyulaktaydı. Ama daha koyulaşır diye dun akşamı değerlendirmek. Az önce tekrar test yaptım t nerdeyse tamamen silinmiş. Bu akşamı değerlendırsek geçmi kalmış oluruz
Canım 1 yıl olacak ama son 3 aydır tam anlamıyla çalışmalara devam ediyoruz bu ayda ilk kez ovulasyon testi kullandım sadece 1 gün boş bıraktık doktorum 1 günü boş geçir dedi testi yeniledim yine 2. çizgiyi gördüm çalışmaya devam ettim bakalım ya nasip sen ne zamandır deniyorsun
selam
aynı şeyi dün akşam ve bugün ben de yaşadım:) dün koyuya yakındı, bugün iyice koyulaşmasını beklerken silik çıktı öğlen.
Bence idrarın konsantresi ile ilgili koyuluğun çok olmaması, dün testlerimizin çift çizgi çktığı günmüş bence. Yani yumurta bugün yarın çatlar:)
bugünü yarını ve hatta sonraki günü değerlendirmek lazım.
laboquickse öyle bi durum oluyo evet tam koyulaşmıyo.
Evet laboguıck tam koyu olmadan silikleşirsede yumurta çatlıyor yani dimi.
Benim 3. Ayım. Geçen aydan beri ovu testi kullanıyorum. Gerçi bu ay yapmadım fazla sadece yumurtladığımı farkedince yaptım baktım çift çizgi. Fazla da değerlendirmedim 2 kere falan denedik. Bilmiyorum yaa