- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.001
:) öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederimkesinlikle doğru söylüyorsun kendi haline bırakmak lazım.bende basta öyle yaptım ama 1seneden fazla geçmesine rağmen hamilelik olmadı.dra gittim hiçbir sıkıntı yok ovulasyona dikkat et biraz dedi.yaklaşık 6aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama yine yok bir sonuç
Bende en son bu testi deneyeceğim;(
Birde ödev gibi yapmayıp kendi akışına bırakırsam kardeş kardeş sarılıp öpüşüp koklasıp yatıyoruz))))))
cevap için sağol canım.kiminde bir gün kiminde 3 gun ya da daha uzun sürebiliyormus canım
:) öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederimkesinlikle doğru söylüyorsun kendi haline bırakmak lazım.bende basta öyle yaptım ama 1seneden fazla geçmesine rağmen hamilelik olmadı.dra gittim hiçbir sıkıntı yok ovulasyona dikkat et biraz dedi.yaklaşık 6aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama yine yok bir sonuç
Bende en son bu testi deneyeceğim;(
Birde ödev gibi yapmayıp kendi akışına bırakırsam kardeş kardeş sarılıp öpüşüp koklasıp yatıyoruz))))))
cevap için sağol canım.
benim testlerim + işareti olanlarda ilişki
13.gün silik +
14.gün silik
15.gün silik ama daha koyu +
16.gün POZİTİF +
17.gün silik
yani bugün de ilişki olmalı mı sence Ardarda ilişki olacak ama:26:
bende bu ay yaptım ovulosyon testi.üzerinde koyu kırmızı çizgiyi gördkten 24-26 arası ilişki yazıodu aynısını yaptım yne tutturamadm byk ihtimal bu ay hiç bi belirti yok bi kaç gn kalmasına rağmen adete:))yok yan i anlıcağınız tuttmadı bu ay:))
Neden oyle dusunuyorsun o kadar karamsar olma bence hem belirti dedigin nedir ki adetle gebelik belirtisinin ayni oldugunu soyluyorlar ben bu ay butun belirtileri yasadim ama yine negatifti
bgn beende ovu testi yaptım 4 gn var adetime erken çıkarıomş gebelik soncunu die yok yani:)yok yaaa daa önce olur gibi olmştu ateş basmaları falan olmştu.çok açık renkte 2.çizgiyi görmştm gebelk testnde ama tutunamamıştı herhlde.hani insan hisseder o ay hssetmştm bişiiler olduunu ama bu ay hiç öle bişii yok
Kızlar daha önce soracaktım ama hep unuttum.Testleri yaptığımda 2side aynı koyuluktaydı biraz süre geçtiğinden biri sararmış mutlaka aranızdan biri yaşamıştır yada duymuştur. Bilen duyan gören birileri bi açıklık getirebilirmi:44:
Eki Görüntüle 853408
hamile olabilirsin canım genelde öyle çıkanlara öyle diyorlar :))
kızlar nekadar ilişki olmalı yumurtlarken?? bugün 13.gün S sabah A akşam yaptım ??
Canim diger markalari bilmem ama ben laboguick kullaniyorum memnunun cok hassas bi test nasil kullanacagin icinden cikan kagitta yazar ama kisaca anlatayim ovulasyonuna yakin gunlerde her gun yapman lazim sabah ilk idrarla olmaz gun icinde 3-4 saat sivi alimini azalt ve testini yap yaptigin testleride atma karsilastirirsin sonra koyu cift cizgiyi yakaladigin gunun ertesi gunu muhtemelen yumosun catlar ins. Umarim anlatabilmisimdir
Canım bende predictor marka kullandım kullanışı arkadaşımızında anlattığı gibi çok basit :) Bende bu ay ilk kez kullandım kasım 17 'i bekliyorum bakalım :)
inş canım buna ihtiyacım var çünkü 14 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kan pıhtılaşmam varmışsonra öğrendim bu arada sen hamilesin canım merak etme inş çünkü ovulasyon testi erken gebellik testi gibi oluyomuş
Bunuda azönce yaptım bata 3 gün varama öyle idrarımı saatlerce filan bekletemedim ne hikmetse buaralar bişey içmesemde zırt pırt lavabodayım afedersiniz
Eki Görüntüle 853415