- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.901
Ayyy canım olmayan şey niye çıksın yaa.bn demiştim bak hamilesin diye. Yarın sabah yine yapArkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba
:) Sorma az önce test yaptım baya silik çıktı zaten o günlerde baya akıntım filan vardı inşallah çatlamıştır . Birde ben bu ay çörek otu bal tarçın yedim yumurtlamam 2 gün geç oldu ve sancısız oldu onunda etkisi var mıdır acaba ?T
Tatlim takma bu kdr kafaya. msallh tez konusu gibi mesele getiriyorsun aklına :) benimde 3gun koyuydu 2ay önce. tertemizdim
anammm harika muhteşem bir haber buuuuu....içine nasıl siniyorsa öyle yap yavrum...sabah spermler daha canlı diye çyle dedi sanırım dr? o zmn saat kurcan 5e..sonra 2 saat yatcan =)))Ben geldimmm :) yumurtam soldaymis 20 mm olmus. Salinmaya baslamis, Bu gece ya da yarin sabah iliski olsun ama Sabah olsa daha iyi olur dedi .yarin aksam olmazmi dedim. Olmazmiscok ters oldu yaa. Sabah is var ikimizinde . Saat kurup mu caliscaz off beyim gelsinde konusalim bakalim
ay ayarladim kız ben.guzel yemekler filan yaptim.seninki benim testimden koyu. Benimki salinmaya baslamis. Bence sen bu aksam calis. Bak sana da yaradim kizzztestimiz bi tik oynuyo seninde yumurtani ben takip ediyorumm :))
bende 8 de tekrar test yapcam bakicam sabaha gore nasil.
Canım bence fazla umutlanmaArkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba
Canimm yaa ama ilk 10 dk da ckmadi 2 saat sonra bakinca gördümAyyy canım olmayan şey niye çıksın yaa.bn demiştim bak hamilesin diye. Yarın sabah yine yap
Bence hamile olabilirsin, henüz beta hcg düşük olduğu için geç cikmistir belki, bence kan testi yaptir hemen, varsa cikar :)Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba
o kur lerin etkisi ile erken yumurtladim.ama hic olmadigi kadar ağrım oldu.aksine akintim hemen bitti. herkeste farkli galiba:) Sorma az önce test yaptım baya silik çıktı zaten o günlerde baya akıntım filan vardı inşallah çatlamıştır . Birde ben bu ay çörek otu bal tarçın yedim yumurtlamam 2 gün geç oldu ve sancısız oldu onunda etkisi var mıdır acaba ?
Haklısın canım bu ay her şey yolunda gitti ya uyduruyorum yine bişeyler sabah ilişki oldu ovulasyon haftasonuna geldi v.s. bir sürü olumlu şey olunca direk olumsuz arıyor benim kafam :) birde üstüne sinüzit nezle karışımı bişey olunca daha yeni yeni kendime geliyorum hemen bebeğe sardım bak şimdicanım dur hemen stres yapma kötü seyler getirme aklınaabir hafta sonra hersey daha net belli olur biraz relax ol canım
Tatlim bugün sonra da olsa ciktiysa yarin sabah Hemn çıkarCanimm yaa ama ilk 10 dk da ckmadi 2 saat sonra bakinca gördümolabilir mi ki yaa yaniltir mi ki
Bence sabah yapin saati kurup :)) Aksam erken yatin :) Hem yumurtan catlamaya daha yakin olur hem de sabahlari spermler daha haraketli oluyomus, bi de sabah kalkinca kahve yap esine daha da haraketlensin :)Ben geldimmm :) yumurtam soldaymis 20 mm olmus. Salinmaya baslamis, Bu gece ya da yarin sabah iliski olsun ama Sabah olsa daha iyi olur dedi .yarin aksam olmazmi dedim. Olmazmiscok ters oldu yaa. Sabah is var ikimizinde . Saat kurup mu caliscaz off beyim gelsinde konusalim bakalim
Sanırım öyle bende de her zamankinden farklı tepki oldu herkesin vücudunda normalde olandan farklı tepki veriyor sanırım :) ben yılda 1 2 kez sancısız yumurtlarım en son evlendiğim ay sancısız ovulasyon olmuştu sancılı olanlarım tutmadı bakalım belki bu tutarB
o kur lerin etkisi ile erken yumurtladim.ama hic olmadigi kadar ağrım oldu.aksine akintim hemen bitti. herkeste farkli galiba
Dimi oyle yapicam canimEdacım hadi hayırlısı doktor sabah daha iyi olur dediyse sabah yap bence canım
bana doktor cok güzel bi yumurtamız var dediği zaman eve geldim test yaptım böle cıkmıştı bildiğim kadarıyla henüz çatlamamışKizlar bugun icin tekrar yaptim testi.daha catlamamis demi.sabah ve aksam olarak bugunku testler bunlar
henüz yumurtlamamışsın canım bi iki güne yumurta olgunlaşırKızlar bakarmısınız bi testlerime akşam çalışma oldu dokto 2 ara dedi bi dahaki çalışmada cumartesi günü olcak Eki Görüntüle 1527216
Neden aklıma durup dururken geldiyse böyle bişey :) benim testim koyu olduğunda akıntımda yoğundu baya bütün yumurtlama belirtilerini yaşadım göğsüme sızılar gelip geçti kasığımda çok hafif sızı hissettim anlık normalde tek kasığımda sabit ağrılar hissederdim ondan şüphelendim bugün test yaptım elimde kalan son test bu ay ilk kez bu kadar silik çıktı ovulasyondan 5 gün sonra kist olsa koyu çıkardı herhalde burada okuduklarıma göre ama içimin rahat etmesi açısından yakın zamanda bir doktora görüneceğim :)sanırım bunun ovu testiyle anlaşılması zor. benim bu ay akıntım ağrılarım 12-13. günde oldu ama teste göre 18. gün yumurtladım ve o gün ne akıntım ne de ağrım vardı.kisti ancak dr kontrolü ile öğrenebilirsin
Ayarladim ise gec gidicem :) olacak bisekilde. kesin diye bisey yook tabi ama dr dediyse yapicam napimmm :)anammm harika muhteşem bir haber buuuuu....içine nasıl siniyorsa öyle yap yavrum...sabah spermler daha canlı diye çyle dedi sanırım dr? o zmn saat kurcan 5e..sonra 2 saat yatcan =)))
Hadi bakalim sen gece ben sabahay ayarladim kız ben.guzel yemekler filan yaptim.
Sabah kahvalti yapip uykumuzu acariz sonra artik rastgele insallahBence sabah yapin saati kurup :)) Aksam erken yatin :) Hem yumurtan catlamaya daha yakin olur hem de sabahlari spermler daha haraketli oluyomus, bi de sabah kalkinca kahve yap esine daha da haraketlensin :)
Çok erken yapmışsın canım test umudunu kaybetme kırmızıları görene kadar bata 7 gün kala olsa da çıkmaz zatenbat a 5 gün kala sabırsızlanıyorum ya 2 gün önce test yaptım negatifi gördüm ama umut dünyası işte kırmızular gelene kadar umut b itmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?