Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

evet bu ay ben de öyle düşünüyorum. Rabbim aratmasın ama üzülüyorum kaza ile ya da ilk denemede vs hamile kalanları gördükçe içimdeki bu üzüntü geçsin istiyorum

canım üzülme lütfen yaaa içinde hep bi umut olsun. burda herkes emınım ilk denemede hamile olunabilcegini sanıyodu çünkü tecrübesisiz burda öğrenmiş olduk

canım üzülme lütfen yaaa içinde hep bi umut olsun. burda herkes emınım ilk denemede hamile olunabilcegini sanıyodu çünkü tecrübesisiz burda öğrenmiş olduk
prenses inan stres diyorlar ya...ben bu ay sıfır stresliydim!! 11 gün tatildeydim zaten uzakdoğuda geldim...bu ay hamileyim kesin dedim..grip oldum..bağışıklığım düştü heralde hamileyim dedim..ilaç bile almadım bebeğime zarar gelmesin diye..eşime perdeleri indirdim 9 ay temizleyemeyiz bebeğimiz temiz eve gelsin dedim..yani SIFIR STRESTİ...

Yeni ay yeni umutlar....ama ben artık umut etmek istemiyorum. yemek yemek uyumak gezmek hiçbir şey istemiyorum..korunarak geçirdiğim 2 yıl için Rabbimden af diliyorum..çok pişmanım

Canim yaa cok iyi anliyorum seni yaklasik 5-6 ayda ben korundum ama 8 aydr ugrasiyorum olmuyor diye iki yil bekledim diye kizma oyuzden kendine lütfen yani beklemeyle alakasi yok canim..demekki vardr bunda da bi hayr dogru zamani beklio bebislerimiz. .. kendine zarar veriyorsun böylelikle..umudunu kaybetme suan dogal yollarla bekliyoruz cok sukur ama halada olmassa var caresi lutfen canim benim uzme kendini daha dogrusu guclu ol biraz inan seni cok ama cok iyi anliyorum

Anlaşılmak bile çok güzel..Anam bile anlamıyor beni..2 evlat nasip etmiş Rabbim ona..elbette anlamaz..bizi annelerimiz bile anlamaz..kocalarımız anlamaz..bizi biz anlarız...

çok teşekkürler...

yaa canımm olumlu düşünmeye çalış biraz isyan etme nolur Rabbim en kısa zamanda vercek inşallah buna inan. dediğim gibi bu ay doktor kontrolunde ilerle inşalllah gelcek bu ay bebiş

yaa canımm olumlu düşünmeye çalış biraz isyan etme nolur Rabbim en kısa zamanda vercek inşallah buna inan. dediğim gibi bu ay doktor kontrolunde ilerle inşalllah gelcek bu ay bebiş
Dr kontörlü de üzüyor...herkes nasıl kendiliğinden hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalabiliyor..daha 25 yaşındayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! benim sinirlerim çok bozuldu sanırım.

Arkadas herkese merhaba yeniyim 1.5 senedir evliyim 23 yasindayim bebek istiyoruz ama olmuyo doktorlar hic bi sorun yok dedi bende 2 gun once ovulasyon testi ismrladim hamile kalan varmi ???

Canim cok soru sordum ama aknti su gimiydi yani yapiskan miydi sekli surekli islakli hissi veriyormuydu suan bunlari yasiyorumda merak ediyorum *prensinin_prensesi

Canim cok soru sordum ama aknti su gimiydi yani yapiskan miydi sekli surekli islakli hissi veriyormuydu suan bunlari yasiyorumda merak ediyorum *prensinin_prensesi
evet canım öleydi ıslaklık hissediyodum

ben de sımdı yapıcam. gercı bugun randevumda var dr soler ne durumda ama yapmasam olmaz
edoşşş bence sen bu ay hamiş olcan içime öyle doguyoo testtı yapınca at baakalım

hadi hayırlı olsun :) yap da arşivle bakalım testlerini :) inşallah bu ay tutar

inşallah canım haftaya salı günü falan doktora gidicem benım yumurtlama geç oluyo 18-20 gün arası falan bugun 9. gunüm daha önümde coooook günler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…