Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canlar nedenini bilmiyorum ama içim kıpır kıpır bu ay olcak gibi hep içime doğuyo oğlumada mayıs ayında hamile kalmıştım inşAllah Allahım inşAllah
Ilginc ama icimden bir ses banada bu ay farkli bseyler var gbi dio benim ovulasyon testlerim hic bir zaman tam net cikmaz ama cok sukur bir problem yok yumurtlamada flan dem8sti doktor bundan 4 ay once tabii..sabrszlikla bekliyorum bende canm :)

Ilginc ama icimden bir ses banada bu ay farkli bseyler var gbi dio benim ovulasyon testlerim hic bir zaman tam net cikmaz ama cok sukur bir problem yok yumurtlamada flan dem8sti doktor bundan 4 ay once tabii..sabrszlikla bekliyorum bende canm :)
Hayır olsun canım inşAllah bu ay sen ben burdaki bütün arkadaşlar bebek haberleri veririz canım

Olmadi biara( ayip olmaz derseniz )isiniz varmis gbi cikin ozelin acilinde 45 dk da cikio arayarak sonucu ogrenebilirsiniz de canim

merhaba canım çalışma programın hayırlı olsun , cidden açıklayıcı ve espirili , kolay gelsin gelişmeleri bekliyorum

prensinin_prensesi beni de yaz canımcım 23 mayıs ama o bat gelmeyecek inşallah :) 2 sabahtır çalıştık umarım tutmuştur bu sefer :) bu ay ilk defa yumurtam çatlarken sancı hissetmedim hafif hafif geldi geçti sancım çörekotu bal tarçından dolayı sanırım silinmeye başladı hafif hafif testim. Bitirdim zaten 9 günde 20 testi

Yazıyorum canım inşallah son yazisim olur

Gunaydinn kizlarrrrr
Bugun adetimin son gunu adet bitimi iliskiyi bende deniyim bari bu ay illede olsun diye bi şeyimiz yok ama nedense içime biseyler Doğuyo . Test alsammi Napsam kızlar
Günaydın prenses inşAllah bu ay bi çok arkadaş çok umutluyuz benimde dün akşam oldu ilişki adet bitimi hemen hayırlısı canım ben dayanamadım yine aldım test valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…