- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.561
Insallah adaşım :) bu zamana kadar iyi çalıştık gibi yolunda giderse her şey gelecek bu ay bebişler bak bu da az önce ki ovu testim testlerim bitti yapa yapa2 gunde 1 ideal zaten yarin calisirsin canim. Insallah yaz mujdelerimiz gelir bu ay
Ya senin baya koyu. Ben yapmadim gerci ama.yarin yapim bi bakim ne durumdayim :)) adet sonrasi hemen basladik. sans bizimle olur insallahInsallah adaşım :) bu zamana kadar iyi çalıştık gibi yolunda giderse her şey gelecek bu ay bebişler bak bu da az önce ki ovu testim testlerim bitti yapa yapa
16. gün ama dün yumurtlamam lazımdı dakika başı teste bakmaktan stres mi yaptım ne hala çatlamadı :) 6. günden beri yapıyorum ben test önceki sayfalarda paylaştım hep belirgin çıktı adetim biter bitmez bile ama bugünlerde çok belirdi :) ovulasyon testi yapınca ovulasyon 1-2 gün oynuyor benim nedense :) akıntımda yoğun 3 gündür test koyulaştı akıntı çoğaldı göğüslere arada sızı gelip gidiyor tüm yumurtlama belirtileri var silikleşmesini bekliyorum sadece :) sende yarın yapmaya başla canım testi belli olmaz belki erken yumurtlama olur 2 günde bir çalıştığında çokta gerek yok ama yinede insan merak ediyor :)Ya senin baya koyu. Ben yapmadim gerci ama.yarin yapim bi bakim ne durumdayim :)) adet sonrasi hemen basladik. sans bizimle olur insallah
Canım benim bildiğime göre bata 2-3 gün kala baya koyu çıkarsa hamilesin ama ondan öncesi karışık :) keşke hamile kalmış olsaydımda tam bilgi verebilseydim burdan öğrendiklerim bu kadar malesefCevap veren yok mu yaa
Tesekkur ederim canm öncelikle de cevap alabildigimeCanım benim bildiğime göre bata 2-3 gün kala baya koyu çıkarsa hamilesin ama ondan öncesi karışık :) keşke hamile kalmış olsaydımda tam bilgi verebilseydim burdan öğrendiklerim bu kadar malesef
Ne kadar koyu çıktı canım fotoğrafını atsana ? belirginde olsa çok koyu olmadığı sürece pek bir önemi olmuyor burada bir çok arkadaşın koyulaşmıştı ama adet oldular birde 6 gün geçmiş ama eğer o gün çatlamadıysa belki yeni yumurtlayacaksındır. Yanlış hatırlamıyorsam çok belirgin çıkmamıştı değil mi 15. gün testin ?Tesekkur ederim canm öncelikle de cevap alabildigimeya benim catladigini dusundugum 9vulasyonun 15.gununde koyu czgiyi gordum sonra siliklesmeye basladi bugun 21.gunum ve ovu testi tekrar koyulasmis bayag ne olduğunu anlamadm valla tecrubesizlik ne kötü buralarda okuduguma gore hamilelikte olur diyeb var kafam karsti yaa yeniden mi yumurta olusuo acaba ayyy kafayi yicem
Canm bikac gun oncesi ve ogun yumurta aki kivaminda akintim artti ve kasiklarim agridi testi yaparkende dedikleri gbi 4 saat beklemedm bir iki saat anca dayanabiliyorum su da icmismsdir ackcasi dikkat etmemistim bayagi belirgin ckmisti.yumurtladigimi dusunuyorum ogün sanki...sonraki gunler 4 saat dayandm svida tuketmedim iyice siliklesmeye basladgini gördüm dün hic yok gbi bseydi bugun geri biraz koyulasmis 9 gun var bata 16 gunden sonrasini cekmedim attim cok silik cikmisti belli belirsizdi bugun geri koyulasmis gbime geldi amaNe kadar koyu çıktı canım fotoğrafını atsana ? belirginde olsa çok koyu olmadığı sürece pek bir önemi olmuyor burada bir çok arkadaşın koyulaşmıştı ama adet oldular birde 6 gün geçmiş ama eğer o gün çatlamadıysa belki yeni yumurtlayacaksındır. Yanlış hatırlamıyorsam çok belirgin çıkmamıştı değil mi 15. gün testin ?
Canım bende çok dikkat etmedim sıvı alımına tuvaleti tutmaya filan ama baya belirgin çıktı az önce de attım fotosunu önceki günlerinde atmıştım ama sanki senin yeni belirginleşmeye başlamış senin belki yeni yumurtluyosundur ya da bazı aylar 2 kez yumurtlamada olabiliyormuş bir kaç gün dikkat ederek testi tekrarla bakalım artacak mı ? Çalışmaları da ihmal etme bence . Ama hamilelik için 2 çizgi neredeyse aynı oluyor ve bata 2 3 kala bu kadar erken belli olmaz diye biliyorumCanm bikac gun oncesi ve ogun yumurta aki kivaminda akintim artti ve kasiklarim agridi testi yaparkende dedikleri gbi 4 saat beklemedm bir iki saat anca dayanabiliyorum su da icmismsdir ackcasi dikkat etmemistim bayagi belirgin ckmisti.yumurtladigimi dusunuyorum ogün sanki...sonraki gunler 4 saat dayandm svida tuketmedim iyice siliklesmeye basladgini gördüm dün hic yok gbi bseydi bugun geri biraz koyulasmis 9 gun var bata 16 gunden sonrasini cekmedim attim cok silik cikmisti belli belirsizdi bugun geri koyulasmis gbime geldi ama Eki Görüntüle 1522527 Eki Görüntüle 1522528 Eki Görüntüle 1522529
Bak benim testler 3 gündür böyle çıkıyor hala silikleşmedi akıntım yoğun yumurtlama belirtilerim var ama hala kasık ağrım olmadı ben öyle anlıyorum çatladığını beklemedeyim :) az daha çatlamazsa en çatlayacağım ayağım kaldırıp yatmaktan bir hal oldumCanm bikac gun oncesi ve ogun yumurta aki kivaminda akintim artti ve kasiklarim agridi testi yaparkende dedikleri gbi 4 saat beklemedm bir iki saat anca dayanabiliyorum su da icmismsdir ackcasi dikkat etmemistim bayagi belirgin ckmisti.yumurtladigimi dusunuyorum ogün sanki...sonraki gunler 4 saat dayandm svida tuketmedim iyice siliklesmeye basladgini gördüm dün hic yok gbi bseydi bugun geri biraz koyulasmis 9 gun var bata 16 gunden sonrasini cekmedim attim cok silik cikmisti belli belirsizdi bugun geri koyulasmis gbime geldi ama Eki Görüntüle 1522527 Eki Görüntüle 1522528 Eki Görüntüle 1522529
Evet canim erken olabilir benim Ama 10 gunden once olmaz herhalde. 14 17 arasi oluyodu gecen ay incir ve bal karisimi yedigim icin midir bilmem 11. gun oldu. Bu ay yine yiyorum gecen ayki kdr duzenli yiyemedim ama erken olma ihtimali var yine. Dedigin gibi duzenli calisinca bakmaya gerek yok ama insan merak ediyo. gerci.geride kalan 3 ayda Koyuyu cok net yakaliyorum ama sonuc negatif :))) siliklesinceye denk getiriyodum hep bu ay koyu ciktigi gune denk getirmek istiyorum bakalim16. gün ama dün yumurtlamam lazımdı dakika başı teste bakmaktan stres mi yaptım ne hala çatlamadı :) 6. günden beri yapıyorum ben test önceki sayfalarda paylaştım hep belirgin çıktı adetim biter bitmez bile ama bugünlerde çok belirdi :) ovulasyon testi yapınca ovulasyon 1-2 gün oynuyor benim nedense :) akıntımda yoğun 3 gündür test koyulaştı akıntı çoğaldı göğüslere arada sızı gelip gidiyor tüm yumurtlama belirtileri var silikleşmesini bekliyorum sadece :) sende yarın yapmaya başla canım testi belli olmaz belki erken yumurtlama olur 2 günde bir çalıştığında çokta gerek yok ama yinede insan merak ediyor :)
Kesinlikle koyu olduğu güne denk getir canım silikleşince kaçırabiliyorsun bende hep o hataya düşüyordum şimdi koyulaştığı andan itibaren deniyorum bakalım bu ay ne olacak ama önceki aylara göre daha şanslı hissediyorum kendimi nedense :)Evet canim erken olabilir benim Ama 10 gunden once olmaz herhalde. 14 17 arasi oluyodu gecen ay incir ve bal karisimi yedigim icin midir bilmem 11. gun oldu. Bu ay yine yiyorum gecen ayki kdr duzenli yiyemedim ama erken olma ihtimali var yine. Dedigin gibi duzenli calisinca bakmaya gerek yok ama insan merak ediyo. gerci.geride kalan 3 ayda Koyuyu cok net yakaliyorum ama sonuc negatif :))) siliklesinceye denk getiriyodum hep bu ay koyu ciktigi gune denk getirmek istiyorum bakalim
birdr boyle deneyeyim
Canim sanki 13-14. günlerin catlams gbi geldi bugunde silik cikarsa onlari kaideye al. Bak burada bikac yerdede okudum doktor bir arkadaşımda dedi illa en koyu olmasi gerekmiyor bazi kisilerde c ye en koyu cizgi neyse onunun ciddiye alinmasi gerek dedi. Herkesin bunyesi ayni degilmis dikat etmemeler flan da etkilio tabi..burdan okumustum birinin c kadar koyu ckmio ama yakn koyulukta bikac gun sonra siliklesio doktora gdio bikac gün once catlamis dio o ay hamile de kaliyorBak benim testler 3 gündür böyle çıkıyor hala silikleşmedi akıntım yoğun yumurtlama belirtilerim var ama hala kasık ağrım olmadı ben öyle anlıyorum çatladığını beklemedeyim :) az daha çatlamazsa en çatlayacağım ayağım kaldırıp yatmaktan bir hal oldum
Insallah canmGünaydn kızlarrrr
annelerimizin ve anne adaylarımızın günü kutlu olsunseneye inşallah bizlerdr günü kullananlardan oluruz
Aaaaa vallahi var cizgi :))) hadi canim hayrlisi..bata kac gunun var canmKızlarrrr ben bu ay klomen kullanmıstm ayyyy cok heyecanlıyımya az önce test yaptım o hayalet cizgiyi gördüm 14 gün oldubugün iğneden sonra ya hamile miyim acaba cok heyecanlandm ya inşallah öyledir ya
Ay bende gördüm var orda bir çizgi :)) birde anneler günü gelmiş inşallah Bebeğin bence Koşarak kan testi yaptır :)Kızlarrrr ben bu ay klomen kullanmıstm ayyyy cok heyecanlıyımya az önce test yaptım o hayalet cizgiyi gördüm 14 gün oldubugün iğneden sonra ya hamile miyim acaba cok heyecanlandm ya inşallah öyledir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?