- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.541
Edacım adetin dünmü bittiGecen ay ben normale gore erken yumurtladim. 10 gun baslamistim 11 de oldu.
Bu ay henuz yapmadim benimde dun bitti :) belki erken yumurtlicaksin ama sen calismalara basla ne olur ne olmaz.
büyük ihtimal canım.kahverenginin devamı gelecektir
Canım kistten dolayı öyle oluyo
Dualarim seninle kuzumevet canım inş bakalım dua et daha yeni bitti adetim
benı de ekleyınn kızlarr ama ben ovu testı yapmadann gun asırı durumlara dayanarak ılerleynlerdenımm bat mayıs 31 besıncı denemeherkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
@sebnembrn bat 22-23 mart HAMİŞ
blueflower bat 15 Nisan HAMİŞ
kivircik1907 bat 19 Nisan HAMİŞ
@kanepecim bat 20-21 Nisan HAMİŞ
@superisi_33 bat 4 Mayıs HAMİŞ
@papatyaesra bat 3 Mayıs HAMİŞ
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs HAMİŞ
@esmerim-ts 7 mayis
@egc bat 13 Mayıs
@somurtkannaz 16 Mayıs
@88yakamoz bat 17 Mayıs
@arsinli 19 Mayıs
@meyran bat 26 Mayıs
@mutluuuuu bat 29 Mayıs
gbbc bat 5 Haziran
prensinin_prensesi bat 8 Haziran
Evet canim. yeni donem basladi :))Edacım adetin dünmü bitti
Evet canim. yeni donem basladi :))
ay öyle mi dersin canım yaa.zaten insan dayanamıyor hemen adet bitimi ilişki yapıo.hasret giderioCanım ben bi sayfada okudum galiba bu sayfada okumuştum bi arkadaş sürekli yumurtlama gününü tespit ediyomuş ama yinede hamile kalamıyomuş daha sonra adetinin bittiği gün bide 2 gün sonra ilişki olmuş bi daha da olmamış ilişki ve hamile kalmış o ay bende bu ay öyle denicem canım bakalım hayırlısı artık
canım merhaba beni de ekleyebilir misin bat 11 mayısherkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
@sebnembrn bat 22-23 mart HAMİŞ
blueflower bat 15 Nisan HAMİŞ
kivircik1907 bat 19 Nisan HAMİŞ
@kanepecim bat 20-21 Nisan HAMİŞ
@superisi_33 bat 4 Mayıs HAMİŞ
@papatyaesra bat 3 Mayıs HAMİŞ
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs HAMİŞ
@esmerim-ts 7 mayis
@egc bat 13 Mayıs
@somurtkannaz 16 Mayıs
@88yakamoz bat 17 Mayıs
@arsinli 19 Mayıs
@meyran bat 26 Mayıs
@mutluuuuu bat 29 Mayıs
gbbc bat 5 Haziran
prensinin_prensesi bat 8 Haziran
Kizlar benimadet dun bitti bugun öylesine ovu testi yaptim.ikinci cizgi koyuya yakın çıktı. sizdede böyle oldu mu hiç. yoksa erken mi yumurtlucam :)
ok.ben ev işlerini hemen bitireyim bariCnm adet bitimide yumurtlama oluyo adet bitimindeki gunude degerlendirin bence
Evet canim. yeni donem basladi :))
VaLla oyle oldu ben erken oldum sen gec oldun birlestikEda yetiştim sana bende2 güne temizlenirim bende
Dun gece oldu yarin artik :) 2 gunde 1 devam . Umarim denk gelirCnm sende bugunu bosgecme bence
Edacım mutlaka değerlendir benimde bitti bende bu akşamı değerlendiricem inşAllahDun gece oldu yarin artik :) 2 gunde 1 devam . Umarim denk gelir
insaAllah :)Dun gece oldu yarin artik :) 2 gunde 1 devam . Umarim denk gelir
Kolay gelsin canım, inşallah sağlıkla görürsün bebişini.Iyidir canim cok sukur valla daha doktora gidemedim bu ara hep misafir esim yyurtdışı is seyahatleri.. yarin kismet olursa gidicem ins.hafif bulantilar war ama sukur cikarmadim daha.. canim sana bisey sorcam aklimdayken suan bebegini hangi tarafinda hissediyosun benim sagimdaydi simdi 10 gundur solda hissediyorum kizimda hic hatirlamiyorum sen oglunda hatirliyomusun
Gözün aydın canım, sende de yoktu problem. Bebişin geleceği zaman var sadeceGunaydin kizlar . Esimin sonuclari normal ultrasonda da bisey cikmadi. Problem yok demis. Demek sorun bende
Muhtemelen erken yumurtlayacaksın canım. Boş geçmeKizlar benimadet dun bitti bugun öylesine ovu testi yaptim.ikinci cizgi koyuya yakın çıktı. sizdede böyle oldu mu hiç. yoksa erken mi yumurtlucam :)
Muhtemelen tatlım. Lekelenmeler ara ara devam edebilir.Kızlar selammmmm
Ya benim adetimin 5-6 gun falan Sürer normalde dun 3.gundu aksam duş aldım yattım falan sabah baktım pedim temiz az önce tekrar baktım kahverengi akıntı gelmis neden boyle oldu acaba. Kistten dolayımı ki
Çok geçmiş olsun canımOff kızlar ya çok hastayım çok bi mide bulantısı tuttu sabahtan beri geçmedi yaa
Hadi bakalım hayırlısı canımcım 10-15 gün arayla peşpeşe güzel haberler verelimO kdr olur canim stres atiyodur. Dert etme bosuna kendine.. ya benim ovuda 3 aydir yapiyorum koyu oluyor mesela esit oldugunda t daha koyu olur mu diye bekliyorum vs. O yuzden sunu kesfettim kendi capimdadamlatinca hemen beliriyor ya .benim ole oldugu gunu pik sayicam...bu arada dr 2 gunde 1 devam edin sorun olma demis esime ben sor diye tembihlemistim :) onumuzdeki hafta onemli benim icin bakalim hayirlisi.
2 gunde 1 ideal zaten yarin calisirsin canim. Insallah yaz mujdelerimiz gelir bu ayHadi bakalım hayırlısı canımcım 10-15 gün arayla peşpeşe güzel haberler verelimbenim yumurtam hala çatlamadı ben çatlayacağım galiba yakında hala koyu hala koyu bu gece çatlar inşallah sabah çalışma oldu eğer bir ağrı filan hissedersem yarın sabah yine yakalamam lazım kocayı kaçırmak istemiyorum ben geçen aylarda yumurtlama zamanları bir kere çalışıp bıraktım yatmadım hiç doğru düzgün bu ay elimden eleni yapıp bekleyeceğim dediğimiz gibi her ay farklı taktik sıra bizde hissediyorum inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?