- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.481
Benim regl öncesi de oluyordu o batmalar. Ayrıca çoğu belirti regl belirtisiyle aynı canım. Tek farkettiğim sık idrara çıkma ve uyku hali.Yumurtlama gununden sonra kasik batmalari hissetmismiydin canm
blueflower prensinin_prensesi edosko kızlar ınstagram adreslerinizi verirmisiniz ekliyim sizleri merak ediyorum ☺☺
Burda rüzgar var ama çok sıcak, dün öğlen 37 dereceydiGünaydın kizlarrrrrrrhayırlı cumalar.
Istanbulda hava cok fena yaa
Burda rüzgar var ama çok sıcak, dün öğlen 37 dereceydi
Korku filmi sahnesi gibi olmuş yahuOrası İzmir tabi normal :)
Dun gece İstanbul'da kıyamet koptu sanki inanılmaz korkunçtu Şimşekler gökgürültüsü yağmur rüzgar cok fenaydi ya
merhaba kistin neden oluştuğunu sordun mu? yada kistin oluşmasıyla ilgili şüpelendiğin bir durum var mı?teşekkürlerKızlar ben geldim dediğim gibi kistim oluşmuş doktor bu ay ilaç falan vermedi çarşamba günü tekrar çağırdı yumurta oluşmuşmu die bakıcakmış sonra ben dedim ki çok üzülüyorum bu kist olayına doktor beyde neden üzülüyosun güzel kızım dedi biz zaten kistin olsun istiyoruz ki o kisti büyütüp içinden güzel bi yumurta çıkaralım dedi anlamadım bu işi ben
Ayy evet prenses çok kötüydü yaa dedim artık tamam kıyamet kopuyoOrası İzmir tabi normal :)
Dun gece İstanbul'da kıyamet koptu sanki inanılmaz korkunçtu Şimşekler gökgürültüsü yağmur rüzgar cok fenaydi ya
Prenses bugün doktora gidicektin canım gittinmi merak ettim de
Canım benim yumurtalarım büyüyo fakat çatlamıyo çatlamayıncada kiste dönüşüyolar canımmerhaba kistin neden oluştuğunu sordun mu? yada kistin oluşmasıyla ilgili şüpelendiğin bir durum var mı?teşekkürler
Prenses bugün doktora gidicektin canım gittinmi merak ettim de
InşAllah canım haber ver mutlakaÖğleden sonra gidicem canım doktora inşallah kaybolmustur kist ya
gözün aydın canımKızlar kisttim kaybolmusssss
İyi hadi sevindim canm gözün aydınKızlar kisttim kaybolmusssss
Hadi gözün aydin canim:) parca geliyo demistinKızlar kisttim kaybolmusssss
Hadi gözün aydin canim:) parca geliyo demistin
Evet bi kez kalsam, kimyasal falan olsa bile azından kalabiliyomusum diye sevinicem gibi geliyo ama Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah hepimize.hayırlısı olsun canım. acını paylaşıyorumsevıncımızı de paylasırız ınsallah.
senı cok ıyı anlıyorum acaba hamıle kalabılıyormuyuz endısesı gercekten kafa yoruyor.
senin az günün kaldı dımı. ben son 4-5 kala heyecanlanıyorum :)Evet bi kez kalsam, kimyasal falan olsa bile azından kalabiliyomusum diye sevinicem gibi geliyo ama Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?