Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canım benım gıbı olmus ondan gecıkmıs bızım adetler. bende yarın gıdıcem adetımın 3. gunu çagırmıstı bakıcak kist kaybolmus mu adetle bırlıkte gitmiş mi diye.

anlamadım bende .kiste olsun ne demek. dr umu degıstırsen acaba ? nesı ıyıymıs kıstın

Nasıl yani Ben de anlamadım canım ama tabii vardır drun bir bildiği
Bluflower Selam canm sen erken gebelik testini kac gun sonra yapmistin..yani kacinci gunden itibaren yapılıyor
Ben yumurtlamanın 10. günü erken gebelik yapmıştım çıkmamıştı. 12. günü normal testlerden hem de öğlen saatinde yapmama rağmen çıkmıştı canım. Yumurtlamadan 12 gün geçsin derim.

Yeni daha 2 ay oldu değiştireli canım bu doktoru çok duydum şehir dışından hastaları geliyo hep sabah 7.30 ta gittim sıra almaya daha o saatte 30 kişi vardı önümde
sorsaydın ya nasıl oluyor o dıye :) merak ettım valla. var demek bır bıldıgı

sorsaydın ya nasıl oluyor o dıye :) merak ettım valla. var demek bır bıldıgı
Sordum işte canım oda öyle cevapladı işte çarşamba tekrar çağırdı neden gelicem dedim yumurta oluşmuşmu ona gore tedavi uygulcaz dedi anlamadım valla ben bu işten bişey kafam allak bullak oldu benim

Kızlar benim ovulasyon testim daha kopkoyu olmadı baya belirgin ama koyu değil yarın yumurtlamam lazım çörek otu incir bal yedim o mu yaptı acaba kist mi oluştuda çatlamayacak off yine stres yaptırdı bu ovu testi akıntımda başladı aslında neyse bir bekleyeyim bakalım ne olacak olmadı doktora giderim

ya kızlar benden boyle parca gıbı bıseyler gelıyo hissediyorum geldiğini lavaboya gıdıyorum parca gelmiş görüyorum. Kist mi atıyo acaba
Muhtemelen canım
Akıntı başladıysa 1-2 gün içinde yumurtlama olacak demek canım
Kızlar spora başlıyorum birazcık göbeğim cikti yaza formda başlamam Lazım malum tatile falan gidicez
Kıızzz senin nerende göbek var Su gibisin maşallah, ama kilo vermek için değil keyif almak için yap tabii
Ben 3 senedir zumba yapıyordum ne güzel 54-55 kiloydum. Şimdi 60 kiloyla hamile kaldım

Yok be canım var göbeğim birazcık hemde keyif ıcın istiyorum . Sende çıtır annesin maşallah canım

Canım bence yarın daha koyulaşır
İnşallah canım pek idrarımı tutarak yapmadım aslında belki de ondan böyle çıkıyordur ama ilk yaptığımdan beri belirgin çıktı yarın tekrar ederim artık inşallah koyulaşır ve çatlar yumurtacım :) bu gece yarın gece ve öteki gece çalışma gerekiyor sanırım :)

Yumurtlama gununden sonra kasik batmalari hissetmismiydin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…